• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba arkadaşlar
Ben de Allah nasip ederse aranıza katılıyorum 8 haftalık ikizlere hamileyim tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum Rabbim herkese sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah

Tek tek etiketleyemedim hepinize canı gönülden teşekkür ederim kimsenin kimseyi tanımadığı forumda verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim öyle büyük bir mucizeye tanık olucaksınız ki dillerim kelimelerim yetmez anlatmaya pamuk gibi 2 evlat 2800 2550 doğdular Allah hepimizi gerçekten şanslı kılmış hepinizi öpüyorum
Hadi geçmiş olsun :) sağlıkla büyüsünler. sıranı bize devrettin :)

Kizlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı benim insilun direncine bakildi 100 cıktı doktor şeker yüklemesi yapalim ikiz olduğu için çünkü 90 üzerinde çıkmaması gerekiyor dedi sizin nasıl olmuştu
Ben yaptırdım 50’lik şeker çıktı. Diyetle idare ediyorum ama çok yüksek değil. Doktorun önerdiyse dinle bence.

Saolasin canim cok sukur beklediler.senin de bir sorun yoktur inşallah merak etme. Başka yavru yoksa bol bol dinlen su iç sen de yavrularinla konuş. Orasi dünyanın tüm hastane ekipmanlarindan daha donanımlı kalın orda aceleye gerek yok diye
Bana bile terapi gibi geldi vallahi sag ol canim :) Soyleyecegim bebislere de :)

phuket79 phuket79 çok Harika haber verdin canım, maşallah subhanallah, Allah analı babalı sağlıklı iyi günlerde büyütsün inşallah, kaşın canım hem kendini hem bebişlerini kaşı. Ailenize daha da mutluluk getirsin evlatların, Doğum nasıldı? Ben de bir doğursam hayırlısı ile..

Phuket allah anali babali buyutsun.allahim dert vermesin bundan sonra.Diger sıkıntisi olan arkadaslar allahim zamaninda dogum nasip eylesin.Ben dunyaya dondum koryon villus on sonuc temiz detaylisida 3 hafta sonra ins oda temiz.ama takip devam peritanalog tarafindan ama binlerce sukur rabbime.Allahim burdaku kimseyi evlatlari ile sinamasin.

Tek tek etiketleyemedim hepinize canı gönülden teşekkür ederim kimsenin kimseyi tanımadığı forumda verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim öyle büyük bir mucizeye tanık olucaksınız ki dillerim kelimelerim yetmez anlatmaya pamuk gibi 2 evlat 2800 2550 doğdular Allah hepimizi gerçekten şanslı kılmış hepinizi öpüyorum
Masallah size ya kendim dogurmus gibi sevindim kiloları cok iyi kuvoze de girmediler Darisi basimiza İnşallah :halay:

Phuket allah anali babali buyutsun.allahim dert vermesin bundan sonra.Diger sıkıntisi olan arkadaslar allahim zamaninda dogum nasip eylesin.Ben dunyaya dondum koryon villus on sonuc temiz detaylisida 3 hafta sonra ins oda temiz.ama takip devam peritanalog tarafindan ama binlerce sukur rabbime.Allahim burdaku kimseyi evlatlari ile sinamasin.
Çok sevindim maşallah

Çok șükür çok sevindim senin adina benim ilk hamileligimde down sendromu riski wardi bikac ozelligi tasiodu Hic test yaptrmadik oglum Saglikla dogdu çok șükür senin de öyle olur İnşallah canim

phuket79 phuket79 çok Harika haber verdin canım, maşallah subhanallah, Allah analı babalı sağlıklı iyi günlerde büyütsün inşallah, kaşın canım hem kendini hem bebişlerini kaşı. Ailenize daha da mutluluk getirsin evlatların, Doğum nasıldı? Ben de bir doğursam hayırlısı ile..
Doğum çok iyi geçtiepidüral aldım fakat genede 2 saat titredim ama hep kendimdeydim tabi bi lohusa salaklığı oluyo yerdemiyim göktemiyim gibi haftası çok iyi seninde kız sıkışmış biraz hava vermişler tam zamanında alınmış haftaya olmazdı benim iyiki yapmışım bu sıpaları çok tatlılar ya

Çok șükür çok sevindim senin adina benim ilk hamileligimde down sendromu riski wardi bikac ozelligi tasiodu Hic test yaptrmadik oglum Saglikla dogdu çok șükür senin de öyle olur İnşallah canim
Amin insalah benimde oyle olur.allahom sanada zamaninda saglikli dogum nasip etsin insallah cok sagol arkadasim

bende 30 haftaya yeni girdim.erkek bebeğin kız bebeğe göre kan akışı az ve plasentasi iflas edecek dedi dr ve suyu azalirsa hemen alınacak.muhtemelen 32 hafta gibi doğum yaparsın dedi ve erkék bebek 27 haftalik gibi gelişim geriliği var 940 gr kız 1090 içinizde bu durunu yaşayan oldumu bebeği sağlıkla doğan?

Back