2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba arkadaşlar
Ben de Allah nasip ederse aranıza katılıyorum 8 haftalık ikizlere hamileyim tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum Rabbim herkese sağlıklı vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah

Hadi geçmiş olsun :) sağlıkla büyüsünler. sıranı bize devrettin :)

Ben yaptırdım 50’lik şeker çıktı. Diyetle idare ediyorum ama çok yüksek değil. Doktorun önerdiyse dinle bence.

Bana bile terapi gibi geldi vallahi sag ol canim :) Soyleyecegim bebislere de :)

phuket79 çok Harika haber verdin canım, maşallah subhanallah, Allah analı babalı sağlıklı iyi günlerde büyütsün inşallah, kaşın canım hem kendini hem bebişlerini kaşı. Ailenize daha da mutluluk getirsin evlatların, Doğum nasıldı? Ben de bir doğursam hayırlısı ile..

Phuket allah anali babali buyutsun.allahim dert vermesin bundan sonra.Diger sıkıntisi olan arkadaslar allahim zamaninda dogum nasip eylesin.Ben dunyaya dondum koryon villus on sonuc temiz detaylisida 3 hafta sonra ins oda temiz.ama takip devam peritanalog tarafindan ama binlerce sukur rabbime.Allahim burdaku kimseyi evlatlari ile sinamasin.

Masallah size ya kendim dogurmus gibi sevindim kiloları cok iyi kuvoze de girmediler Darisi basimiza İnşallah

Çok sevindim maşallah

Çok șükür çok sevindim senin adina benim ilk hamileligimde down sendromu riski wardi bikac ozelligi tasiodu Hic test yaptrmadik oglum Saglikla dogdu çok șükür senin de öyle olur İnşallah canim

Doğum çok iyi geçtiepidüral aldım fakat genede 2 saat titredim ama hep kendimdeydim tabi bi lohusa salaklığı oluyo yerdemiyim göktemiyim gibi haftası çok iyi seninde kız sıkışmış biraz hava vermişler tam zamanında alınmış haftaya olmazdı benim iyiki yapmışım bu sıpaları çok tatlılar ya

Çok șükür çok sevindim senin adina benim ilk hamileligimde down sendromu riski wardi bikac ozelligi tasiodu Hic test yaptrmadik oglum Saglikla dogdu çok șükür senin de öyle olur İnşallah canim
Amin insalah benimde oyle olur.allahom sanada zamaninda saglikli dogum nasip etsin insallah cok sagol arkadasim

bende 30 haftaya yeni girdim.erkek bebeğin kız bebeğe göre kan akışı az ve plasentasi iflas edecek dedi dr ve suyu azalirsa hemen alınacak.muhtemelen 32 hafta gibi doğum yaparsın dedi ve erkék bebek 27 haftalik gibi gelişim geriliği var 940 gr kız 1090 içinizde bu durunu yaşayan oldumu bebeği sağlıkla doğan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…