• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim tek yumurta ikizi bebekler. Plesanta artik yetmez oldu galiba diyor doktor. Kucuk olanin kilo alimi cok fazla yavasladi. Kan akimi da zayiflayip fonksiyonlarına zarar vermeden alabiliriz diyor sojtoeum:KK43: yoksa her sey yolundaydi
Uzulmeee herseyde vardir bi hayir. Saglikla al kucagina. Dogduktan sonra hemen toparlar kucuk olanda. Haftanda gayet iyi hic stres yapma kuzum.

Arkadaşlar hepinize merhaba, Perşembe günü doğumum olacak inşallah, 21 Haziran'da sezaryen olacağım, kızlar gelecek... ancak son iki haftadır başıma gelenler 37-38 haftadır yaşadığım hamilelik serüvenimin en ağrılı günleri oldu... başına gelmiş olan var mı bilmiyorum ama öncelikle bir hafta önce nezle oldum... sesim kısıldı... öksürük hapşırık... derken Bayram'ın 2. Günü bütün vücudum kabardı kaşındı döküntüler başladı, deli gibi kaşınmaya başladım... puppp denen dilimizde kurdeşen olan şey başıma gelmişti... her yanım hala kıpkırmızı ve sinek ısırığı gibi kabarmış halde... Doğumdan sonra geçecek dedi doktorum... hepinize selamlar, Doğuma gireceklere başarılar :)
Hayirlisiyla al kucagina insallah :) bende 34. Haftamdayim ama bu hafta zorlandigim kadar hicbir zaman zorlanmadim. Ama sukurler olsun ki bebekler iyi. Annelik bu degil mi zaten onlar iyi olsun yeterki herseye katlaniriz :)

Canim tek yumurta ikizi bebekler. Plesanta artik yetmez oldu galiba diyor doktor. Kucuk olanin kilo alimi cok fazla yavasladi. Kan akimi da zayiflayip fonksiyonlarına zarar vermeden alabiliriz diyor sojtoeum:KK43: yoksa her sey yolundaydi

Allah yardımcınız olsun canım tek yumurta ikizleri benimde . Basından bari risk soz konusu teklerde biliyorsun . Neyse ki 34. Haftaya az kalmış cigerleri baya gelişmiştir. Muhtemelen ciğer geliştirici falan da vurur. Belki haftaya duruma gore başka tarih verir . Fakat 33+3 de kötü değil . Arkadaşım ikizlerini 33+3 de doğurdu . Su an 1 yaşını geçtiler çokta sağlıklilar canım içini ferah tut

Kızlar ben acildeyim yatış verdiler kanamam var sabaha alacaklar sanırım bebekleri çok korkuyorum :(

Kızlar ben acildeyim yatış verdiler kanamam var sabaha alacaklar sanırım bebekleri çok korkuyorum :KK43:

Ah canım korkma . Allaha emanet onlar önce . Hemen dua okuyacagim sana . Sabah ilk işim senin haberlerini beklemek olacak . Rabbim yar ve yardımcınız olsun..:dua:

Hanimlar sabah kontrolum vardi,hersey yolunda diye yazmistim.Eve gidip kahvaltimi yaptim birden suyum geldi,acil doguma alindim.Daha 34+1 dik,biraz daha bekleselerdi iyi olacakti:KK43: bebeklerimin biri 2200 biri 2400 müș ama 2400 olan galiba solunum destegi aliyor. Küvozdeler,nekadar kalacaklar bilmiyorum hâla şoktayim neye ugradigimi sasirdim.Yemek yedigim icin genel anestezi olamadim spinal oldu,karnimin dikisleri cok aciyor henuz ayaga kaldirmadilar nasil yürücem bilmiyorum. Süt sagma denemeleri yaptik sadece damla geldi:KK43: bana dua edin,bebeklerim cok uzun kalirlar diye korkuyorum. Bu haftalrda dogum yapan tecrubeli anneler varmi kac gun kaldilar kuvozde:KK42:

