• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Dta82 Dta82 senin 36+ kaç oluyor pazartesi ? phuket79 phuket79 senin tam olarak kaç olmuş oldu? Ultrasonla aynı mı çıktı kilo olcumleri? Ben de 36_37 ye kadar dayanmak istiyordum ama her gün yeni bir ekşin yeni bir ağrı ile uyanıyorum. 34+5 in daha :KK43:
Pazartesi 36+6 oluyoruz ama kontrol ve Doğum tarihini verecek ben al diye yalvaracam ama vicdanen de ne derse yüne o olacak, herşey onlar sağlıklı olsun diye işte napalım ıhlasakta tıslasakta bi şekilde Allah veriyor gayretini dayanamıyorum dediğin anda dayanacaksın hissi biraz gözyaşı böyle böyle geçti son 2 hafta. Allah yardımcınız olsun beklerler inşallah senin de bebeklerin.

Pazartesi 36+6 oluyoruz ama kontrol ve Doğum tarihini verecek ben al diye yalvaracam ama vicdanen de ne derse yüne o olacak, herşey onlar sağlıklı olsun diye işte napalım ıhlasakta tıslasakta bi şekilde Allah veriyor gayretini dayanamıyorum dediğin anda dayanacaksın hissi biraz gözyaşı böyle böyle geçti son 2 hafta. Allah yardımcınız olsun beklerler inşallah senin de bebeklerin.

Ben de dediğin gibi dayanmak istiyorum ama karnım gerilmekten aciyor , parlıyor derim dayanamayacak herhalde diyorum.Allahim hepimizin bebeklerini sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin ❤️

bende 30 haftaya yeni girdim.erkek bebeğin kız bebeğe göre kan akışı az ve plasentasi iflas edecek dedi dr ve suyu azalirsa hemen alınacak.muhtemelen 32 hafta gibi doğum yaparsın dedi ve erkék bebek 27 haftalik gibi gelişim geriliği var 940 gr kız 1090 içinizde bu durunu yaşayan oldumu bebeği sağlıkla doğan?
Allah yardimciniz olsun

Kizlar aranizda hamilelik kemeri kullanan varmi,belden gobek altina kadar saran bir bant gibi bisey. Gobegi tasimayi kolaylastirdigi yaziyor ama kullanip memnun kalan varmi.Benim karnim artik asagidan cekiyor ve altlari cok aciyor:( enazindan o desteklermi diye düsündüm

Kizlar aranizda hamilelik kemeri kullanan varmi,belden gobek altina kadar saran bir bant gibi bisey. Gobegi tasimayi kolaylastirdigi yaziyor ama kullanip memnun kalan varmi.Benim karnim artik asagidan cekiyor ve altlari cok aciyor:KK43: enazindan o desteklermi diye düsündüm
Canım benim doktorum önermedi

Ah E Emotionn35 ah bu evhamlar bitirdi beni, korkudan başka şey düşünemez oldum.,
Hiç korkmaaa çok kolay oluyor bak anlamayacaksın allah yardım edecek tek derdin bebekler olsun ki Harika haftan herşey çok güzel olacak senin içinde dua edeceğiz inşallah...haftaya alırlar seni de gibime geliyor bana dr öyle gün vermişti seninle günlerimiz bile aynı...bak phukete ne güzel onun adına çok sevindim sıra sende Allah’ın izniyle

Hiç korkmaaa çok kolay oluyor bak anlamayacaksın allah yardım edecek tek derdin bebekler olsun ki Harika haftan herşey çok güzel olacak senin içinde dua edeceğiz inşallah...haftaya alırlar seni de gibime geliyor bana dr öyle gün vermişti seninle günlerimiz bile aynı...bak phukete ne güzel onun adına çok sevindim sıra sende Allah’ın izniyle
Canim sen epiduralmi olmustun,genel anestezimi. Dikişin agrilari nekadar sürüyor,kac gunde toparlanabildin

Bütün korkular uçtu gitti ne mutlu size cnm gelmiş geçmiş olsun tekrar...çok tatlı oluyor sorma:)
Valla uçtu gitti emotion ah ne tatlıymış ikiz doğurmak aşkolsun sana özendirmemek için mi sölemedin bize aman bi değişik geldi bize bi değişik biri kaka yapıyo biri kızıyo yarabbim sen ne büyüksün çok şanslıyız çok

Senin daha varmış ben 37+5 te doğurdum acele etme bakma minnacıklar erken aldırma ama benim artık 1 gün daha durmazdı kız baya sıkışmış Hava falan vermişler

Dta82 Dta82 senin 36+ kaç oluyor pazartesi ? phuket79 phuket79 senin tam olarak kaç olmuş oldu? Ultrasonla aynı mı çıktı kilo olcumleri? Ben de 36_37 ye kadar dayanmak istiyordum ama her gün yeni bir ekşin yeni bir ağrı ile uyanıyorum. 34+5 in daha :KK43:
Drun karar versin canım benim tam ölçtüğü gibi çıktı çok ağrılı çok zor geçti son haftam 37+5 te doğurdum

Valla uçtu gitti emotion ah ne tatlıymış ikiz doğurmak aşkolsun sana özendirmemek için mi sölemedin bize aman bi değişik geldi bize bi değişik biri kaka yapıyo biri kızıyo yarabbim sen ne büyüksün çok şanslıyız çok
:))çok şükür canımmm..büyük ayrıcalık allah isteyen herkese nasip etsin..ne zaman çıkacaksınn büyük oğlan yanında mı

Dogum yapan arkadas gozunuz aydin.
gunu yaklasanlar Allah hayirli dogumlar nasip etsin

Kizlar size sorayim sut pompasi aldiniz mi? Mamajo elektronik ikili sut(gogus) pompasini onerdi bana arkadas alanlar yada dusunenler fikirlerini yazabilirler mi?

İyi günler sevgili arkadaşlarım,
34+6 ikiz bebeklerime hamileyim. Bu zamana kadar bebeklerden birinin aşağıya baya inmesi ile erken doğum riski yaşadım ama çok şükür şuanda birkaç günde bir takiple hamileligimi sürdürüyorum.bugun doktorum bayram öncesi 36+2 de alalım ben yokum bayramda dedi. Zaten hastanede nöbetçi doktor kim varsa o doğum yaptiriyormus. Mesai içinde yaptiramaz mi doğumu (zorunlu sezeryan).

Benim asıl sormak istediğim şey, zaten sezeryan olucam bari bebekler ne zaman isterlerse o zaman gelsinler ona saygı duyayım diyordum. Şimdi doktorum bayramda dogarlarsa ne olucak gelistiler zaten alalim diyor. Acaba bayramda sancim tutsa yada bir şey olsa başka doktor yeterli olmaz mı? Yenidoğan yoğun bakımda çocuk doktoru vs olmaz mı? Hiç riske atmamali miyim? Ama 36 erken değil mi? Kuveze girerlerse bayramda çok risk mi almış olurum. Umarım anlatabilmisimdir kendimi. Şimdiden teşekkürler ❤️

Back