• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ooo masaallah canim senin bebekler aceleci olacaklar belli sag salim gelsinler insaallah. :)
Aynen gelişimleri çok iyi şükür ^^ 2500-3000 kilo arası alırım diyo doktor çok az kaldı okadar merak ediyorum ki onları :) tabi ayağının kafasının üstünde durması falan cidden karşıma değişik birşey çıkacakmış gibi geliyor :D

Ben 23. Haftada ayrilmistim doktorumun önerisiyle. Ben istememistim acikcasi ev bunaltti simdiden ama 30 dan sonra calismak cok zorlasir tabi işin ne oldugu da onemli
Bana da eski doktorum heyet verdi 30. Haftada heyetim bitiyor yeni doktorum 30 dan sonra çalışabilirsin dedi kararsız kaldim bu hafta mide bulantısı da başladı baya karasız kaldım isim masa başı ama biraz yogun

Aynen gelişimleri çok iyi şükür ^^ 2500-3000 kilo arası alırım diyo doktor çok az kaldı okadar merak ediyorum ki onları :) tabi ayağının kafasının üstünde durması falan cidden karşıma değişik birşey çıkacakmış gibi geliyor :KK70:
Masallah canim kilolari cok guzel :nazar::KK54: beslenmeyle ilgili dikkat ettigin bisey oldumu yada gebelik sekerin varmi

Biz de kontrolden geldikk. Bi tosunum 1760 digeri 2172 gr olmus. Dogum belirtimde yok cok sukurrrr. Bayram sonrasina tekrar kontrole cagirdi. Buyuk ihtimalle artik dogsalarda kuvezde kalmicaklar dedi. Nefes alip veriyolardi onu gosterdi. Bunu yapabiliyolarsa sıkıntıları yok anlamina geliyor dedi :KK200::KK200::KK200:

Masallah canim kilolari cok guzel :nazar::KK54: beslenmeyle ilgili dikkat ettigin bisey oldumu yada gebelik sekerin varmi
Gebelik şekerim çıkmadı ama genelde acı soğan sarımsak tatlı çok tüketiyorum aman aman yediğime içtiğime dikkat ediyorum desem yalan olur ne bulsam yiyorun ^^

Biz de kontrolden geldikk. Bi tosunum 1760 digeri 2172 gr olmus. Dogum belirtimde yok cok sukurrrr. Bayram sonrasina tekrar kontrole cagirdi. Buyuk ihtimalle artik dogsalarda kuvezde kalmicaklar dedi. Nefes alip veriyolardi onu gosterdi. Bunu yapabiliyolarsa sıkıntıları yok anlamina geliyor dedi :KK200::KK200::KK200:
Ayyy canim nasil sevindimm,bizim günlerimiz ayni ,küvöze gerek kalmamasi banada umut oldu. Ama insallah enaz 2,5 kiloya kadar beklesin kuzularimiz. Dogum icin tarih verdimi

Teyzeler kontrolden geldik bebekler 1790-1800 kilo olmuşlar 2 haftada 500 gram almışlar çok yaramaz olacaklar nst bağlanınca sırt çevirdiler kalplerini yakalayamadık :KK70: bu ayı çıkarırsın dedi doktor 4 Temmuz istiyorum ben bakalım nasip ^^

34 haftalıkken mi alınacak yani . Neden bu kadar acele ettiriyorlar bize yha . Kilolari iyi maşallah ama zamanda önemli değil mi

Ayyy canim nasil sevindimm,bizim günlerimiz ayni ,küvöze gerek kalmamasi banada umut oldu. Ama insallah enaz 2,5 kiloya kadar beklesin kuzularimiz. Dogum icin tarih verdimi
Bende daha beklemelerinden yanayim canim. En azindan 35 olsalar. Dogum icin bisey demiyor. Suyum yada kanamam gelmedigi surece almicak. Senin kontrol ne zaman ?

Oy masallah allah anali babali buyutsun.sarilik icin mama takviyesi iyi oluyor.ben serumlu su vermistim birde.bu arada bebek kilolarin masallah.beslenme tuyoso alma sansimiz varmi.sence etkili olan bisi varmi.
Ben çok kilo aldım canım 25 kilo fazla ile doğuma girdim 13 kilo doğumda gitti. Hamileykende pek dikkat etmedim açıkçası durum bence genetik ve fiziksel olarak bebeklerin yerleri genişti o sayede geliştiler. Insallah sizinde sağlıklı geçsin doğumunuz.

