• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Yarın iki doğum olabilir diyorsun yani :) Allah seninde yardımcın olsun canım . Yarın iyi haberlerle gelirsiniz inşallah
Sag ol canim insaallah :)
Canim ben 31de olmustum,doktorum 34r kadar etki olur ondan sonrada gerek kalmaz demisti.34+1 de dogdulat,minik olan hic sikinti cekmedi,digeride 4gün solunum destegi aldi
Simdi iyice toparlamislardir :)

Son düzenleme:
Bebeklerden biri aşağıya çok vuruyor. Sanki suyu patlatacak gibi korkuyorum kuvvetli vuruyor çünkü

İlk doğumumda suyum gelmişti belki de o yüzden tereddüt ediyorum

Sizinde başınıza geliyor değil mi

Kızlaaaar bunu birtek ben mi yaşıyorum ya aşkolsun cevap vermediniz

Kızlaaaar bunu birtek ben mi yaşıyorum ya aşkolsun cevap vermediniz
Tatlim bazen baş veya popo kisimlari asagida oluyor o zaman cok oluyor. Hatta surekli tuvalet ihtiyaci hissediyorsun. Benim daha suyum gelmedi ama bebekler asagi inince oluyor. Doktorum bana kalcanin altina yastik koyup uzan demisti. Yukari ciksinlar diye

Ayy hadi hayirli olsun canim saglikla gelsinler. Ben de yarin sabah gidecegim buyuk ihtimal gelecek bebisler ama biz kuvözde olacak gibiyiz. insaallah siz hep birlikte donersiniz evinize :)
Sende mi doguma gitceksin kuzum yeni gordummm hadi bakalim yarin guzel haberlerini bekliyoruz:KK200:bnmde yrin kontrolum var bakalim ne dicek

Kızlar bizde 22+3 uz bugün şükürler olsun dr şu zaman gelir bi zaman gelir demiyo size kaçıncı haftada söylemişti
28. Haftamda ben sordum doktorda bebeklerin durumuna göre 34-37 arası alıyoruz genellikle demisti canım . Yani benimde belli değil ama buradaki doğumlardan anlaşılan 34 ile 37 . Max 38

Kiloları harika maşallah . Özel bir beslenme programı uyguladın mi canim . Gözün aydın tarihin belirlendi :)
Valla arkadasim uyguladim sayilir taaaaa tup bebek tedavimden beri sabahlari taze sıkılmıs portakal suyu iciyorum. Gun icinde muhakkak kefir aksamlarida sut iciyorum. Ceviz findik muz kasar peyniri tuketiyorum. Hergun yada gun asiri muhakkak et turevi birsey yiyorum kirmizi et yada yoksa kiymadan kofte. Arada bir balik yedim ama cok sık degil. Meyve cok yiyorum aslinda seker var diyorlarda ben tatli yemiyorum meyve tercih ediyorum. Sebze brokoli yesil fasulye tukettim. Bakliyat etli nohut yada etli kuru fasulye. Sabahlari muhakkak organik yumurta yiyorum. Daha ne yapayim bilmiyorum. Tabi ara ogunlerde makarna pilavda yiyorum yani

Valla arkadasim uyguladim sayilir taaaaa tup bebek tedavimden beri sabahlari taze sıkılmıs portakal suyu iciyorum. Gun icinde muhakkak kefir aksamlarida sut iciyorum. Ceviz findik muz kasar peyniri tuketiyorum. Hergun yada gun asiri muhakkak et turevi birsey yiyorum kirmizi et yada yoksa kiymadan kofte. Arada bir balik yedim ama cok sık degil. Meyve cok yiyorum aslinda seker var diyorlarda ben tatli yemiyorum meyve tercih ediyorum. Sebze brokoli yesil fasulye tukettim. Bakliyat etli nohut yada etli kuru fasulye. Sabahlari muhakkak organik yumurta yiyorum. Daha ne yapayim bilmiyorum. Tabi ara ogunlerde makarna pilavda yiyorum yani

Yediklerinin karşılığını almışsın bence canım . Kilodan ziyade çokta sağlıklı olacaklar bence inşallah . Bende 27. Haftamdan beri dikkat ediyorum bakalım :)

28. Haftamda ben sordum doktorda bebeklerin durumuna göre 34-37 arası alıyoruz genellikle demisti canım . Yani benimde belli değil ama buradaki doğumlardan anlaşılan 34 ile 37 . Max 38
Bende 34 diye duydum hep kizlar masallah 38 e giden var inşallah bizde gideriz

Back