• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Haftalik cagirabilir artik canim. Ben 4. Aydan beri haftalik gidiyorum benim doktorum da prof. daha dikkatli takip etmek istiyor olabilirler. Hatta ben bu haftadan itibaren ikiye cikti ekstra nst ye gidecegim.

Hadi yaa . Baya sıkılaşmıs kontrol. Ben yine doktoru dinleyip haftaya bir daha gideyim bari . Bilecikten eskişehire gidiyorum . Gereksiz yere perişan olmak istemiyorum zor oluyor çünkü . Duruma gore bakayım ya birde burdaki doktoruma gideyim bayramdan sonra ..

Canim kilolari kac bebislerin. Benimkilerin arasinda da 300 gram var ortalama uzun suredir. Ama kucuk 2 kiloya ulasamayacak galiba :KK43:
Gecen persembe gitmistik en son. 1800-2100 cikmislardi. Benim kucukte 1 hafta geriden geliyor. Doktorum solunum alistirmalari yapmaya baslamislar dedi. Kuvezde kalmicaklarmis dogsalarda. Kilonun pek onemi yok sanirim canim. Benimde 24. Haftadan itibaren bi acildi bi kapandi aradaki fark. Smdide 300 gr. Ama artik bisi olsada mudahale edilecek haftalardalar. O yuzden icim rahat.

Gecen persembe gitmistik en son. 1800-2100 cikmislardi. Benim kucukte 1 hafta geriden geliyor. Doktorum solunum alistirmalari yapmaya baslamislar dedi. Kuvezde kalmicaklarmis dogsalarda. Kilonun pek onemi yok sanirim canim. Benimde 24. Haftadan itibaren bi acildi bi kapandi aradaki fark. Smdide 300 gr. Ama artik bisi olsada mudahale edilecek haftalardalar. O yuzden icim rahat.
Iyi masaallah canim senin bebisler azimli demek. Aynen haftan da iyi. Dogum icin tarih verdi mi, ciger gelistirici yaptirdin mi?

Iyi masaallah canim senin bebisler azimli demek. Aynen haftan da iyi. Dogum icin tarih verdi mi, ciger gelistirici yaptirdin mi?
Dogumu hic konusmuyoz doktorla :D onlar gelmeden ben almam diyip duruyor. Gectigimiz 2 ay icinde toplam 12 tane ciger gelistirici vuruldum. Erken dogum riskine karsi. Ama suan 34 ün icindeyim. Artik gerek yok dedi doktor. Sadece pruloton vurduruyorum haftada bi kere.

Dogumu hic konusmuyoz doktorla :KK70: onlar gelmeden ben almam diyip duruyor. Gectigimiz 2 ay icinde toplam 12 tane ciger gelistirici vuruldum. Erken dogum riskine karsi. Ama suan 34 ün icindeyim. Artik gerek yok dedi doktor. Sadece pruloton vurduruyorum haftada bi kere.
Bu ciger gelistirici işini ben anlayamadim :işsiz: benim 31e kadar vurdurmadi doktorum,31de hastaneye yatinca hemen 2 doz vuruldu ama sonrasinda tekrarlandiginda etkisi olmuyor,bir kere uygulanabilen bi igne bu dedi.geçen kontrolundede 31de vurdugumuz 34e kadar etkisini devam ettirir 34ten sonrada zaten gerek kalmaz dedi. Ama herkese 28 30 32de falan birsürü doz vurulmus.kafam karisti:KK34:

Bu ciger gelistirici işini ben anlayamadim :işsiz: benim 31e kadar vurdurmadi doktorum,31de hastaneye yatinca hemen 2 doz vuruldu ama sonrasinda tekrarlandiginda etkisi olmuyor,bir kere uygulanabilen bi igne bu dedi.geçen kontrolundede 31de vurdugumuz 34e kadar etkisini devam ettirir 34ten sonrada zaten gerek kalmaz dedi. Ama herkese 28 30 32de falan birsürü doz vurulmus.kafam karisti:KK34:
Yapilan dozun etkisi 1 ay suruyormus. Ben 1 ay boyunca vurdurdum sonra bir ay hic vurdurmadim sonra tekrar 4 tane daha verdi.bnmde pek bisi anladigim soylenemez :) doktor ne derse ona uyuyoruz iste

