2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar bir arkadas sormus
Seker yuklemesiyle ilgili
Benim de 1.saat alinan kanda seker normal
2.saat kanda 199 cikti 150lerde olmasi gerekirken
3.saat kanda normal cikti

Boyle olan var mi

Allah yardimcin olsjn senin ve bebislerinin. Benim boyle bir durumum olmadi. Olan vardir illaki. Eger 32 haftayi beklersen erkek bebek hakkinda bir sey dedi mi

Oh oh maşallah. Zaten artık durulacak gibi de değil şükür bu haftaları gördük. Pazartesi'yi halatla zincirle falan çekiyorum bende. Senin proteinler işe yaramış ) kiloları da iyi tü tü tü maşallah daralmış yavfucaklar o kadar olur annesi. Bebek kokusu oh missss. Ben de istiyorum artık ya.

Allah yardımcın olsun canım inşallah kazasız belasız gelirler dünyaya

Valla ben 17. Mi neydi cok uzun surmustu artik isyanlardaydim herkezin bittide benim devam ediyor diye illallahhhhh ettim o jelden
Canimm doktorum 10 haftada birak diyor bende 11 haftada da kulanmak istiyom 12 birakmayi dusunuyom cok az degil mi 10 hafta ya

Bütün korkular uçtu gitti ne mutlu size cnm gelmiş geçmiş olsun tekrar...çok tatlı oluyor sorma:)

Çok duygulandım.. Rabbim ne güzellikler veriyor ya.. Bir gün bizde senin gibi yazsak inşalllllaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…