• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benimde oyle oluyor canim asagidan cikacak gibi iki haftadir cok oluyor ama cikmadirlar sukur benimde erken dogum riskim var agrilarim var surekli yatiyorum

Anliyorum kuzum yarın büyük gün walla . 3 ayrı kişiden haber bekliyoruz .sende bebeklerinde güzelce atlatin inşallah canım Allah emeklerinizi boşa cikarmasin

S srpfvz ay canım ben senin msjini aceleden okurken yarın kontrolun var doğum olabilir diye okumusum :)) sen daha 30 yada 31. Haftandasin değil mi çok pardon canım :)

Senin tek yumurta mı çift mi arkadaşım . Tekler fazla durmuyor . Benim tek yumurtalar . Yonca arkadaşımızın çift yumurta ve 38 rekorunu kıracak gibi maşallah Süphanallah
Ahahah guldurme beni duracakmiki :) olmusum efenim bi hayvanat :) cocuklar icin iyi gorunuyorda gel bide bana sor :)

S srpfvz ay canım ben senin msjini aceleden okurken yarın kontrolun var doğum olabilir diye okumusum :)) sen daha 30 yada 31. Haftandasin değil mi çok pardon canım :)
Onemli degil hepimiz bir telasla giriyoruz zaten siteye bakalim ne yaptilar neler oldu diye sen ilac kullaniyormusun bana bugun nidicard verdi doktor 6 saatte bir

Onemli degil hepimiz bir telasla giriyoruz zaten siteye bakalim ne yaptilar neler oldu diye sen ilac kullaniyormusun bana bugun nidicard verdi doktor 6 saatte bir
Yok canım kullanmıyorum şu an birşey . Salı günü gideceğim ne der bakalım yazarım . Şu an ciddi bir risk yok ama bebeklerim arasında gram farkı vardı baya ciddiye aldı Dr . O yüzden artık her gittiğimde canımı sikacak gibi geliyor sen tam kaçıncı haftandasin. Kunyen de görünmüyor

Senin tek yumurta mı çift mi arkadaşım . Tekler fazla durmuyor . Benim tek yumurtalar . Yonca arkadaşımızın çift yumurta ve 38 rekorunu kıracak gibi maşallah Süphanallah
Benimde çift yumurta canım inşallah cok erken gelmezlerde kuvezde kalmazlar çok fazla.masallah tek bebek gibi

Kizlar sizlere bir sey soracagim ayrintili ultrasonda bir bebeginin suyu fazla cikan oldu mu?
Benim oyle oldu bir bebegimin suyu fazla ve dr bir cok hastalik saydi :(

Kizlar sizlere bir sey soracagim ayrintili ultrasonda bir bebeginin suyu fazla cikan oldu mu?
Benim oyle oldu bir bebegimin suyu fazla ve dr bir cok hastalik saydi :KK43:
Başka doktora göster istersen canım farklı farklı konusuyo doktorlar inşallah kötü bisey yoktur

Back