Kızlar bnm ki cift yumurta ikizi bizim aradaki fark 550 dr hiç sknti olacak bişe demedi bnde bu konuyu hiç arastrmiodum yani olacak bişe değil o zaman bizim farkımız daha çok sizinkilerden :(88 gr ile dr tüm evrakları topluyo sa bni doğuma alması lazim:))

Bana da doktorum iki hafta once 2 doz olacak onun icin dogum oncesinde yapalim dedi daha yapmadi. Ama pazartesi bebeklerin kilo alimi az olursa yaptirabilirim hazirlikli gel dedi. Degisiyor demek ki

Kızlar bnm ki cift yumurta ikizi bizim aradaki fark 550 dr hiç sknti olacak bişe demedi bnde bu konuyu hiç arastrmiodum yani olacak bişe değil o zaman bizim farkımız daha çok sizinkilerden :KK43:88 gr ile dr tüm evrakları topluyo sa bni doğuma alması lazim:))
Kilolari kac canim belki haftalarindan ileri gidiyordur seninkiler? Ondan sorun etmemistir. Ama %25 fark normal diyorlar zaten.

Dogumu hic konusmuyoz doktorla :KK70: onlar gelmeden ben almam diyip duruyor. Gectigimiz 2 ay icinde toplam 12 tane ciger gelistirici vuruldum. Erken dogum riskine karsi. Ama suan 34 ün icindeyim. Artik gerek yok dedi doktor. Sadece pruloton vurduruyorum haftada bi kere.
12 tane mi? Herhalde dozlari dusuktur. Benim doktorum daha yaptirmadi doguma yakin yapariz demisti. Baslarda 36yi gorsek diyordu ama simdi 34 diyor bakalim :(

Arkadasim benim cift yumurta ikizi 33 haftaya kadar hep 50 gr fark vardi aralarinda. 33 de gittigimizde 250 gr fark olmustu. Dr um hic anormal gormedi cok iyiler dedi

Tek yumurta ikizleri olunca riskten söz edilip duruluyor . Bana da normal geliyor aralarındaki fark. Ne kadar öyle davranması beni ilk baş tedirgin etsede cocuklarımız Allaha emanet bekleyip göreceğiz

Ciğer gelistiricilerin bir yan etkisi falan yok demi canım

Kızlar bnm ki cift yumurta ikizi bizim aradaki fark 550 dr hiç sknti olacak bişe demedi bnde bu konuyu hiç arastrmiodum yani olacak bişe değil o zaman bizim farkımız daha çok sizinkilerden :KK43:88 gr ile dr tüm evrakları topluyo sa bni doğuma alması lazim:))

:)) Haklisin . Bu gittiğim doktor tıp fakültesinde . Beni kobay mı yaptı ki evrak mevrak ne iş :))

Kilolari kac canim belki haftalarindan ileri gidiyordur seninkiler? Ondan sorun etmemistir. Ama %25 fark normal diyorlar zaten.
1650 2100 canım dediğin gibi olabilir ama bu tanesi ayına göre düşük kilosu 1 hafta geri de biri de bir hafta önde .aslında her çocuk farklı dr sknti yok dedigi surece kafaya takmamak lazım da işte insan dayanamio:)

Tek yumurta ikizlerinde pek bilgim Yok ancak benim çift yumurta yawrularım 600gr farkla doğdu, 1kg'den fazla fark olan da vardı yüne burada, takmayın kafanıza

İnşallah daha iyi güzeli sizlerin olsun, 12 sene sonra almışım kucağıma çok şükür bin şükür, tüm zorluklar bitti gitti. Allah hepimizin yavrularını esirgesin korusun, iyi günlerde büyütelim inşallah. Darısı başınıza olsun.

Back