• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

199.90 hepsiburdada canım bende araştırıyorum sanırım alcam uygun baya bide çiftli
sabaj baktigimda 194.25ti canim aldim bende kargo bedava

bebekte gelişim geriliği var dedi 2 hafta geç geliyor suyu azalacak dedi hemen alınmalı diyorlar şu an 30 bitecek yani gerçekten zor
Allah seninde bebisininde yardimcisi olsun. Insallah saglikla dogarlar

İkiz anneleri biraz alakasız olacak ama yorum yaparsanız sevinirim. Çok sıkıntılı bir hamilelik süreci geçiriyorum. İlk muayeneden sonuncusuna kadar o kadar farklı şeyler duydum ki. Son gittiğim doktor ve söylediklerini paylaşıcam sizle.
Gebeliğin ikiz başlamış büyük ihtimalle tek yumurta ikizi ama birşey demek için çok erken dedi. Birisi yok olabilir ikiside dolabilir veya ikisini de düşürebilirsiniz dedi. Beklemekten başka çaren yok dedi...
Adet tarihine göre 8 haftayken ultrasonda 6 hafta görünen iki kese var. Biri 22 ml biri 24 .ikisi içinde birşey diyemiyorum bekleyip göreceğiz dedi. Boş gebelik ihtimalinden sonra gelişmeyen bebek ihtimali vardı şimdi ikiz ihtimali var. Kafam çok karışık mutsuzum elimden birşey gelmiyor ... Belirsizlik çok zor.
Not: negatif yaklaşımdan dolayı aynı doktora gitmedim. Çünkü hep sert doktora denk geldim.

Eklentiler

• IMG-20180601-WA0004.jpeg
    IMG-20180601-WA0004.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 156
Çok mantikli söylediğin M morincii . Saolasin. Evet bayramda olan ekiple ysnidmsk en güzeli. O kadar dayanamicam belki erken gelirler ama onlara saygı duymak istiyorum. Peki bsyramda calisacak rkibi nerden öğrenebilirim? Hangi birime gitmeliyim?
Merhaba canim. Bekle bebeklerin duruyorsa bir gun bile onemlidir. Insaallah bayram sonunu beklerler :) simdi kilolari nasil ?

Merhaba canim. Bekle bebeklerin duruyorsa bir gun bile onemlidir. Insaallah bayram sonunu beklerler :) simdi kilolari nasil ?
İnşallah canım ama bugün uzerinde pek durmadigim,arastirinca ciddi durum oldugunu anladigim bir şey oldu. Doktor bebeklerin birinin suyunun azalmış oldugunu söyledi. Pazartesi başka doktora gitmeyi düşünüyorum

İnşallah canım ama bugün uzerinde pek durmadigim,arastirinca ciddi durum oldugunu anladigim bir şey oldu. Doktor bebeklerin birinin suyunun azalmış oldugunu söyledi. Pazartesi başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Hareketlerini duzenli takip et canim,suyu azalan bebegin hareketleri cok azaliyor.oyle bi durum hissettinmi.bencede bir doktora daha görün

Hmm evet sulari onemliymis tatlim. Benim doktorum da sularina gore hareket edecegimizi soyledi. Ozellikle kücük olanin durumunu takip edecegimizi soyledi. Ihmal etme onu.

Canım bana da birinin azaldığını yani sınırda olduğunu söyledi . Havuç suyu armut yeşil salatalık ve ananas tüket bol bol düzeliyormuş doktorun kesin tavsiyesi bi dene şansını

Hareketlerini duzenli takip et canim,suyu azalan bebegin hareketleri cok azaliyor.oyle bi durum hissettinmi.bencede bir doktora daha görün
Evet suyu sınırda olunca biraz azalma oluyor ama sen kendinde sıkıntı etme herhangi bi doktora daha danış boşuna sıkıntı verip çocukların erken doğmasın Benim açılmam olmasına rağmen çocuğunun birinin Doğum kanalına azda olsa indiğini söylemesine rağmen bekleyelim sabredelim insallah beklerler diyo bi doktora daha danış canım

Bugün gittim kontrole. Bir sikinti gozukmuyor ama bayramda yokmus diye 12 Haziran'da 36+2 de almak istiyor. Bayram 15 haziran. Kendileri ne zaman gelcekse o zaman gelsinler istiodun. Daha kucukler.sence?
Canim ben 36+ 3 te dogurdum benim kizlar onden gidiyordu allaha sukur kuvez yada baska bir sotun yasamadim

İkiz anneleri biraz alakasız olacak ama yorum yaparsanız sevinirim. Çok sıkıntılı bir hamilelik süreci geçiriyorum. İlk muayeneden sonuncusuna kadar o kadar farklı şeyler duydum ki. Son gittiğim doktor ve söylediklerini paylaşıcam sizle.
Gebeliğin ikiz başlamış büyük ihtimalle tek yumurta ikizi ama birşey demek için çok erken dedi. Birisi yok olabilir ikiside dolabilir veya ikisini de düşürebilirsiniz dedi. Beklemekten başka çaren yok dedi...
Adet tarihine göre 8 haftayken ultrasonda 6 hafta görünen iki kese var. Biri 22 ml biri 24 .ikisi içinde birşey diyemiyorum bekleyip göreceğiz dedi. Boş gebelik ihtimalinden sonra gelişmeyen bebek ihtimali vardı şimdi ikiz ihtimali var. Kafam çok karışık mutsuzum elimden birşey gelmiyor ... Belirsizlik çok zor.
Not: negatif yaklaşımdan dolayı aynı doktora gitmedim. Çünkü hep sert doktora denk geldim.
Ayni seyi bende yasadim ama kaybolmadi allaha sukur yasayacak omurleri varsa koruyor rabbim cogu ikiz annesi bu durumu yasiyor doktorlar herzaman kotuyu soyluyorlar kalbini ferah tut saglikla kucagina alirsin insallah

Ayni seyi bende yasadim ama kaybolmadi allaha sukur yasayacak omurleri varsa koruyor rabbim cogu ikiz annesi bu durumu yasiyor doktorlar herzaman kotuyu soyluyorlar kalbini ferah tut saglikla kucagina alirsin insallah
İnşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.
Biraz geç değil mi sizce. Yeni altı hafta yada sekiz hafta olup hala boş olması.keseler büyüyor ama içleri boş

En dogrusu canim gulen tip merkeziydi herhalde bulent kars ve nevin hanim var cok iyi doktor ikiside tavsiye ederim
Gulen Tip merkezine çok yakindim,soganliga tasinmis. Bülent beye gitmek istedim.iki hafta sonraya verdiler randevuyu diye başka doktora gitmiştim. Ama şimdi yine deniyim çok duydum adini.

Back