• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Yok canım kullanmıyorum şu an birşey . Salı günü gideceğim ne der bakalım yazarım . Şu an ciddi bir risk yok ama bebeklerim arasında gram farkı vardı baya ciddiye aldı Dr . O yüzden artık her gittiğimde canımı sikacak gibi geliyor sen tam kaçıncı haftandasin. Kunyen de görünmüyor
30+2 benimde dun guttigimde 1400 v1 1600 kg di sulari iyi bu kadar fark olabilir artik dedi hep daha az fark cikiyordu

30+2 benimde dun guttigimde 1400 v1 1600 kg di sulari iyi bu kadar fark olabilir artik dedi hep daha az fark cikiyordu

Yani canım bence de normal . Benimkiler in farkı ne çıkacak bilemiyorum . Benimki çok sorun ediyor boşuna stres yaptırıyor . Gerçi alışmaya başladım biraz daha doktorun pimpirikliligine

Canım hiç bas agrım olmadı hemen kahve içtim 3 bardak

Ya çok sevindim . O baş ağrısı fena oluyormuş çünkü . Spinal düşünmeye başladım bende canım
Kızlar valla cok yorucu geçtiği için hiç yazamıyorum bi yandan süt sağıyorum yetişsin diye bi yandan mama veriyorum emme refleksleri daha düşük cok ufaklar ama iyiler dua edin müsait olduğumda döneceğim size siz iyimisiniZ

Bütün günün bebeklerinle geciyordur canım . Tek bebekle bile zorlanıyoruz ilk zamanlar . Şahsen ben en çok gece uykusuzlugundan korkuyorum :) ama uykusuz geciyordur eminim . Sana kolaylık dilerken mis kokulu bebeklerininde seni uzmemelerini diliyorum :KK200:

Kızlar alıntıdır ...

Yenidoğan bebeğin emme refleksi ilk başlarda zayıftır, zamanla güçlenir. İşte bu dönemde bebeği biberonla beslemek sonradan memeye döndürmeyi zorlaştırabilir, ancak buna karşın parmak ile beslemek memeye geçişi kolaylaştırırmış. Çünkü memeden emme ile aralarında çok benzerlik var

Bebeği uzun süre memede tutmak yerine en fazla yarım saat emzirmeyi, ardından finger feeding ile takviye yapmayı (sağılmış sütlerden veya yoksa formül süt ile) tavsiye etti hemşiremiz. Böylece kısa sürede doyacak ve yeteri kadar uyuyacak. Dahası emme refleksi gelişeceğinden bir süre sonra memeyi güçlü bir şekilde ve kısa sürede emmeyi öğrenecek. Bir süre sonra da (bizde 10 gün kadar sürdü) hedefe ulaşacaksınız ve artık finger feedinge ihtiyaç kalmayacak. Bundan sonra bebek memede uzun süre durmadan ve uykuya dalmadan emip karnını doyurmaya başlayacak.

Bebeklerin emme refleksini güçlendiriyormus bu yöntem Shopareekiz Shopareekiz

Eklentiler

• Screenshot_20180628-165557.png
    Screenshot_20180628-165557.png
    141,2 KB · Görüntüleme: 55
Back