• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Yaaa demek doğum varrrr:) ay ne guzel saglikla gelsin minişler. Kilolarida cok cok iyi. Genel anesteziyi sen mi istedin? Aslinda bende spinalden korkmuyo degilim
Ya canım ben açıkçası korkuyorum be cok ağrılı oluyor. Yani bilemiyorum risk yani hepsi risk ama böylesi daha iyi gibi.

Bebeklerin hangi haftadan sonra kilo alımı azalıyor . Yerleri daraldigindan azalma oluyormuş falan oyle duydum :KK64:

Aynı sorular benden de gelsin Shopareekiz Shopareekiz :) hadi hayırlı olsun :KK71:
Csnım 2500 2600 olmuşlar masallah. 36. Haftamda alcak normalde haftaya perşembe dedi ama malum nst de sancı çıkınca bekletemeyeceğim cok sık aralıklarla sancın var dedi.pzartesi Doğum dedi :))) ben genel anestezi istedim spinal den korkuyorum riske atmak istemiyorum o gümümü ağrı olursa diye

Ay canim yaaa :KK43: allah yardimcin olsun. Evladini bagislasin. Annen filan uzakmi gelse? En azindan minisle ilgilenir bir yemegini yapar
Annmle ayni sitedeyz çok șükür Eli ustumuzde ama Oda bi kaza gecrdi acil ameliyat oldu ayagindan yatio onun da Yardima ihtiyaci war resmen doguma kadar iyilesmeye ugrasio kadincagz banada uzuluo zaten 1yasina kadar annm bakti ogluma Ben calisiodum isi biraktim artik bn ilgilncm diye o Ay hamile oldugumu öğrendim ikizlere :)

Csnım 2500 2600 olmuşlar masallah. 36. Haftamda alcak normalde haftaya perşembe dedi ama malum nst de sancı çıkınca bekletemeyeceğim cok sık aralıklarla sancın var dedi.pzartesi Doğum dedi :))) ben genel anestezi istedim spinal den korkuyorum riske atmak istemiyorum o gümümü ağrı olursa diye
Epidural da oluyor gerçi ben farklarini bilmiyorum ama genel anestezide uyanmak zor oluyor diyorlar . Farklarini biliyor musun sen peki

Arkadasim sen kan sulandirici igne kullaniyormuydun? Sanirim o zaman da genel anestezi yapiyorlar. Ben kullaniyorum ama dr daha bana ne sekil dogumum olacak soylemedi

Tatlım pazartesi 10 da tam 36 haftalıkken benim bebişler geliyor Allah’ın izniyle. Genel anestezi olacağım. Spinal beni tedirgin ediyor. İşlemlerim yapıldı ay cok heyecanlı:))) nst de sancım çıktı ondan erkene aldı cocuklar 2500 2600 olmuşlar :)
Gözün aydın canım Darisi basimiza Saglikla İnşallah

Annmle ayni sitedeyz çok șükür Eli ustumuzde ama Oda bi kaza gecrdi acil ameliyat oldu ayagindan yatio onun da Yardima ihtiyaci war resmen doguma kadar iyilesmeye ugrasio kadincagz banada uzuluo zaten 1yasina kadar annm bakti ogluma Ben calisiodum isi biraktim artik bn ilgilncm diye o Ay hamile oldugumu öğrendim ikizlere :)
Cok gecmis olsun arkadasim allah biran once annene sifa versin. Dogunca da anneye ihtiyac var. Demek baskin yapti minisler :) allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Monokoryonik diamniyotik . Tek kese içinde 2 ayrı keseleri oluşmuş ama tek plesantalari var benimki böyle . Seninki şuan monokoryonik monoamniyotik tek kese tek plesenta

Kaç haftaliksin şuan ?
Canim 7+5 ama gec dollenme 6+2 falan.doktor 2 hafta sonra netlesiyor dedi oyle hatrliorm sevincten de pek anlayamadm. 2 tane yolk sac oldugu icin mono-dio 'ya donuscek diyen kisi de cok okdar detayi doktoruma sormadim ama oyle dio ikiz anneleri hep

Ayyy cok sevindim canim. Bebisler biraz daha beklemeye kararli :) kilo konusunda bende 10 gunde 3 kilo aldim. Demek son zamanlar fazla fazla aliyoruz :KK12:kac kilolar suan
2200-2260 lar. Sanirim cok tombis degiller ama haftalariyla uyumlu dedi doktor. Benim fazla kilo almamida doktor normal karsiladi,bu haftalarda plesentalari buyuyormus sulari artiyormus onun icin fazla aldin dedi ama bence yinede bir haftada 3kilo biraz fazla o_O sende guzel haberlerle gel insallah,kactaydi randevun

2200-2260 lar. Sanirim cok tombis degiller ama haftalariyla uyumlu dedi doktor. Benim fazla kilo almamida doktor normal karsiladi,bu haftalarda plesentalari buyuyormus sulari artiyormus onun icin fazla aldin dedi ama bence yinede bir haftada 3kilo biraz fazla o_O sende guzel haberlerle gel insallah,kactaydi randevun
2 tane bebis tasiyoruz az bile kilo aldik bence :) evet az degil
Kilolari gayet iyi bence. 16.30 da bnmki

Tatlım pazartesi 10 da tam 36 haftalıkken benim bebişler geliyor Allah’ın izniyle. Genel anestezi olacağım. Spinal beni tedirgin ediyor. İşlemlerim yapıldı ay cok heyecanlı:))) nst de sancım çıktı ondan erkene aldı cocuklar 2500 2600 olmuşlar :)
Hadi gozun aydin canim,cok heycanlii :KK49: masallah bir bir doguruyoruzz :nazar: kilolarida haftalarida cok guzel,Allah nazardan korusun. Bende spinalle genel arasinda hala kararsizim herkes farkli bisey soyluyor :hasta: sen avantajlarini dezavantajlarini arastrdinmi ikisinin

Belki birazda ödem vardır canım ondanda kilon artmış olabilir

Kalp atisindan anlasiliyor canim. Cift yumurtada da iki kese gorunuyormus. Benimki tek kese iki kalp atisi vardi
Demek tek yumurta olunca direk tek kese oluyor canım gerçekten mucize :KK200: çok teşekkür ederim canım cevabın için
Direk 2 ayrı kese gördük canım biz sonra kalp atışı sonra plasentaları ayrı ayrı gördük çok net belli oluyordu
Benim de öyle ama tüp bebek olunca zaten en baştan biliyorduk seninki tam bir sürpriz olmuştur :emir_bebek:teşekkür ederim cevabın için :KK200:
Biz 10.haftada ogrendik. Tek kese 2 bebek vardi cok sasirdik :) aralarinda zar da yok benimkilerin. Sukur bu gunlere geldik. Mucize bebeklerim:KK200:
Maşallah onlara annesi demek birbirlerine dokunarak büyüyorlar ne güzel :nazar: gerçekten mucize teşekkür ederim cevapladığın için bitanem

Back