- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.501
Yatis verirse üzülme canim,enazindan gozetim altinda olursun.benim 2günde 8 defa nst yapildi sancim tamamen sifirlanmadan eve birakmadi doktorum,tedbir iyidir.senin haftanda gayet iyi ama bundan sonra nekadar daha icerde kalilarsa kârCanım adalat verdi . Serum taktılar şimdi tekrar nst ye giriyorum.. büyük ihtimal sancı çıkarsa yatış vereceğim dedi
Yaa canim belki durdururlar. hakkinizdan hayirlisi olsun. uzulme yinede cok kotu degil haftan. Dualarim seninle canimKızlar su anda hastanedeyim 32+4 rahim ağzı 1 e düşmüş sancı az az var çocuklardan biri Doğum kanalına girmiş nolur dua edin açılman var dedi doktor
Bana noluyosa okuyunca aglamaya basladimTek tek etiketleyemedim hepinize canı gönülden teşekkür ederim kimsenin kimseyi tanımadığı forumda verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim öyle büyük bir mucizeye tanık olucaksınız ki dillerim kelimelerim yetmez anlatmaya pamuk gibi 2 evlat 2800 2550 doğdular Allah hepimizi gerçekten şanslı kılmış hepinizi öpüyorum
Ayy çok sevindimmm maşallah maşallahh allah analı babalı büyütsün inşallah bende öpüyorummmmTek tek etiketleyemedim hepinize canı gönülden teşekkür ederim kimsenin kimseyi tanımadığı forumda verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim öyle büyük bir mucizeye tanık olucaksınız ki dillerim kelimelerim yetmez anlatmaya pamuk gibi 2 evlat 2800 2550 doğdular Allah hepimizi gerçekten şanslı kılmış hepinizi öpüyorum
Hadi gözün aydın çok sevindim bebeklerde inşallah yanındadır sağlıkla büyüt inşallah hemen sütün gelsin.Tek tek etiketleyemedim hepinize canı gönülden teşekkür ederim kimsenin kimseyi tanımadığı forumda verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim öyle büyük bir mucizeye tanık olucaksınız ki dillerim kelimelerim yetmez anlatmaya pamuk gibi 2 evlat 2800 2550 doğdular Allah hepimizi gerçekten şanslı kılmış hepinizi öpüyorum
Tek tek etiketleyemedim hepinize canı gönülden teşekkür ederim kimsenin kimseyi tanımadığı forumda verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim öyle büyük bir mucizeye tanık olucaksınız ki dillerim kelimelerim yetmez anlatmaya pamuk gibi 2 evlat 2800 2550 doğdular Allah hepimizi gerçekten şanslı kılmış hepinizi öpüyorum
Gozun aydin arkadasim allah anali babali buyutsunTek tek etiketleyemedim hepinize canı gönülden teşekkür ederim kimsenin kimseyi tanımadığı forumda verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim öyle büyük bir mucizeye tanık olucaksınız ki dillerim kelimelerim yetmez anlatmaya pamuk gibi 2 evlat 2800 2550 doğdular Allah hepimizi gerçekten şanslı kılmış hepinizi öpüyorum
Çok güzel kiloları allah sağlıklikli omur versin insallah geçmiş olsun şimdiden darısı bizim.basimizaTek tek etiketleyemedim hepinize canı gönülden teşekkür ederim kimsenin kimseyi tanımadığı forumda verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim öyle büyük bir mucizeye tanık olucaksınız ki dillerim kelimelerim yetmez anlatmaya pamuk gibi 2 evlat 2800 2550 doğdular Allah hepimizi gerçekten şanslı kılmış hepinizi öpüyorum
Allah analı babalı büyütsün Canım darısı basımıza insallahhhhTek tek etiketleyemedim hepinize canı gönülden teşekkür ederim kimsenin kimseyi tanımadığı forumda verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim öyle büyük bir mucizeye tanık olucaksınız ki dillerim kelimelerim yetmez anlatmaya pamuk gibi 2 evlat 2800 2550 doğdular Allah hepimizi gerçekten şanslı kılmış hepinizi öpüyorum
Sağol canım benim şimdi eve geldik sancı azalmış devamlı yatacaksın dedi bayramdan sonra alıncak büyük ihtimal 36 yı görsem keskeYaa canim belki durdururlar. hakkinizdan hayirlisi olsun. uzulme yinede cok kotu degil haftan. Dualarim seninle canim
Oyyy masallah kuzularaaaa.İns cnm bnm valla bekleyelim :) bu arada çocuklar 2060 2080 gr olmuşlar :)haftaya yine gideceğiz hayırlısı ya insallah
Sağlıkla büyüsünler inşallah gözün aydın darısı başımıza.Tek tek etiketleyemedim hepinize canı gönülden teşekkür ederim kimsenin kimseyi tanımadığı forumda verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim öyle büyük bir mucizeye tanık olucaksınız ki dillerim kelimelerim yetmez anlatmaya pamuk gibi 2 evlat 2800 2550 doğdular Allah hepimizi gerçekten şanslı kılmış hepinizi öpüyorum
Küveze girmediler emmeye uğraşıyorlar mama verdiler şekerleri düştü diye çok çok tatlılarBana noluyosa okuyunca aglamaya basladimah canim nasil sevindim,masallah subhanallah.Rabbim saglik sihhat versin.küvöze gerek kalmamistir kilolarina masallah..Hayirli ömürleri olsun
Maşallah subhanallah hayırlı uğurlu olsun canım darısı bizlerin başına inşallahKüveze girmediler emmeye uğraşıyorlar mama verdiler şekerleri düştü diye çok çok tatlılar
Oyyyşşş masallahhhKüveze girmediler emmeye uğraşıyorlar mama verdiler şekerleri düştü diye çok çok tatlılar
Arkadasim normalmi sezeryanmi oldu? Zor oldumu? Kendini nasil hissediyorsun cok agrin varmi? Cokmu korkalim azmi korkalim? Gerci onlari gorunce dunya dururda :)Küveze girmediler emmeye uğraşıyorlar mama verdiler şekerleri düştü diye çok çok tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?