2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Epidural da oluyor gerçi ben farklarini bilmiyorum ama genel anestezide uyanmak zor oluyor diyorlar . Farklarini biliyor musun sen peki
Valla Canım araştırmıştım bi ara ama biri ağrı hissi olan yere iğne yapıyorlar biri de belinin hareket kısmına galiba ikisinde belden asagı uyuşma Zaten ama spinal oluyormuş sezeryanda genelde

Evet baya süpriz oldu sülalede yok kendiliğinden ikiz oldu :)

Canim 7+5 ama gec dollenme 6+2 falan.doktor 2 hafta sonra netlesiyor dedi oyle hatrliorm sevincten de pek anlayamadm. 2 tane yolk sac oldugu icin mono-dio 'ya donuscek diyen kisi de cok okdar detayi doktoruma sormadim ama oyle dio ikiz anneleri hep
Benimde aynı senin gibiydi ve ince bir zarla ayrıldılar . 2 yolk sac varsa zarla ayrılır diye okumuştum bende nette . Ayrıca bende de geç dollenme vardı şimdi adet tarihime yetişti canim muhtemelen senin de yetişir

Arkadaslar buyuk ihtimalle haftaya doguma alacak doktorum 33+3 falan olacagim ama bebeklerin biri daha geriden geliyor. Bu haftalarda dogum yapanlar kac kiloydu bebekleriniz neler bekliyor beni tahmini fikirlerinize ihtiyacim var. Normalde 34 hedef ama 36 yi gorebiliriz diyorduk ani oldu bana da

Hayırlısı olsun canım sağlıkla alırsın evlatlarını kucağına inş. Neden erken olması gerekti canım

Arkadaşlar bgn 10+4 de dra gittim plasentaları aşağıda dedi moralim bozuldu var mı ilk zamanlar benim gibi olup sonradan yukarı çıkan

Allah sağ salim kucağına versin cnm neden erken alıyorlar ki hiç korktuğun gibi olmaz inşallah herşey çok güzel gider

Hayırlısı olsun canım sağlıkla alırsın evlatlarını kucağına inş. Neden erken olması gerekti canım
Canim tek yumurta ikizi bebekler. Plesanta artik yetmez oldu galiba diyor doktor. Kucuk olanin kilo alimi cok fazla yavasladi. Kan akimi da zayiflayip fonksiyonlarına zarar vermeden alabiliriz diyor sojtoeum yoksa her sey yolundaydi

Insaallah canim sag ol. Tek yumurta ikizi bebisler plesanta yetmez olmus galiba biri iki haftadir cok az kilo aliyor. Kan akisini etkilemeden almayi dusunuyor doktorum
Canım sıkıntı etme Allah’ın izniyle 2 kg olurlar senin Doğuma kadar tek yumurta ikizi malum riske atmak istemiyordur doktorun ne güzel sıkma canını evlatlarına kavuşucaksın Allah’ın izniyle

Insaallah canim sag ol. Tek yumurta ikizi bebisler plesanta yetmez olmus galiba biri iki haftadir cok az kilo aliyor. Kan akisini etkilemeden almayi dusunuyor doktorum
Üzülme canım kendini üzme men lazım ilk hedef 32 zaten onu geçiyosun allahın izini ile içerde beslenemiosa dışarda kuvez de durması daha iyi sağlıkla al kucağına ins

Canim tek yumurta ikizi bebekler. Plesanta artik yetmez oldu galiba diyor doktor. Kucuk olanin kilo alimi cok fazla yavasladi. Kan akimi da zayiflayip fonksiyonlarına zarar vermeden alabiliriz diyor sojtoeum yoksa her sey yolundaydi
Anladım canım sıkma sen canını doktoruna güven sen herşey yolunda gider inş birazda dışarıda büyür minnoşlar iyi şeyler düşün canım rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize inş.

Dışarda daha rahat büyürler annesi kalbini ferah tut anne karnında az gelişen bebekler Doğunca çok hızlı büyüyorlar benim kızımda karnımda fazla gelişmedi ama doğunca hemen toparlandı senin miniklerde öyle olcak inşallah

Arkadaşlar hepinize merhaba, Perşembe günü doğumum olacak inşallah, 21 Haziran'da sezaryen olacağım, kızlar gelecek... ancak son iki haftadır başıma gelenler 37-38 haftadır yaşadığım hamilelik serüvenimin en ağrılı günleri oldu... başına gelmiş olan var mı bilmiyorum ama öncelikle bir hafta önce nezle oldum... sesim kısıldı... öksürük hapşırık... derken Bayram'ın 2. Günü bütün vücudum kabardı kaşındı döküntüler başladı, deli gibi kaşınmaya başladım... puppp denen dilimizde kurdeşen olan şey başıma gelmişti... her yanım hala kıpkırmızı ve sinek ısırığı gibi kabarmış halde... Doğumdan sonra geçecek dedi doktorum... hepinize selamlar, Doğuma gireceklere başarılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…