- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 23
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.301
Teşekkür ederim canimBez olarak pampers prematüre 7. Paketi bitirdim ben 0 numara aldım bebeklerimin kilosu 2680 ve 2950gr.di boylar haftaya göre uzun olduğu için 1 numara büyük geldi bende 0 numara devam ediyorum halen.
Tamamdir canim yani hangi cins ikiz oluyo boyle olunca :)Benim sonradan oldu canim . 9. Haftada arada zar gördük . Hayırlı olsun bebeklerin :)
Kacinci haftada dogum yaptin canim,igneye devammi ediyordun.benim doktorum erken dogum ihtimaline karsi 30.haftada kansulandiriciyi biraktirdiBenim dr. ikiside baş geliş olsaydı sende kan sulandırıcı iğne kullanmasaydın normal doğum olabilirdi dedi ama iğneden ötürü bana spinal bile.yapılmadı genel.anestezi aldım.
Hepimizin inşallah bugünlerde geçecek arkamıza bakıp bugünleri bile atlatmışız diyeceğiz allahım herkesin yardımcısı olsunInsulin degil ama kan sulandirici yapiyorum her gun ilk basta kabullenemesem de alistim artik kol bacak gobekten yapabiliyorsun ama en az aciyan yer gobek ben surekli gobegimden yapıyorum püf nokta olarak yavaş yavaş yapmanı ve eğer kilon yoksa kas içine inmemeye calismani tavsiye ederim gerçi ınsulin iğnesinin ucu biraz daha kısa ilk başlarda çok morardım ama şimdi sadece iğne yerleri belli oluyor allah yar ve yardımcımız olsun
Gercekten çok zormus ikiz gebelik son 1aydir çok zorlaniyorum Birde kucuk oglum var 21aylik hep ilgi oyun istio onada yetmeye calisiyorm son zamanlarini yatarak gecirenlere hayranim gercekten bn hala Olagan sekilde ev isi bebek bakimi ona ayri kahvalti yemek vs ne diim Allah yardimcimiz olsunSizinlede 1 gun aramiz. Bende carsamba dr a gidicem gun versin istiyorum artik ayni sizin gibiyim. Bir yandanda 2 hafta dursa diyorum. Duruyursa dursunlar 2 hafta daha. yanliz gununu bilmek istiyorum artik. Bakalim ne diyecek. Top gibi yuvarlaniyorum. bebeklerimde tombik. cok zormus ikiz gebelik
Ah su kaşıntı olmasa agri sertlesme uykuszluk raziyim ama gece kasimaktan uyuyamiorum bakalm bugün doktor ne dicek canimDurur durur insallah benim acilmam olduğu halde bakalım yarın ne diyecek bende tırsmıyor değilim ama en azından 36 yo bi görsek süper olur canım
Ay canim yaaaGercekten çok zormus ikiz gebelik son 1aydir çok zorlaniyorum Birde kucuk oglum var 21aylik hep ilgi oyun istio onada yetmeye calisiyorm son zamanlarini yatarak gecirenlere hayranim gercekten bn hala Olagan sekilde ev isi bebek bakimi ona ayri kahvalti yemek vs ne diim Allah yardimcimiz olsun
Tamamdir canim yani hangi cins ikiz oluyo boyle olunca :)
Canim şükür haberler güzel,nst de kasilma cikmadi.bebeklerim gecen hafta hic kilo almamisti şükür bu hafta almislar. Ama ben daha 11 kilo aldim diye sevinirken bir haftada 3kilo almisim şok oldum
Ayyy cok sevindim canim. Bebisler biraz daha beklemeye kararli :) kilo konusunda bende 10 gunde 3 kilo aldim. Demek son zamanlar fazla fazla aliyoruzCanim şükür haberler güzel,nst de kasilma cikmadi.bebeklerim gecen hafta hic kilo almamisti şükür bu hafta almislar. Ama ben daha 11 kilo aldim diye sevinirken bir haftada 3kilo almisim şok oldum
Tatlım pazartesi 10 da tam 36 haftalıkken benim bebişler geliyor Allah’ın izniyle. Genel anestezi olacağım. Spinal beni tedirgin ediyor. İşlemlerim yapıldı ay cok heyecanlı:))) nst de sancım çıktı ondan erkene aldı cocuklar 2500 2600 olmuşlar :)
Canım pazartesi Doğum var :) hayırlısı ile insallah 36 da alacak durmuyor bebişler :)Shopareekiz canim nasil gecti dr kontrolun? Haberlerini bekliyorum
Yaaa demek doğum varrrr:) ay ne guzel saglikla gelsin minişler. Kilolarida cok cok iyi. Genel anesteziyi sen mi istedin? Aslinda bende spinalden korkmuyo degilimTatlım pazartesi 10 da tam 36 haftalıkken benim bebişler geliyor Allah’ın izniyle. Genel anestezi olacağım. Spinal beni tedirgin ediyor. İşlemlerim yapıldı ay cok heyecanlı:))) nst de sancım çıktı ondan erkene aldı cocuklar 2500 2600 olmuşlar :)
Ya ama monoamniyotik cins falan diyolar ya onu anlamadmTek yumurta ikizi canim
Tek yumurtanin 2 cesidi var canim. Monokoryonik-diamniyotik(2 kese tek plesanta). Bi de monokoryonik-monoamniyotik var bnmkiler gibi :) (tek kese tek plesanta)Ya ama monoamniyotik cins falan diyolar ya onu anlamadm
Tam 36 da doğurdum ama idrarda protein cıktı ce coraspini 2 gün önce kan sulandırıcı iğneyi bir gün önce bıraktım. Ameliyatta kanamam zor durmuş bir saat kırk dakika sürdü ameliyatım.Kacinci haftada dogum yaptin canim,igneye devammi ediyordun.benim doktorum erken dogum ihtimaline karsi 30.haftada kansulandiriciyi biraktirdi
Yaaaaaa hadi gozun aydinnn canim cok sevindim saglikla gelsinler insallahhh. Nts ye girdinmi sanci varmiydi? Dogumun nasil olacak? Bebisler kac kilo olmuslar?Canım pazartesi Doğum var :) hayırlısı ile insallah 36 da alacak durmuyor bebişler :)
Ya ama monoamniyotik cins falan diyolar ya onu anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?