- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.741
30+2 benimde dun guttigimde 1400 v1 1600 kg di sulari iyi bu kadar fark olabilir artik dedi hep daha az fark cikiyorduYok canım kullanmıyorum şu an birşey . Salı günü gideceğim ne der bakalım yazarım . Şu an ciddi bir risk yok ama bebeklerim arasında gram farkı vardı baya ciddiye aldı Dr . O yüzden artık her gittiğimde canımı sikacak gibi geliyor sen tam kaçıncı haftandasin. Kunyen de görünmüyor
30+2 benimde dun guttigimde 1400 v1 1600 kg di sulari iyi bu kadar fark olabilir artik dedi hep daha az fark cikiyordu
Ya çok heycanli suan yerinize kendimi dusunuyom hiç uyuyamadim heralde heycanlandim nasıl olacak bilmiom .son durum ne bizi de haberdar edinSaol canim amin insallah
ayrintili ultrasonda cikti canim. Evet dr.um perinatalogCanım ne zaman gittin doktora perinatolog muydu doktorun
Canım hiç bas agrım olmadı hemen kahve içtim 3 bardakOh ne güzel Allah uzun ömürler versin. Spinalden sonra cok kötü bir baş ağrısı yaşandığını duymuştum . Günde 3 kere çok sert kahve icersen basın agrimiyormus . Doktoruna Danış yinede tabii canim
Hayirli olsun can8m. Beni de 5 te alacak doktorKızlar valla cok yorucu geçtiği için hiç yazamıyorum bi yandan süt sağıyorum yetişsin diye bi yandan mama veriyorum emme refleksleri daha düşük cok ufaklar ama iyiler dua edin müsait olduğumda döneceğim size siz iyimisiniZ
Canım hiç bas agrım olmadı hemen kahve içtim 3 bardak
Kızlar valla cok yorucu geçtiği için hiç yazamıyorum bi yandan süt sağıyorum yetişsin diye bi yandan mama veriyorum emme refleksleri daha düşük cok ufaklar ama iyiler dua edin müsait olduğumda döneceğim size siz iyimisiniZ
Hayirli olsun can8m. Beni de 5 te alacak doktor
Senin minikler de mi bugün geliyoo:) :)Hayirli olsun can8m. Beni de 5 te alacak doktor
Kizlar yarin dogumum var cok sasirdim hic beklemiyodum
Hayirdir arkadasim sorun yok insallahKizlar yarin dogumum var cok sasirdim hic beklemiyodum
Kucugu cok kilo almamis hem ondan hem de haftalari gayet iyi riske atmayalim artik korson dolanabilir dedi 35+4 oluyoruz yarin insallah kuveze girmezler yaAaaa neden peki
Sorun yok canim her ihtimale karsi bi risk olusmasin diye aliyoHayirdir arkadasim sorun yok insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?