- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.721
Benimde oyle oluyor canim asagidan cikacak gibi iki haftadir cok oluyor ama cikmadirlar sukur benimde erken dogum riskim var agrilarim var surekli yatiyorum
Bende 34 diye duydum hep kizlar masallah 38 e giden var inşallah bizde gideriz
Tsk arkadasim senide allah kurtarsin. Sagliklica al bebislerini kucaginiMasallah size :)
Ahahah guldurme beni duracakmiki :) olmusum efenim bi hayvanat :) cocuklar icin iyi gorunuyorda gel bide bana sor :)Senin tek yumurta mı çift mi arkadaşım . Tekler fazla durmuyor . Benim tek yumurtalar . Yonca arkadaşımızın çift yumurta ve 38 rekorunu kıracak gibi maşallah Süphanallah
Ahahah guldurme beni duracakmiki :) olmusum efenim bi hayvanat :) cocuklar icin iyi gorunuyorda gel bide bana sor :)
Inanmiyorum ayni anda ayni seyi sormusuz birbirimize :) bi kiz bi erkek benim cucelerYonca___ senin bebislerin cinsiyeti neydi :)
Bence benim dr kafayi 39 haftayla yemis :)) ama kuzum senin tek yumurtaya ondan demistirKız şaka maka duracaklar herhalde :) doktorun sende o performansı o ışığı görmüş baksana :)) benimki bana daha 27 de 34 ü bari gör gibi konuştu :)))
Erkekler canım . Ama bu gece rüyamda bir kız bir erkek dogurdum :)) senin güzelmiş ilk bebeklerin değil miKuzum seninkiler kizmi erkekmi?
Saol canim amin insallahSagliklica al kucagina. Allah kurtarsin arkadasim
Saglikla gelsinlerde onemli olan o. Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin. Benimkiler tup. Ilk bebeklerim canim. Allah hepimizinkine saglik sihat versin.Erkekler canım . Ama bu gece rüyamda bir kız bir erkek dogurdum :)) senin güzelmiş ilk bebeklerin değil mi
Saglikla gelsinlerde onemli olan o. Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin. Benimkiler tup. Ilk bebeklerim canim. Allah hepimizinkine saglik sihat versin.
Onemli degil hepimiz bir telasla giriyoruz zaten siteye bakalim ne yaptilar neler oldu diye sen ilac kullaniyormusun bana bugun nidicard verdi doktor 6 saatte bir
Yok canım kullanmıyorum şu an birşey . Salı günü gideceğim ne der bakalım yazarım . Şu an ciddi bir risk yok ama bebeklerim arasında gram farkı vardı baya ciddiye aldı Dr . O yüzden artık her gittiğimde canımı sikacak gibi geliyor sen tam kaçıncı haftandasin. Kunyen de görünmüyorOnemli degil hepimiz bir telasla giriyoruz zaten siteye bakalim ne yaptilar neler oldu diye sen ilac kullaniyormusun bana bugun nidicard verdi doktor 6 saatte bir
Benimde çift yumurta canım inşallah cok erken gelmezlerde kuvezde kalmazlar çok fazla.masallah tek bebek gibiSenin tek yumurta mı çift mi arkadaşım . Tekler fazla durmuyor . Benim tek yumurtalar . Yonca arkadaşımızın çift yumurta ve 38 rekorunu kıracak gibi maşallah Süphanallah
Başka doktora göster istersen canım farklı farklı konusuyo doktorlar inşallah kötü bisey yokturKizlar sizlere bir sey soracagim ayrintili ultrasonda bir bebeginin suyu fazla cikan oldu mu?
Benim oyle oldu bir bebegimin suyu fazla ve dr bir cok hastalik saydi
Canım ne zaman gittin doktora perinatolog muydu doktorunKizlar sizlere bir sey soracagim ayrintili ultrasonda bir bebeginin suyu fazla cikan oldu mu?
Benim oyle oldu bir bebegimin suyu fazla ve dr bir cok hastalik saydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?