Bende daha beklemelerinden yanayim canim. En azindan 35 olsalar. Dogum icin bisey demiyor. Suyum yada kanamam gelmedigi surece almicak. Senin kontrol ne zaman ?
Kontrolum pazartesi canim, 33+0 olucaz ogün.. Benimkide dogumla ilgili gecen ay 37 38e kadar bekleriz demisti ama 31de ben sikinti yasadigim icin suan nekadar bekletebilirsek kâr gözüyle bakiyor

Kontrolum pazartesi canim, 33+0 olucaz ogün.. Benimkide dogumla ilgili gecen ay 37 38e kadar bekleriz demisti ama 31de ben sikinti yasadigim icin suan nekadar bekletebilirsek kâr gözüyle bakiyor
Ay insallah ya. İkimizde hayirlisiyla ulasalim o gunlere insallah:anneadayı::anneadayı: kontrolden sonra mutlaka yaz merak ederim.

Herkesin endiseleri farkli.. cocugu olan arkadaslar iki tane birden yeni bebek gelince buyuk cocugun pskolojisi nasil etkilenecek diye endiseli..Benim gibi ilk defa anne olanlarda daha hic bebek bezi bile degistirmemisken,herkonuda tecrube sıfırken iki cocuga birden yetebilecekmiyiz diye korkuyoruz.. Allah hepimizin yardimcisi olsun :KK43:
Canim hiç endişe etme güzel allahim öyle bi içgüdü veriyor ki annelere herseyi yapiorsun biliyorsun

34 haftalıkken mi alınacak yani . Neden bu kadar acele ettiriyorlar bize yha . Kilolari iyi maşallah ama zamanda önemli değil mi
34 olmasını ben istedim açıkcası gerçekten taşımakta güçlük çekiyorum. Bugün kontrole gittim geldim şimdiden başladım ağlamaya sabaha kadarda ağlarım muhtemelen hareket edemiyorum çünkü 34 ü görsem şükür ederim öyle diyim illa 36-37 diye inada bindirmem doktorumda küveze girmezler dedi 34 için

34 olmasını ben istedim açıkcası gerçekten taşımakta güçlük çekiyorum. Bugün kontrole gittim geldim şimdiden başladım ağlamaya sabaha kadarda ağlarım muhtemelen hareket edemiyorum çünkü 34 ü görsem şükür ederim öyle diyim illa 36-37 diye inada bindirmem doktorumda küveze girmezler dedi 34 için

Anlıyorum Allah kolaylık versin . Zor geçiyor anlaşılan . Gözüm korktu bak şimdi benimde . İyi günlerim bu günler galiba

Anlıyorum Allah kolaylık versin . Zor geçiyor anlaşılan . Gözüm korktu bak şimdi benimde . İyi günlerim bu günler galiba
Valla şuan belden aşağısı pert oynatsam kemiklerim kırılıyor gibi dicem ama ayağımı olduğu yerden hareket ettiremiyorum eşim ayağımı tutup indiriyor kalkıyorum adım atamıyorum :( azdaha sabretmem lazım şu 34 ü göriyim cidden dua edicem

Benim de korkulu rüyam o . 3 yasindaki yavrum nasil karsilicak?seninki kaç yaşında? Yaz okulunu ertele bence de. İyice kendini evin dışında hissettmesin.
benim7 yaşında oğlum bugün onunla vakit geçirince işler daha yoluna girdi
Ben çok kilo aldım canım 25 kilo fazla ile doğuma girdim 13 kilo doğumda gitti. Hamileykende pek dikkat etmedim açıkçası durum bence genetik ve fiziksel olarak bebeklerin yerleri genişti o sayede geliştiler. Insallah sizinde sağlıklı geçsin doğumunuz.
Nevesta lohusalık aklımın yarısını götürdü tebrik edemedim doğumunu hayırlı uğurlu olsun mutluluk sağlıkla büyüt yavrularını

Valla şuan belden aşağısı pert oynatsam kemiklerim kırılıyor gibi dicem ama ayağımı olduğu yerden hareket ettiremiyorum eşim ayağımı tutup indiriyor kalkıyorum adım atamıyorum :KK43: azdaha sabretmem lazım şu 34 ü göriyim cidden dua edicem
Sen bana benziyorsun bende ha doğdular Doğucaklar söylene söylene 38 e geldim 34 ü unut :)))

Back