2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütsünler meleklerini. Süt sağma makinasi nerden kiralanıyor ve pahalı bir şey mi? Doğru emzirme tekniklerini nereden öğrendiniz hastanedeki ebeler anlatıyor mu

C

CAnim annemgil 5 6 ay sonra besik getirme var bizde indan getirecekler oda almayi planliyolar yani ya simdi kucuk 2 tane olacak yada 1 tane park alacam odamda kucuk
Yani ilerde zaten oda almayı düşünüyorsan iki beşik almak daha mı mantıklı senin için o halde. Ben oda düşünmediğimden direk park yatak kararı verdm

Kızlar ayaklarım artık bedenimi taşıyamıyor dizlerim bükülüyor bu denli ağırlaşan varmı aranızda

Geliyomuş sütün ya sağdıkça çoğalır bence. Bende üzülüyorum ama bir yandan da elimde değil napak. Bozma morelini.

Pek iyi gitmiyor. Ememiyorlardı ilk başta şimdide süt çok az geliyor sinirleniyorlar. Üzülüyorum biraz ama uğraşıyorum daha 3 gün oldu belki değişir.
Canım ilk bir hafta ağız sutu denen kolostrum geliyor . Bebeklerin bağışıklıklarinin guclenmesi için miktari az ve koyu kivamli ama önemi çok fazla. Bu yüzden makine ile sağım pek işe yaramiyormus. El ile sağım yapmak gerekiyor. Bir haftadan sonra normal sute döner. Sen ten tene temas yap emmelerini saglamaya calis. Saginca gelen sutle onların emdikleri çok farkli. Benim kendim için duam insallai emerler. Çünkü emerlerse süt artar.

Ooo masaallah canim. Gelmis gecmis olsun. Bundan sonra saglikla buyurler insaallah. Pek girmiyorsun ya merak ettim. Ben de iyiyim tatlim 31+2 olduk. Buyuk 1750 kucuk 1380 gram oldu. Bakalim doktor 34 hedef diyor ama ben beklemek istiyorum.

Doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütsünler meleklerini. Süt sağma makinasi nerden kiralanıyor ve pahalı bir şey mi? Doğru emzirme tekniklerini nereden öğrendiniz hastanedeki ebeler anlatıyor mu
Ben de sagma makinesi arastiruyorum canim. Emzirme beslenme ve besleme konusu benim gittiğim hastanede diyetisyen ve bebek bakim uzmani tarafindan anlatiliyor 30. Haftadan itibaren.

Teşekkürler 9 90masalperisi90 benimm gittiğim hastanede de doğuma hazırlık kursu var yazılmam yararlı olucak sanırım . Lansonih be avent markarını iyi diye okudum fakat forumda hastene tipi olanlardan bahsediliyor. Hem elektirikli hem de manuel mi alacaksin

Kızlar ayaklarım artık bedenimi taşıyamıyor dizlerim bükülüyor bu denli ağırlaşan varmı aranızda
Ay kıyamam ya bende az ayakta kalayım bacaklarım titriyor hemen uzanıyorum. Çok yoruluyorum. Yemek çamaşır bulaşık başka bi iş yapamıyorum onlarıda zor yapıyorum zaten. Allah yardımcımız olsn hepimizn inşallah

Yani ilerde zaten oda almayı düşünüyorsan iki beşik almak daha mı mantıklı senin için o halde. Ben oda düşünmediğimden direk park yatak kararı verdm
Kucuk besikler varya tatlim onlaran istiyorum ama park yatagimi daha uzun besigimi daha uzun kullanirim bilemiyorum odalari olacak ama en az 1 yasinda yatiririm kafam baya karisti oda almasak 1 er park yatak alirim ikisi olunca koyacak yerim yok

Kuzular normal beşik aldık biz. 2 tane. Sonra yatak odasına yanıma bi tane anne yanı beşik aldık bakalım gerekirse 2 tane alıcam ama sanmıyorum

Hiç iş yapmadığım halde böyleyim bide iş yapsam napcam bilmiyorum. Annelerin hakkı ödenmezmiş gerçekten 3 hafta daha dayansam gerçekten çok iyi olacak

Kızlar meraba..benimde ikiz bebeklerim olacak.. yeni ogrendiginiz veya tecrübeleriniz varsa burda paylasirsaniz yardımcı olmuş olursunuz teşekkür ederim hepimizi allah kurtarsın.

Ooo masaallah canim. Gelmis gecmis olsun. Bundan sonra saglikla buyurler insaallah. Pek girmiyorsun ya merak ettim. Ben de iyiyim tatlim 31+2 olduk. Buyuk 1750 kucuk 1380 gram oldu. Bakalim doktor 34 hedef diyor ama ben beklemek istiyorum.

iki minişle ilgilenmekten pek siteye girmeye vakit bulamıyorum. sana bakmak için girmiştim aslında :)
maşallah maşallah iyi gidiyorsunuz, inşallah 34'ü de yakalayacaksınız. 34 çok önemli. bir çok sorun 34 ile ortadan kalkıyor.
ciğer geliştirici oldun mu?
bana 31. haftada 2 doz doğumdan 2 gün önce de tek doz yapıldı. çok şişirdi beni ama minişlerime çok faydası oldu. solunum sorunları falan olmadı hiç çok şükür ve maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…