- Konu Sahibi marbling817
-
- #10.021
Benimkilerde erkek canim tup bebek benimkiler allah size bagislasinCinsiyetleri erkek . Doğal yolla oldu canim. Seninkilerin cinsiyeti ne peki
Bende eksi 10 kg dayımEvet kilo almadım hamile kaldığım kilodan 10 kilo aşağıdayım şu an ,hamilelikte kilo vermişim yağlar gitmiş
Fıstık gibiyiz çok şükür :)) naber napıyorsun benim sıpalar emmiyo ya oğlanda güldür güldür gelen sütler fıs diye söndü mamayla tadımlık süt veriyorumBende eksi 10 kg dayım
Masallah ya nasil oldu bu işBende eksi 10 kg dayım
Sıfır:))hiç bişey yapmadım benden beslendilerMasallah ya nasil oldu bu iştoplam kac kilo almistin
Yatak odasında kamp kurmuş durumdayım yemek harici odadan çıkmıyorum desem yeridir...meme süt biberon süt sağma Makinesi ile kafayı yemiş durumdayım:))ne yaptığımı bende bilmiyorum Leyla gibiyim:))mama vermemek için elimden geleni yapıyorum desem yeridir şimdilik çok şükürFıstık gibiyiz çok şükür :)) naber napıyorsun benim sıpalar emmiyo ya oğlanda güldür güldür gelen sütler fıs diye söndü mamayla tadımlık süt veriyorum
Sorma ya o mesane derdi disari cikinca kabus oluyor.ne kadar bosaltsanda disarda surekli rahatsizlik.hep var hep var :)Mesane azıcık bile dolsa çok ağrı oluyor . Sık sık lavobaya gidiyorum evde ve bir yere gittiğimde . Çarşılar da falan araniyorum :)
Oh iste idolumsun su an :)Evet kilo almadım hamile kaldığım kilodan 10 kilo aşağıdayım şu an ,hamilelikte kilo vermişim yağlar gitmiş
Ya siz supersiniz fit lohusalar :)Bende eksi 10 kg dayım
Cnm ben 35+6 da doğurdum ki birinin kilosu 1900 dü gene de küveze girmediler. Endişelenme her şey güzel geçsin :)36+3 oluyor kiloları az ama inşallah kuveze girmesinler
İyi haberlerini bekliyoruz canim darisi basimizaArkadaşlar benim doğum tarihi de belli oldu. Bayram girdiği için ve kadilmalarim az az başladığı için çarşamba günü sezeryan oluyirum inşallah.
Cnm ben 35+6 da doğurdum ki birinin kilosu 1900 dü gene de küveze girmediler. Endişelenme her şey güzel geçsin :)
bende aynıyım bi başlıyorum alt almaya sonu gelmiyor :))dimi ya bende öle leyla gibiyim söyleneni yaptığımı unutuyorum ameda hastane tipi kiraladım çok iyi ama memelerde iş yokYatak odasında kamp kurmuş durumdayım yemek harici odadan çıkmıyorum desem yeridir...meme süt biberon süt sağma Makinesi ile kafayı yemiş durumdayım:))ne yaptığımı bende bilmiyorum Leyla gibiyim:))mama vermemek için elimden geleni yapıyorum desem yeridir şimdilik çok şükür
ya hadesss 3 saate 1 50 70 cc süt çıkıyor benden tek bebeğe yeter ama 2 bebeğe yetmiyor sağarak devam edicem,napıyım yoksa vicdan yapmaktan psikolojim bozuluyor çok su içiyorum anca bu kadar hipp mamaya başladım benimde kızım çok cılız 2300 erken doğmuş, vajinası bile kapanmamış dedi dr moralim bozukBende hamile kaldığım kiloya geri dönmüşüm sabah tartıldım daha da iner gerçi inmeyedebilir süt yapsın diye hemde pis boğazlıktan tıkınıp duruyorum.
İlk günden sütüm geldi ama bebeklerin kilosu düşük olduğu için emmeye güçleri yetmedi. Şimdide bir şey gelmiyor sağıyorum ama fıss@phuket79 bir yol bulursan işe yarayan benidr bilgilendirirsin. @Emotionn35 seninde çok geçmiş olsun cnm kavuşmuşsun sonunda.
bende aynıyım bi başlıyorum alt almaya sonu gelmiyor :))dimi ya bende öle leyla gibiyim söyleneni yaptığımı unutuyorum ameda hastane tipi kiraladım çok iyi ama memelerde iş yok
Nasil süt pompasi aldiniz ? Hastane cantasinda olsun dedi ebe.bende aynıyım bi başlıyorum alt almaya sonu gelmiyor :))dimi ya bende öle leyla gibiyim söyleneni yaptığımı unutuyorum ameda hastane tipi kiraladım çok iyi ama memelerde iş yok
Ameda hastane tipi kiraladım hem acıtmıyo hem çok hızlıNasil süt pompasi aldiniz ? Hastane cantasinda olsun dedi ebe.
Hastaneden mi kiraliyorsunuz? Bana da önerdiler ama cok gerek olabilir alsam da olur diyordumAmeda hastane tipi kiraladım hem acıtmıyo hem çok hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?