• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benim dr. ikiside baş geliş olsaydı sende kan sulandırıcı iğne kullanmasaydın normal doğum olabilirdi dedi ama iğneden ötürü bana spinal bile.yapılmadı genel.anestezi aldım.
Kacinci haftada dogum yaptin canim,igneye devammi ediyordun.benim doktorum erken dogum ihtimaline karsi 30.haftada kansulandiriciyi biraktirdi

Insulin degil ama kan sulandirici yapiyorum her gun ilk basta kabullenemesem de alistim artik kol bacak gobekten yapabiliyorsun ama en az aciyan yer gobek ben surekli gobegimden yapıyorum püf nokta olarak yavaş yavaş yapmanı ve eğer kilon yoksa kas içine inmemeye calismani tavsiye ederim gerçi ınsulin iğnesinin ucu biraz daha kısa ilk başlarda çok morardım ama şimdi sadece iğne yerleri belli oluyor allah yar ve yardımcımız olsun
Hepimizin inşallah bugünlerde geçecek arkamıza bakıp bugünleri bile atlatmışız diyeceğiz allahım herkesin yardımcısı olsun

Sizinlede 1 gun aramiz. Bende carsamba dr a gidicem gun versin istiyorum artik ayni sizin gibiyim. Bir yandanda 2 hafta dursa diyorum. Duruyursa dursunlar 2 hafta daha. yanliz gununu bilmek istiyorum artik. Bakalim ne diyecek. Top gibi yuvarlaniyorum. bebeklerimde tombik. cok zormus ikiz gebelik
Gercekten çok zormus ikiz gebelik son 1aydir çok zorlaniyorum Birde kucuk oglum var 21aylik hep ilgi oyun istio onada yetmeye calisiyorm son zamanlarini yatarak gecirenlere hayranim gercekten bn hala Olagan sekilde ev isi bebek bakimi ona ayri kahvalti yemek vs ne diim Allah yardimcimiz olsun

Gercekten çok zormus ikiz gebelik son 1aydir çok zorlaniyorum Birde kucuk oglum var 21aylik hep ilgi oyun istio onada yetmeye calisiyorm son zamanlarini yatarak gecirenlere hayranim gercekten bn hala Olagan sekilde ev isi bebek bakimi ona ayri kahvalti yemek vs ne diim Allah yardimcimiz olsun
Ay canim yaaa :( allah yardimcin olsun. Evladini bagislasin. Annen filan uzakmi gelse? En azindan minisle ilgilenir bir yemegini yapar

Canim şükür haberler güzel,nst de kasilma cikmadi.bebeklerim gecen hafta hic kilo almamisti şükür bu hafta almislar. Ama ben daha 11 kilo aldim diye sevinirken bir haftada 3kilo almisim şok oldum:oha::KK57:
Ayyy cok sevindim canim. Bebisler biraz daha beklemeye kararli :) kilo konusunda bende 10 gunde 3 kilo aldim. Demek son zamanlar fazla fazla aliyoruz :KK12:kac kilolar suan

M morincii Shopareekiz Shopareekiz güzel haberlerinizi bekliyorummm
Tatlım pazartesi 10 da tam 36 haftalıkken benim bebişler geliyor Allah’ın izniyle. Genel anestezi olacağım. Spinal beni tedirgin ediyor. İşlemlerim yapıldı ay cok heyecanlı:))) nst de sancım çıktı ondan erkene aldı cocuklar 2500 2600 olmuşlar :)

Tatlım pazartesi 10 da tam 36 haftalıkken benim bebişler geliyor Allah’ın izniyle. Genel anestezi olacağım. Spinal beni tedirgin ediyor. İşlemlerim yapıldı ay cok heyecanlı:))) nst de sancım çıktı ondan erkene aldı cocuklar 2500 2600 olmuşlar :)
Yaaa demek doğum varrrr:) ay ne guzel saglikla gelsin minişler. Kilolarida cok cok iyi. Genel anesteziyi sen mi istedin? Aslinda bende spinalden korkmuyo degilim

Kacinci haftada dogum yaptin canim,igneye devammi ediyordun.benim doktorum erken dogum ihtimaline karsi 30.haftada kansulandiriciyi biraktirdi
Tam 36 da doğurdum ama idrarda protein cıktı ce coraspini 2 gün önce kan sulandırıcı iğneyi bir gün önce bıraktım. Ameliyatta kanamam zor durmuş bir saat kırk dakika sürdü ameliyatım.

Ya ama monoamniyotik cins falan diyolar ya onu anlamadm

Monokoryonik diamniyotik . Tek kese içinde 2 ayrı keseleri oluşmuş ama tek plesantalari var benimki böyle . Seninki şuan monokoryonik monoamniyotik tek kese tek plesenta

Kaç haftaliksin şuan ?

Son düzenleme:
Back