2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kucugu cok kilo almamis hem ondan hem de haftalari gayet iyi riske atmayalim artik korson dolanabilir dedi 35+4 oluyoruz yarin insallah kuveze girmezler ya

Neden küçük olanlar bir süre sonra kilo alamıyorlarmis ki . Senin için hayırlı olan gün yarinsa yarın olsun tabii canım . Hazırlığın bitmiştir zaten çantan falan hazırdır

Neden küçük olanlar bir süre sonra kilo alamıyorlarmis ki . Senin için hayırlı olan gün yarinsa yarın olsun tabii canım . Hazırlığın bitmiştir zaten çantan falan hazırdır
Cantam 1.5 aydir hazir arabada bekliyodu :) erken dogum riskine karsi herseyimi erkenden hallettim ben. Doktor ultrasonla gercek kilosu arasinda fark olabilir dedi. İnsallah daha yuksek cikar ve kuveze girmezler.

Cantam 1.5 aydir hazir arabada bekliyodu :) erken dogum riskine karsi herseyimi erkenden hallettim ben. Doktor ultrasonla gercek kilosu arasinda fark olabilir dedi. İnsallah daha yuksek cikar ve kuveze girmezler.

Evet canım insan doğuruverince kucağına getirilsin istiyor. Hemen öpüp koklarsin inşallah canım benim . Seninkiler girse bile birkaç gün girer bence önlem amaçlı . Yine de gönlüne göre versin rabbim kuzum

Gunaydin. Herkez gunnedi bi ben gunneyemedim :)) neyse 12 gunum kaldi bende merak ediyorum kizlar ya dogum yapan arkadaslarimizi. ikiside yazmadi

Günaydın :) bende hep -30 yapıp doğum hesaplıyorum . Tabii evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem :)) tahmini 44 günüm var :)) senin birşey kalmadı kavuşmaya

Günaydın :) bende hep -30 yapıp doğum hesaplıyorum . Tabii evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmem :)) tahmini 44 günüm var :)) senin birşey kalmadı kavuşmaya
Allah kurtarsin arkadasim. Boyle soyleyince 30 gunde azmis gibi geliyor ama top gibi yuvarlanirken 1 gun bile cok uzun oluyo valla 37 nin icindeyim artik yatayim dinleneyimi gectim gunu nasil atlatir bitiririm diye dusunuyorum. Guleceksiniz bana ama bikinimi giydim denize gidiyoruz girmesemde kiyida suyun icinde oturmayi planliyorum yatip yuvarlanmaktan iyidir gobegimede pareo bagliycam

Ay seni o halde görmeyi çok isterdim :)) herkes sana bakıyordur kız orada . Hayatta su tiple bikiniye cesaretim yok :)) bugün afyon kaplıcalarına gideceğiz havuza . Oraya bile nasıl girsem diye düşünüyorum . Annemin mayolarindan falan :))

Kızlar hala daha oğullarıma isim bulamadım ya . Oğluş bekleyenler ne isim koymayı dusunuyorsunuz?

Biraz daha sabir canım inan bnde zor duruyom ama içerde eğer bi sknti lari yoksa kalmaları daha iyi 2 3 hafta daha sabir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…