- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.761
Kızlar teker teker doguracaz heralde :) :) sağlıklı bi şekilde kucağına al ins canım güzel haberler ver bizeSorun yok canim her ihtimale karsi bi risk olusmasin diye aliyo
Kucugu cok kilo almamis hem ondan hem de haftalari gayet iyi riske atmayalim artik korson dolanabilir dedi 35+4 oluyoruz yarin insallah kuveze girmezler ya
Cantam 1.5 aydir hazir arabada bekliyodu :) erken dogum riskine karsi herseyimi erkenden hallettim ben. Doktor ultrasonla gercek kilosu arasinda fark olabilir dedi. İnsallah daha yuksek cikar ve kuveze girmezler.Neden küçük olanlar bir süre sonra kilo alamıyorlarmis ki . Senin için hayırlı olan gün yarinsa yarın olsun tabii canım . Hazırlığın bitmiştir zaten çantan falan hazırdır
Amin canim insallah.Kızlar teker teker doguracaz heralde :) :) sağlıklı bi şekilde kucağına al ins canım güzel haberler ver bize
Anladim canim allah yardimcin olsunSorun yok canim her ihtimale karsi bi risk olusmasin diye aliyo
Cantam 1.5 aydir hazir arabada bekliyodu :) erken dogum riskine karsi herseyimi erkenden hallettim ben. Doktor ultrasonla gercek kilosu arasinda fark olabilir dedi. İnsallah daha yuksek cikar ve kuveze girmezler.
Bn de çok mrk ediyorum sürekli girip bakiom ama .biz burda bekçi kaldık :) :):) ins 3 ü de iyidir9 90masalperisi90 arkadaşım ne yaptın yha ?
Bn de çok mrk ediyorum sürekli girip bakiom ama .biz burda bekçi kaldık :) :):) ins 3 ü de iyidir
Gunaydin. Herkez gunnedi bi ben gunneyemedim :)) neyse 12 gunum kaldibende merak ediyorum kizlar ya dogum yapan arkadaslarimizi. ikiside yazmadi
Allah kurtarsin arkadasim. Boyle soyleyince 30 gunde azmis gibi geliyor ama top gibi yuvarlanirken 1 gun bile cok uzun oluyoGünaydın :) bende hep -30 yapıp doğum hesaplıyorum . Tabii evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem :)) tahmini 44 günüm var :)) senin birşey kalmadı kavuşmaya
Allah kurtarsin arkadasim. Boyle soyleyince 30 gunde azmis gibi geliyor ama top gibi yuvarlanirken 1 gun bile cok uzun oluyovalla 37 nin icindeyim artik yatayim dinleneyimi gectim gunu nasil atlatir bitiririm diye dusunuyorum. Guleceksiniz bana ama bikinimi giydim denize gidiyoruz girmesemde kiyida suyun icinde oturmayi planliyorum yatip yuvarlanmaktan iyidir gobegimede pareo bagliycam
Biri erkek benm biri kız erkek Kayra düşündük nasipse :))kıza Alya. Belki fikir olur.Kızlar hala daha oğullarıma isim bulamadım ya . Oğluş bekleyenler ne isim koymayı dusunuyorsunuz?
Sefa merve isimlerini çok uyumlu kız erkek olsaydıBiri erkek benm biri kız erkek Kayra düşündük nasipse :))kıza Alya. Belki fikir olur.
Şimdi geldim kontrolden doktor asla doğurtmıyor kaldık gene doğurana kadar her cuma buradasın dedi sabahtan beri koşturuyorum geberdim attım kendimi şimdilik sabit kaldık beklemedeyiz bakalım nasıl dayanıcam merak ediyorumCanEs canım seni gormuyom bayadir senide Merk ettim:)
Biraz daha sabir canım inan bnde zor duruyom ama içerde eğer bi sknti lari yoksa kalmaları daha iyi 2 3 hafta daha sabir :)Şimdi geldim kontrolden doktor asla doğurtmıyor kaldık gene doğurana kadar her cuma buradasın dedi sabahtan beri koşturuyorum geberdim attım kendimi şimdilik sabit kaldık beklemedeyiz bakalım nasıl dayanıcam merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?