2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar bana bi yardımcı olun lütfen

Dün doktordaydim tıpta . Bebeklerin arasındaki gr farkı 88 olmuş . Doktor tüm evraklarimi aldı . Aralarındaki fark açılmış dedi . Belgelerin incelenecek falan dedi . Ya 88 gram da ne var ki . Tek yumurta ikizleri benimkiler normal değil mi durum ???

Ayrıca 16 kilo aldığım icin hemen spora başla dedi . Ben 46 ile hamile kaldım 62 yim ama spor yapılacak kadar iri durmuyorum . Zaten agrilar da başladı eklem yerlerinde artık .

Birde çürük bir disim var . Beni disciye gönderdi . Dişçi son 3 ayindasin pek uygun bulmuyorum tedaviyi dedi . Kanal yada dolguluk muş .

Ama kendi doktorum illa yaptır diyor . Enfeksiyon erken dogurtur diyor . Aklım çorba oldu . Yaptırayım mi yaptirmayayim mi şimdi ben

niles-selin27 çarşamba Doğum gibi okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, Allah sağlıkla kolaylıkla Doğum ve kucağına almayı nasip etsin canım. hadess ilk 3 gün çok normallik bekleme canım anne yorgun bebekler dış dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor, biz bugün 8 günlük olduk 1-2 gündür herşey olması gerektiği gibi olmaya başladı. E Emotionn35 phuket79 canikolar bu mucizeler bir Harika yahu, uykusuzluk mu o da ne? Hayattan beklentim: Yesinler içsinler gaz çıkarsınlar mıçsınlar :)) buldumcuk olmaktan korkuyordum galiba oldum nevesta81 sende Leyla dönemi atlatmak üzeresin. Hamile arkadaşlarım muhteşem bir olaya hazırlanın bir bakmışsınız karnınızda bir bakmışsınız gözünüzün önünde. Kendi nazarım değecek diye aklım çıkıyor vallahi.

Ben de sagma makinesi arastiruyorum canim. Emzirme beslenme ve besleme konusu benim gittiğim hastanede diyetisyen ve bebek bakim uzmani tarafindan anlatiliyor 30. Haftadan itibaren.

bana hastaneden madela marka kullandırmışlardı ben de ondan kiraladım. mavi olanını. ama görümcem sarı olanı kiralamıştı daha iyiymiş. gerçi ben de çok memnunum. iki pompa seti satın aldım. aynı anda ikisini de yapabiliyorum. şu an sol gögsümde tıkanma var ateş ve ağrı yaptı ama bu pompanın hatası değildi ben yeterince sağmadım diye oldu. tavsiye ederim. madelayı.

Bana bu konularda yardımcı olabilecek birileri yok mu ?

Ikili elektrikli oneriliyor genelde ama almak icin erken mi bilemiyorum. Acaba denemelik manuel mi alayim diye kararsizim

Nerden kiralaniyor canim? Hastaneden mi? Hastane tipi olanlar cok pahali piyasada

Iki kiloyu bulabilecekler mi diye endiseleniyorum aslinda canim. Doktorum da küçüğün kilo alimina gore dogumu belirleyecegiz diyor. Ciger gelistiriciyi daha yapmadik. Pazartesi 32+1 olacaklar. ölçumlerine bakacak kilo alimi azalmis olurda yapariz igneyi dedi. Bir haftada sadece 50'şer gram almislar bu hafta

Bana bu konularda yardımcı olabilecek birileri yok mu ?
Canim yanlis yonlendirmek istemem ama benimkiler cift yumurta olmasina ragmen 100gr fark var ve doktorum normal diyor,burada tek yumurtalarda 250 300gr fark olan arkadslar var diye biliyorum. Cook zayif hamile kaldigin icin 16kiloda anormal gelmedi bana,ikiz gebelikte bu haftalarda sporda ne İkizlerde toplam 15ile 22 normalmis sen 22ile bitirebilirsin bence. Doktorunun işine karismak istemem ama seni bukadar strese sokmasida enaz dis enfeksiyonu kadar erken dogum sebebi ,baska bir doktora daha gorunmende yarar var bence

Hmm cok enteresan tek yumurta ikizleri icin fark cok az. Ve spor erken dogumu tetikliyor ikizlerde. Benim kanamam acilmam hicbir sey olmadigi halde doktorum evde dinlen 10 dakikadan fazla yurume haftada 2-3 kereyi gecmesin dedi. Ama vardir belki bir bildigi. Ben de 57 idim simdi 72 oldum

Sagolasin cevabın için . Bugüne kadar yaptirdigim tüm tahlilleri falan alınca incelenecek denince şaşırdım kaldım .
Tıp fakültesi deneyi mi yapacaklar beni dedim hatta :)
Bende senin gibi düşünüyorum . Tekrar teşekkür ederim canım sagolasin

Masaallah canim ne kadar pozitifsin. Hep boyle sürsün insaallah :)

İnan bak haftaya da gel falan deyince başka birsey daha varda söylemiyor mu ki dedim ama tıpta böyle birşey olmamalı olmaz yani . Dr profosor . Belki de pimpirikli . Cozemedim

Canim benimde tek yumurta biliyosun. Suan aralarindaki fark 300 grama yakin. Transfuzyon belirtisi yoksa normal bi durum. Tek yumurtalar ayni kiloda dogmuyorlar cunku. Ayrica evet arkadaslara katiliyorum seni bu kadar telaslandirmasi hos degil. Takma sen kafana. Bende 20 kilo aldim doktor hicbisi demiyor. İkiz gebelik sonucta. Zaten degil spor yapmak 10 adim atacak halim yok

Öyle bir belirti yok dedi canım . Bebeklerinden biri küçük kalmis dedi fark 100grama yaklaşmış dedi . Bende Allah Allah 88 gr nasıl da bu kadar ciddiye alınır ki dedim . O da düzenli takip gerektiriyor böyle durumlar dedi . Sanıyorum çok inceci ama tedirgin oldum tabii

Takip edilsin tabiki ama butun evraklar incelenecek felan demesi cok abarti geldi bana. Transfuzyonda yokmus hic takma. Hamileliginin tadini cikar bosver.

İnan bak haftaya da gel falan deyince başka birsey daha varda söylemiyor mu ki dedim ama tıpta böyle birşey olmamalı olmaz yani . Dr profosor . Belki de pimpirikli . Cozemedim
Haftalik cagirabilir artik canim. Ben 4. Aydan beri haftalik gidiyorum benim doktorum da prof. daha dikkatli takip etmek istiyor olabilirler. Hatta ben bu haftadan itibaren ikiye cikti ekstra nst ye gidecegim.

Canim kilolari kac bebislerin. Benimkilerin arasinda da 300 gram var ortalama uzun suredir. Ama kucuk 2 kiloya ulasamayacak galiba

bebek odasi takimi nereden uygula alabiliriz.Bir kaç yere baktım fiyatlar uçuyor.ikizde olunca 2.yatak almak gerekiyor fiyat çok yukseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…