• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Allah yardımcınız olsun bebekler güzel kilolarla doğsun inşallah.
Ben eylül annesiyim doğum yapan arkadaşları görünce heyecan bastı... :)

Ay seni o halde görmeyi çok isterdim :)) herkes sana bakıyordur kız orada . Hayatta su tiple bikiniye cesaretim yok :)) bugün afyon kaplıcalarına gideceğiz havuza . Oraya bile nasıl girsem diye düşünüyorum . Annemin mayolarindan falan :))
Soyle gogsunun altindan pareo bagla gobegin kapansin alt bikinine kadar. o sekilde girersin ya :)

Merhaba arkadaslar ancak fırsat buldum. Bebekler dun aksam dogdu. Küvözdeler. Buyuk olan 2500 kiloya yakin dogdu. Onu onlem icin tutuyorlar. Ama kucuk olan 1500 kilo o cok kucuk solunun desteği aluyormus :( Ben de yeni yeni toparliyorum. Tek yumurta ikizleri kilo alimi yavasladiginda beklemekte israrci olmayin kan problemi oluyormus. Bize yenidogan doktoru iyi ki beklememissiniz dedi.

Merhaba arkadaslar ancak fırsat buldum. Bebekler dun aksam dogdu. Küvözdeler. Buyuk olan 2500 kiloya yakin dogdu. Onu onlem icin tutuyorlar. Ama kucuk olan 1500 kilo o cok kucuk solunun desteği aluyormus :KK43: Ben de yeni yeni toparliyorum. Tek yumurta ikizleri kilo alimi yavasladiginda beklemekte israrci olmayin kan problemi oluyormus. Bize yenidogan doktoru iyi ki beklememissiniz dedi.
Gozun aydin arkadasim allah anali babali buyutsun. Toparlanir onlar sakin moralini cok bozup sutunu etkileme. Iyiki kuvez varda orda bakiliyorlar annesi

Merhaba arkadaslar ancak fırsat buldum. Bebekler dun aksam dogdu. Küvözdeler. Buyuk olan 2500 kiloya yakin dogdu. Onu onlem icin tutuyorlar. Ama kucuk olan 1500 kilo o cok kucuk solunun desteği aluyormus :KK43: Ben de yeni yeni toparliyorum. Tek yumurta ikizleri kilo alimi yavasladiginda beklemekte israrci olmayin kan problemi oluyormus. Bize yenidogan doktoru iyi ki beklememissiniz dedi.
Evine götürüp baktığın günlerde gelecek ins canım allah bağışlasın sen sut sağmak bak sadece annesi çabuk toparlanirlarda onlar allahın izini ile

Canim allah sabir dirayet versin kollarina alinca gececek boyle dusun. :KK43: uzuluyoruz deme oyle

Senin ağrıların baya erken başladı herhalde arkadaşım . Doğsa gelişimi tamamlanmamış olsa daha da çok üzülürsün canım . Allah'tan hayırlı zamanı dile yinede az daha sabır bakalım

Moral olarak çok iyi değilim malesef bacaklarım ayrılacak gibi kemiklerim acıyor yatacak yön bulamıyorum temmuzuda hemen bitirsek keşke haziran çok zor geçti çünkü inşallah sağ salim kucağımıza alırız da herşeye değer

Hayırlı olsun canım sağlıkla geldiler şükür inş küçük olan bebeğin hemen toparlanır moralini yüksek tut kısa sürede ikisini de kucağına alıp eve dönersin inş.

Arkadaslar yeni girebildim. Bugun 11 de dogumumuz oldu. 2150-2900 gr pasalar dunyaya geldi. Her anlarina sahit oldum iyikide epidural istemisim. Ama suan kuvezdeler birinin solunumu cok hizli digerinin kan sekeri dusuk. Takip altina aldilar. Bikac gun kalcaklar sanirim. Birakin durabildikleri kadar dursunlar icerde. Onlari kuvezde oyle kabullenebilmek oyle zorki. Yinede rabbim daha kotusunden korusun

Arkadaslar yeni girebildim. Bugun 11 de dogumumuz oldu. 2150-2900 gr pasalar dunyaya geldi. Her anlarina sahit oldum iyikide epidural istemisim. Ama suan kuvezdeler birinin solunumu cok hizli digerinin kan sekeri dusuk. Takip altina aldilar. Bikac gun kalcaklar sanirim. Birakin durabildikleri kadar dursunlar icerde. Onlari kuvezde oyle kabullenebilmek oyle zorki. Yinede rabbim daha kotusunden korusun
Allah saglikli omurler versin insallah en kisa zamanda kucaklayip evine donersin darisi bizim.basimiza

Allah bagislasin canim saglikla insallah en kisa zamanda evine donersin

Gözün aydın canım kiloları çok güzel maşallah hemen toparlanır lar inş. Sağlıkla büyüt paşalarını inş. Darısı bizlere olsun

Gozunuz aydin allah anali babali buyutsun

Back