- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.321
Yaaaaaa hadi gozun aydinnn canim cok sevindim saglikla gelsinler insallahhh. Nts ye girdinmi sanci varmiydi? Dogumun nasil olacak? Bebisler kac kilo olmuslar?
Ya canım ben açıkçası korkuyorum be cok ağrılı oluyor. Yani bilemiyorum risk yani hepsi risk ama böylesi daha iyi gibi.Yaaa demek doğum varrrr:) ay ne guzel saglikla gelsin minişler. Kilolarida cok cok iyi. Genel anesteziyi sen mi istedin? Aslinda bende spinalden korkmuyo degilim
Anladim canim hayirlisi olsun hakkinda. Hayirlisiyla girip cikarsin insallah. Bakalim bana ne dicek bugunnYa canım ben açıkçası korkuyorum be cok ağrılı oluyor. Yani bilemiyorum risk yani hepsi risk ama böylesi daha iyi gibi.
Csnım 2500 2600 olmuşlar masallah. 36. Haftamda alcak normalde haftaya perşembe dedi ama malum nst de sancı çıkınca bekletemeyeceğim cok sık aralıklarla sancın var dedi.pzartesi Doğum dedi :))) ben genel anestezi istedim spinal den korkuyorum riske atmak istemiyorum o gümümü ağrı olursa diye
Hayırlısı canım valla inş güzel haberler alırsın :)Anladim canim hayirlisi olsun hakkinda. Hayirlisiyla girip cikarsin insallah. Bakalim bana ne dicek bugunn
Benim 34 te azalmaya basladı CanımBebeklerin hangi haftadan sonra kilo alımı azalıyor . Yerleri daraldigindan azalma oluyormuş falan oyle duydum
Annmle ayni sitedeyz çok șükür Eli ustumuzde ama Oda bi kaza gecrdi acil ameliyat oldu ayagindan yatio onun da Yardima ihtiyaci war resmen doguma kadar iyilesmeye ugrasio kadincagz banada uzuluo zaten 1yasina kadar annm bakti ogluma Ben calisiodum isi biraktim artik bn ilgilncm diye o Ay hamile oldugumu öğrendim ikizlere :)Ay canim yaaaallah yardimcin olsun. Evladini bagislasin. Annen filan uzakmi gelse? En azindan minisle ilgilenir bir yemegini yapar
Epidural da oluyor gerçi ben farklarini bilmiyorum ama genel anestezide uyanmak zor oluyor diyorlar . Farklarini biliyor musun sen pekiCsnım 2500 2600 olmuşlar masallah. 36. Haftamda alcak normalde haftaya perşembe dedi ama malum nst de sancı çıkınca bekletemeyeceğim cok sık aralıklarla sancın var dedi.pzartesi Doğum dedi :))) ben genel anestezi istedim spinal den korkuyorum riske atmak istemiyorum o gümümü ağrı olursa diye
Benim 34 te azalmaya basladı Canım
Arkadasim sen kan sulandirici igne kullaniyormuydun? Sanirim o zaman da genel anestezi yapiyorlar. Ben kullaniyorum ama dr daha bana ne sekil dogumum olacak soylemediCsnım 2500 2600 olmuşlar masallah. 36. Haftamda alcak normalde haftaya perşembe dedi ama malum nst de sancı çıkınca bekletemeyeceğim cok sık aralıklarla sancın var dedi.pzartesi Doğum dedi :))) ben genel anestezi istedim spinal den korkuyorum riske atmak istemiyorum o gümümü ağrı olursa diye
Gözün aydın canım Darisi basimiza Saglikla İnşallahTatlım pazartesi 10 da tam 36 haftalıkken benim bebişler geliyor Allah’ın izniyle. Genel anestezi olacağım. Spinal beni tedirgin ediyor. İşlemlerim yapıldı ay cok heyecanlı:))) nst de sancım çıktı ondan erkene aldı cocuklar 2500 2600 olmuşlar :)
Cok gecmis olsun arkadasim allah biran once annene sifa versin. Dogunca da anneye ihtiyac var. Demek baskin yapti minisler :) allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsinAnnmle ayni sitedeyz çok șükür Eli ustumuzde ama Oda bi kaza gecrdi acil ameliyat oldu ayagindan yatio onun da Yardima ihtiyaci war resmen doguma kadar iyilesmeye ugrasio kadincagz banada uzuluo zaten 1yasina kadar annm bakti ogluma Ben calisiodum isi biraktim artik bn ilgilncm diye o Ay hamile oldugumu öğrendim ikizlere :)
Canim 7+5 ama gec dollenme 6+2 falan.doktor 2 hafta sonra netlesiyor dedi oyle hatrliorm sevincten de pek anlayamadm. 2 tane yolk sac oldugu icin mono-dio 'ya donuscek diyen kisi de cok okdar detayi doktoruma sormadim ama oyle dio ikiz anneleri hepMonokoryonik diamniyotik . Tek kese içinde 2 ayrı keseleri oluşmuş ama tek plesantalari var benimki böyle . Seninki şuan monokoryonik monoamniyotik tek kese tek plesenta
Kaç haftaliksin şuan ?
