• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Masaallah canim kilo kontrolunu iyi yapmissin. Ben 15 oldum artik tartilmak bile istemiyorum. Benim kalca ve bacaklarda basladi catlak. Gunde iki kere sür belki yavaslatir
Yiyip içip yatıyorum aslında bende daha fazla alırım sanıyordum benim göbeğimin altı ful çatladı üstüde az çatladı günde 2-3 kere sürüyorum ama genede devam ediyor çatlaklar

Benim eskiden kalan diyet yüzünden çatlaklarım vardı kalçalarımda. Vücudum çatlamaya müsait yani. Ama hiç çatlamadım, görünürde en azından doğumdan sonra olmaz heralde. Lierac kullandım ama 9 ayda 1 tane bitirdim öyle bol bol sürmedim. Yağ ise karışık yağ yaptırmıştım. Ama onu da 2-3 günde bir sürdüm aklıma geldikçe. Ama çooook su içtim. Ya suyun faydası oldu yada vücudum çatlamak istemedi bu sefer. Kozmetik biraz faso fiso sanki.
Bende günde 3-5 litre arası su içiyorum canım oda fayda etmedi bana demekki

CanEs CanEs Shopareekiz Shopareekiz kizlar yag olarak ne kullandiniz.bende surekli yaglaniyorum ama gobegim okadar gerildiki daha fazla dayanirmi bilmiyorum :KK43: birde 32den sonra cok hizli buyuyormus diye duydum
Ben Lierac ve dalin avokado ve badem yağlı Bebek yağını aldım cok memnun kaldım hatta 4 günde 1 sürdüm annem daha 4. Ayda çatlamaya başlamis hamileyken ama bende öyle olmadı belki her gün sürseydim hiç catlamıcaktı . 3 tane çatlağım var ince kalem kadar

Benim karnim yavas yavas buyuyordu ama 30la 32. hafta arasi okadar kisa sürede resmen iki katina cikti :oha: bu hizla devam ederse 36da halimi düsünemiyorum:KK17:
Ölçtün mü karnını hiç ? Ölçün kuzular arada karnınızı metreyle :) sakın kaşımayın aman diyim ben hiç kaşımadım cok nadir zamanda kaşıdım

Benim eskiden kalan diyet yüzünden çatlaklarım vardı kalçalarımda. Vücudum çatlamaya müsait yani. Ama hiç çatlamadım, görünürde en azından doğumdan sonra olmaz heralde. Lierac kullandım ama 9 ayda 1 tane bitirdim öyle bol bol sürmedim. Yağ ise karışık yağ yaptırmıştım. Ama onu da 2-3 günde bir sürdüm aklıma geldikçe. Ama çooook su içtim. Ya suyun faydası oldu yada vücudum çatlamak istemedi bu sefer. Kozmetik biraz faso fiso sanki.
36. Haftasina ulasmis veee henüz catlamamis ikiz hamiș :KK49: umut oldun canim valla:21:

Kizlar yarin kontrolum var. 32+4 oluyoruz. İnsallah bi sorun cikmaz. Cok korkuyorum erken gelicekler diye :KK43: dogum yapan arkadaslar tebrik ediyorum hepinizi.allah hayirlisiyla o gunleri bizede gostersin insallah. phuket79 phuket79 Dta82 Dta82
Canim pozitif düsün,iyi olsun..ben hep 31. haftada bisey olursa diye korkularim varken tam 31. haftada o sıkıntiyi yasadim şükür atlattik. Simdi enaz 35e kadar hersey yolunda gidicek diye beynimi ve kalbimi temiz tutmaya pozitif dusunmeye calisiyorum,ve bol bol istirahat ediyorum. Yarin kontrolun insallah cok guzel gecicek, haber ver bize

Kizlar yarin kontrolum var. 32+4 oluyoruz. İnsallah bi sorun cikmaz. Cok korkuyorum erken gelicekler diye :KK43: dogum yapan arkadaslar tebrik ediyorum hepinizi.allah hayirlisiyla o gunleri bizede gostersin insallah. phuket79 phuket79 Dta82 Dta82
İnşallah görün canım sona yaklaştın sende Allah kurtarsın kötüyü çağırma hayırlısı benimde Dr cuma yada pazartesi demişti cıma istedim videoda gördük kızın boynuna yılan gibi dolanmış kordon hayırlısıyla zamanında sağlıkla doğur

E Emotionn35 napıyoasun artık bu hafta çıkmadılarsa gelir oğluşların bizdede oğlan alışamadım diyip duruyor karıştık birbirimize vallahi geçecek tabi de yaz okuluna veriyim diyodum ama evden uzaklaşmış gibi hisseder diye Erteledim içim gidiyo ona bi köşede sessiz sedasız oturuyo bugün çıkıncaz dışarı ikimiz bu kadar etkileneceğini öngöremedim

Gunaydin kizlar catlak meselesi icin doktorum dediki milyar doksen kremlere catlayacaksa catlayacak onun icin sen o bolgeyi nemli yagli tut baskada yapilacak birsey yok. O yuzden badem yagi aldim 1 kere surdum. sonrada banyodan banyoya hep bebe yagi surdum. 33+2 deyim henuz catlamam olmadi insallahta olmaz ama olursada biliyorumki yapilacak onune gececek fazla birsey yok. O yuzdende cok uzulmeyecegim. Iki can tasiyoruz allah onlara saglik afiyet versin. Dogduktan sonra yapilacak birseyler varsa lazer filan yaptiririz. O yuzden uzulmeyin arkadaslarim catlayacaksa milyarlik krem alin catlayacakmis

Canim pozitif düsün,iyi olsun..ben hep 31. haftada bisey olursa diye korkularim varken tam 31. haftada o sıkıntiyi yasadim şükür atlattik. Simdi enaz 35e kadar hersey yolunda gidicek diye beynimi ve kalbimi temiz tutmaya pozitif dusunmeye calisiyorum,ve bol bol istirahat ediyorum. Yarin kontrolun insallah cok guzel gecicek, haber ver bize
Tamam canim haber veririm. Bu zamana kadar hep pozitiftim ama korkmaya basladim bu hafta niyeyse :(

İnşallah görün canım sona yaklaştın sende Allah kurtarsın kötüyü çağırma hayırlısı benimde Dr cuma yada pazartesi demişti cıma istedim videoda gördük kızın boynuna yılan gibi dolanmış kordon hayırlısıyla zamanında sağlıkla doğur
Amin canim insallah :) ole bi risk olursa alsin tabiki doktor ama ben kalabildikleri kadar kalsinlar istiyorum

E Emotionn35 napıyoasun artık bu hafta çıkmadılarsa gelir oğluşların bizdede oğlan alışamadım diyip duruyor karıştık birbirimize vallahi geçecek tabi de yaz okuluna veriyim diyodum ama evden uzaklaşmış gibi hisseder diye Erteledim içim gidiyo ona bi köşede sessiz sedasız oturuyo bugün çıkıncaz dışarı ikimiz bu kadar etkileneceğini öngöremedim
Mrb allah bağışlasın evlatlarinizi bnm de en çok düşündüğüm konu bu önde ufak çocuğu olanlar nasıl yapıo bnm de var bi tane 2buçuk yaşında bide düşündürüyor bni çok :(

Back