• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Teyzeler kontrolden geldik bebekler 1790-1800 kilo olmuşlar 2 haftada 500 gram almışlar çok yaramaz olacaklar nst bağlanınca sırt çevirdiler kalplerini yakalayamadık :KK70: bu ayı çıkarırsın dedi doktor 4 Temmuz istiyorum ben bakalım nasip ^^
Maşallah canim neden 4 temmuz dedi normalde temmuz un sonu gibi olmasi lazim bnm dr bana öyle demişti

Ben çok kilo aldım canım 25 kilo fazla ile doğuma girdim 13 kilo doğumda gitti. Hamileykende pek dikkat etmedim açıkçası durum bence genetik ve fiziksel olarak bebeklerin yerleri genişti o sayede geliştiler. Insallah sizinde sağlıklı geçsin doğumunuz.
Anladim cok tesekkur ederim.

Valla şuan belden aşağısı pert oynatsam kemiklerim kırılıyor gibi dicem ama ayağımı olduğu yerden hareket ettiremiyorum eşim ayağımı tutup indiriyor kalkıyorum adım atamıyorum :KK43: azdaha sabretmem lazım şu 34 ü göriyim cidden dua edicem
Ne zamandan beri boylesin peki . Ben hala normalim denebilir . Bu haftalarda nasildin ki

Merak ediyorum hangi haftalardan itibaren zor geçiyor . Benim alışveriş konusunda da çok eskigim var . Bu hafta yapayım bari bir kısmını ?

Merak ediyorum hangi haftalardan itibaren zor geçiyor . Benim alışveriş konusunda da çok eskigim var . Bu hafta yapayım bari bir kısmını ?
30 dedim mi is bitio canim:)) inan bi yere gittigimde suan oturacak yer ariom 10 dk oturuyom 5 dk yuruyom:KK48:alışverişini bitir bnce

30 dedim mi is bitio canim:)) inan bi yere gittigimde suan oturacak yer ariom 10 dk oturuyom 5 dk yuruyom:KK48:alışverişini bitir bnce

Kasılma da oluyor mu peki. Karnım bazen semsert oluyor . Şekilden şekle giriyorum bariz hissediyorum. Normal olduğunu söyledi doktorum fakat pimpirik yapıyorum :)

Iyi aksamlar kizlar bende tup bebekle ikiz hamile kaldim ikiside oglan rabbim bagislarsa besigi nasil aldiniz alanlar fotograf atabilirmi acaba buyuyen besik istemiyorum cocuk odam cok kucuk ilerisi icin ranza almayi dusunuyorum insallah

E Emotionn35 napıyoasun artık bu hafta çıkmadılarsa gelir oğluşların bizdede oğlan alışamadım diyip duruyor karıştık birbirimize vallahi geçecek tabi de yaz okuluna veriyim diyodum ama evden uzaklaşmış gibi hisseder diye Erteledim içim gidiyo ona bi köşede sessiz sedasız oturuyo bugün çıkıncaz dışarı ikimiz bu kadar etkileneceğini öngöremedim
Cnm minnoşun birini dün aldım çok şükür diğeri de Allah’a şükür iyi önümüzdeki hafta nasipse o da çıkar diye umut ediyorum...büyük oğlanı hiç sorma bu kadar olacağını hiç tahmin etmemiştim...aşırı etkilendi evde terör estiriyor desem yeridir..yarın kep töreni yıl sonu gösterisi var minnoşunda dr kontrolü var daha şimdiden nereye yetişeyim bilemedim...evde çocuğun olup bir de ikizin olması hem kafaca hem de fiziken ciddi efor istiyormuş valla allah hepimizin yardımcısı olsun:)tırlatmazsak iyidir:)ilk günden bendeki şikayete bak..aman kızlar siz bana uymayın;)

nevesta81 nevesta81 twbrik ederim allah analı babalı büyütsün

Kasılma da oluyor mu peki. Karnım bazen semsert oluyor . Şekilden şekle giriyorum bariz hissediyorum. Normal olduğunu söyledi doktorum fakat pimpirik yapıyorum :)
Oluyo canım top gibi oluyo arada kasiliyo lar çok sık olmadığı sürece sknti yok dedi dr um bana da iki tane sigmio lar mi acaba kiyamam onlara birbirini itekleyip duruyolar :))

34 olmasını ben istedim açıkcası gerçekten taşımakta güçlük çekiyorum. Bugün kontrole gittim geldim şimdiden başladım ağlamaya sabaha kadarda ağlarım muhtemelen hareket edemiyorum çünkü 34 ü görsem şükür ederim öyle diyim illa 36-37 diye inada bindirmem doktorumda küveze girmezler dedi 34 için
Senin tek yumurta ikizleri miydi balım ? Ya biraz daha zaman geçse ciğer gelişim iğnelerini olmuşlarmıydı ?

30 dan sonra beni zorlamaya başladı 32 de taşınmaya kalktım hiç bi is yapmamama rağmen ayakta kalmak bile rahim acilmasına yol açtı devamlı yatıp dinlenmek gerek Canım ben çoğu şeyi netten sipariş ettim hep hiç gitmedim almadım İnan bi 2 defa e bebeğe gittim o kadar

Senin tek yumurta ikizleri miydi balım ? Ya biraz daha zaman geçse ciğer gelişim iğnelerini olmuşlarmıydı ?
Çift yumurta ikizi ama 10 gün ileriden gidiyor gelişimleri ben elimden geldiğince dayanmaya çalışıcam ama çok fazla ağırlaştım malesef

Back