2200-2260 lar. Sanirim cok tombis degiller ama haftalariyla uyumlu dedi doktor. Benim fazla kilo almamida doktor normal karsiladi,bu haftalarda plesentalari buyuyormus sulari artiyormus onun icin fazla aldin dedi ama bence yinede bir haftada 3kilo biraz fazlaAyyy cok sevindim canim. Bebisler biraz daha beklemeye kararli :) kilo konusunda bende 10 gunde 3 kilo aldim. Demek son zamanlar fazla fazla aliyoruzkac kilolar suan
2 tane bebis tasiyoruz az bile kilo aldik bence :) evet az degil2200-2260 lar. Sanirim cok tombis degiller ama haftalariyla uyumlu dedi doktor. Benim fazla kilo almamida doktor normal karsiladi,bu haftalarda plesentalari buyuyormus sulari artiyormus onun icin fazla aldin dedi ama bence yinede bir haftada 3kilo biraz fazlasende guzel haberlerle gel insallah,kactaydi randevun
Hadi gozun aydin canim,cok heycanliiTatlım pazartesi 10 da tam 36 haftalıkken benim bebişler geliyor Allah’ın izniyle. Genel anestezi olacağım. Spinal beni tedirgin ediyor. İşlemlerim yapıldı ay cok heyecanlı:))) nst de sancım çıktı ondan erkene aldı cocuklar 2500 2600 olmuşlar :)
Ayy tekerlemë gibi iyi aklınızda tutuyon uz kızlarMonokoryonik diamniyotik . Tek kese içinde 2 ayrı keseleri oluşmuş ama tek plesantalari var benimki böyle . Seninki şuan monokoryonik monoamniyotik tek kese tek plesenta
Kaç haftaliksin şuan ?
Belki birazda ödem vardır canım ondanda kilon artmış olabilir2200-2260 lar. Sanirim cok tombis degiller ama haftalariyla uyumlu dedi doktor. Benim fazla kilo almamida doktor normal karsiladi,bu haftalarda plesentalari buyuyormus sulari artiyormus onun icin fazla aldin dedi ama bence yinede bir haftada 3kilo biraz fazlasende guzel haberlerle gel insallah,kactaydi randevun
Demek tek yumurta olunca direk tek kese oluyor canım gerçekten mucizeKalp atisindan anlasiliyor canim. Cift yumurtada da iki kese gorunuyormus. Benimki tek kese iki kalp atisi vardi
Benim de öyle ama tüp bebek olunca zaten en baştan biliyorduk seninki tam bir sürpriz olmuşturDirek 2 ayrı kese gördük canım biz sonra kalp atışı sonra plasentaları ayrı ayrı gördük çok net belli oluyordu
Maşallah onlara annesi demek birbirlerine dokunarak büyüyorlar ne güzelBiz 10.haftada ogrendik. Tek kese 2 bebek vardi cok sasirdik :) aralarinda zar da yok benimkilerin. Sukur bu gunlere geldik. Mucize bebeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?