Hanimlar sabah kontrolum vardi,hersey yolunda diye yazmistim.Eve gidip kahvaltimi yaptim birden suyum geldi,acil doguma alindim.Daha34+1 dik,biraz daha bekleselerdi iyi olacakti:KK43: bebeklerimin biri 2200 biri 2400 müș ama 2400 olan galiba solunum destegi aliyor. Küvozdeler,nekadar kalacaklar bilmiyorum hâla şoktayim neye ugradigimi sasirdim.Yemek yedigim icin genel anestezi olamadim spinal oldu,karnimin dikisleri cok aciyor henuz ayaga kaldirmadilar nasil yürücem bilmiyorum. Süt sagma denemeleri yaptik sadece damla geldi:KK43: bana dua edin,bebeklerim cok uzun kalirlar diye korkuyorum. Bu haftalrda dogum yapan tecrubeli anneler varmi kac gun kaldilar kuvozde:KK42:

Canım benim inşallah fazla kalmazlar . Daha doğrusu onlar için en uygun ne zaman cikmaksa o zaman ciksinlar . Sen daha goremedin sanıyorum ki bebeklerini . Allah biran evvel kucaklamani nasip etsin. Sütünün hemen gelmemesi normal bende de gelmemişti ilk hamilelikte . Bebeklerine sağlık diliyorum. Sende tez vakitte kavuş canım inşallah:dua:

Hayirlisiyla al kucagina insallah :) bende 34. Haftamdayim ama bu hafta zorlandigim kadar hicbir zaman zorlanmadim. Ama sukurler olsun ki bebekler iyi. Annelik bu degil mi zaten onlar iyi olsun yeterki herseye katlaniriz :)
Bebekler iyiyse çok şükür anne katlanıyor her şeye, umarım senin böyle sorunların olmasın, ben de zannederim nezle olunca çok üzüldüm doğum ve emzirmede bebeklere zararı olacak mı diye, o yüzden bu puppp oluştu, stres tetiklermiş... ama bebekler şükürler olsun Rabbime iyiler, bu da bana yetiyor

Hanimlar sabah kontrolum vardi,hersey yolunda diye yazmistim.Eve gidip kahvaltimi yaptim birden suyum geldi,acil doguma alindim.Daha 34+1 dik,biraz daha bekleselerdi iyi olacakti:KK43: bebeklerimin biri 2200 biri 2400 müș ama 2400 olan galiba solunum destegi aliyor. Küvozdeler,nekadar kalacaklar bilmiyorum hâla şoktayim neye ugradigimi sasirdim.Yemek yedigim icin genel anestezi olamadim spinal oldu,karnimin dikisleri cok aciyor henuz ayaga kaldirmadilar nasil yürücem bilmiyorum. Süt sagma denemeleri yaptik sadece damla geldi:KK43: bana dua edin,bebeklerim cok uzun kalirlar diye korkuyorum. Bu haftalrda dogum yapan tecrubeli anneler varmi kac gun kaldilar kuvozde:KK42:
Hiç endişelenme bebekler memeyle kavuştuğu an sütün gelecek, şu anda beynin Doğum yaptığını net anlamış değil, ve sütüm kesildi diye de korkma, 4 ay emzirmeden dursan bile bebekler memeyi tutar emerse süt yine olurmuş, eğitimde söylemişti doktor, inşallah sağlıkla kavuş yavrularına

Ay canım Benim allah analı babalı büyütsün rabbim onlara cok iyi baksın sakın stres yapma herşey yolunda olcak ve onlar iyi olcaklar iyi olacakları icin ordalar kendini üzme olur mu yapabilecek bi durum yok senin minnoslar gelmek istemişler sütünün gelmemesi daha cok normal 34 kötü hafta değil üzme kendini

Yemek yememe izin verdiler yırttık sanırım ama ebe çatı muayenesinde kan akıttı halada acıyor ne öküz insanlar yahu

Gelmis gecmis ve ayni zamanda hayirli ugurlu olsun canim. Kilolari da haftan da gayet iyi insaallah erkenden cikarlar. Bu ara ne oluyor hepimize anlamadim. Biz de 36 yi bekliyorduk ama haftaya olur diyo doktorum. Bakalim hayirlisu. Srn sagligina dikkat et. Onlar cikana kadar iyiles insaallah

Back