- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.541
Allah yardimcin olsjn senin ve bebislerinin. Benim boyle bir durumum olmadi. Olan vardir illaki. Eger 32 haftayi beklersen erkek bebek hakkinda bir sey dedi mibende 30 haftaya yeni girdim.erkek bebeğin kız bebeğe göre kan akışı az ve plasentasi iflas edecek dedi dr ve suyu azalirsa hemen alınacak.muhtemelen 32 hafta gibi doğum yaparsın dedi ve erkék bebek 27 haftalik gibi gelişim geriliği var 940 gr kız 1090 içinizde bu durunu yaşayan oldumu bebeği sağlıkla doğan?
Oh oh maşallah. Zaten artık durulacak gibi de değil şükür bu haftaları gördük. Pazartesi'yi halatla zincirle falan çekiyorum bende. Senin proteinler işe yaramışDoğum çok iyi geçtiepidüral aldım fakat genede 2 saat titredim ama hep kendimdeydim tabi bi lohusa salaklığı oluyo yerdemiyim göktemiyim gibi haftası çok iyi seninde kız sıkışmış biraz hava vermişler tam zamanında alınmış haftaya olmazdı benim iyiki yapmışım bu sıpaları çok tatlılar ya
200mg alttan aliyorumProgestan olarak ne kullanıyorsun canim
12 haftaya kadar canim
Anladım canım çok sağol bende geceleri yani günde 1 tane alıyorum200mg alttan aliyorum
Allah yardımcın olsun canım inşallah kazasız belasız gelirler dünyayabende 30 haftaya yeni girdim.erkek bebeğin kız bebeğe göre kan akışı az ve plasentasi iflas edecek dedi dr ve suyu azalirsa hemen alınacak.muhtemelen 32 hafta gibi doğum yaparsın dedi ve erkék bebek 27 haftalik gibi gelişim geriliği var 940 gr kız 1090 içinizde bu durunu yaşayan oldumu bebeği sağlıkla doğan?
Benim. Doktorum 10 haftaya kadar dediydi de12 haftaya kadar canim
Valla ben 17. Mi neydi cok uzun surmustu artik isyanlardaydim herkezin bittide benim devam ediyor diye illallahhhhh ettim o jeldenTup bebek anneleri size bisey sormak istiyorum vajinal jeli kacinci haftaya kadar kulandiniz
Öyle canım. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallahBencede 34 çok erken 1 gün bile kalsalar dışardan iyidir.ınsallah bende bir sorun yaşamazsam beklemeyi dusunuyorum 36-37 yi
Canimm doktorum 10 haftada birak diyor bende 11 haftada da kulanmak istiyom 12 birakmayi dusunuyom cok az degil mi 10 hafta yaValla ben 17. Mi neydi cok uzun surmustu artik isyanlardaydim herkezin bittide benim devam ediyor diye illallahhhhh ettim o jelden
Canim sen doktorunu dinle ona guvenCanimm doktorum 10 haftada birak diyor bende 11 haftada da kulanmak istiyom 12 birakmayi dusunuyom cok az degil mi 10 hafta ya
Bütün korkular uçtu gitti ne mutlu size cnm gelmiş geçmiş olsun tekrar...çok tatlı oluyor sorma:)Doğum çok iyi geçtiepidüral aldım fakat genede 2 saat titredim ama hep kendimdeydim tabi bi lohusa salaklığı oluyo yerdemiyim göktemiyim gibi haftası çok iyi seninde kız sıkışmış biraz hava vermişler tam zamanında alınmış haftaya olmazdı benim iyiki yapmışım bu sıpaları çok tatlılar ya
Kizlar ikizler icin kac tane hastahane cikisi aldiniz?
Tek tek etiketleyemedim hepinize canı gönülden teşekkür ederim kimsenin kimseyi tanımadığı forumda verdiğiniz manevi destek için teşekkür ederim öyle büyük bir mucizeye tanık olucaksınız ki dillerim kelimelerim yetmez anlatmaya pamuk gibi 2 evlat 2800 2550 doğdular Allah hepimizi gerçekten şanslı kılmış hepinizi öpüyorum
İns cnm bnm valla bekleyelim :) bu arada çocuklar 2060 2080 gr olmuşlar :)haftaya yine gideceğiz hayırlısı ya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?