• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

2 prematüre 2 normal aldım canım normaller foto cekimi icin biraz süslü püslü onun haricinde öyle cinsiyet farklılığı olduğu icin 8 takım oldu çantada :))(
2 premature 2 normal toplam 4. Nasil 8 oluyor canim. Birde hepsi 10lu hastahane cikisi mi?
Hastahane icin fotografci mi tuttunuz?
Ben biraz korktugum icin tutamadim :( ilerlesin biraz belki dusunecegim

2 premature 2 normal toplam 4. Nasil 8 oluyor canim. Birde hepsi 10lu hastahane cikisi mi?
Hastahane icin fotografci mi tuttunuz?
Ben biraz korktugum icin tutamadim :KK43: ilerlesin biraz belki dusunecegim
Fotoğrafçı ayarladık Canım 1 Bebek icin o kadar aldık 2 Bebek icin 8 adet oluyor canım 10 lu değil tulum battaniye iç zibın şapka eldiven

Kızlar su anda hastanedeyim 32+4 rahim ağzı 1 e düşmüş sancı az az var çocuklardan biri Doğum kanalına girmiş nolur dua edin açılman var dedi doktor

Kızlar su anda hastanedeyim 32+4 rahim ağzı 1 e düşmüş sancı az az var çocuklardan biri Doğum kanalına girmiş nolur dua edin açılman var dedi doktor
Canim hafta basi aynisini yasadim,sakin ol. İlaclarla kasilmayi durdururlarsa rahim uzunlugu artiyor. Ciger gelistirici yapilmismiydi,meraktayim dua ediyorum bize haber ver

Nasıl oldu böyle aniden sancı mı başladı. Insallah biraz daha dururlar seninle ama doğsalar bile riskli haftaları geçtin en azından. Allah yardımcın olsun.

Fotoğrafçı ayarladık Canım 1 Bebek icin o kadar aldık 2 Bebek icin 8 adet oluyor canım 10 lu değil tulum battaniye iç zibın şapka eldiven
anladim simdi canim

Allah yardimcin olsun canim. Insallah vaktinde gelirler

Nasıl oldu böyle aniden sancı mı başladı. Insallah biraz daha dururlar seninle ama doğsalar bile riskli haftaları geçtin en azından. Allah yardımcın olsun.
Sancı yoktu kontrole geldik birinin suyu azalmış biri Doğum kanalına girmiş anlamadım rahim agZına asagıdan baktı 1 cm e düşmüş

Benim.sat 19 ekim.biz aynı günlerde doğuma gircez. Benimde tek yumurta ikizi kiz ikiside bitanede 5.5 yasind a kizim var 3 kizim olcak allahın izniyle
sen tecrubelisin canim. Masallah 3 kiz guzel bir sey :) Benm cift yumrta. Tup bebekle oldu bizim. Biri kiz biri erkek.

Bende 4 gün once 31+0 ken ayni seyi yasadim canim:KK43: hastanede 2günluk tedaviyle kasilmalarim durdurulup evde surekli istirahat verildi. Kasilmalarin tekrarlamamasi icin sana herhangi bir ilac verdimi doktorun? Bu süreyi nasil gecirdin surekli yatiyormusun,ciger gelistirici yapildimi,birde o donemden sonra tekrar kontrole gittinmi nst de sanci cikiyormu.yasadiklarimiz benzer oldugu icin cok soru sordum kafamda deli sorular:işsiz:

Canım sürekli yatamıyorum 3 yaşında oğlum var o sürekli ilgi bekliyor ama onu oyalayip hemen yatma pozisyonuna geciyorum oturmak veya ayakta durmak iyi değil. Kasilmalar için adalat verdi. 28,30,32. Haftalarda ciğer geliştirici oldum.Tabi doktor o olaydan sonra her hafta yada 4-5 günde bir çağırıyor. Nst ye giriyorum. Yine sancim çıktı geçen gün biraz alttan bakti 2. Kez sonrasında daha çok ağrım oldu ve doğumu başlatıcı wrkisi ooabilecehini okudum alttan muayenenin. Son gidisimde yine alttan bakmak istedi ben istemedim. Bakmadi alttan ama açıklık ancak öyle anlasilirmis. Nst de sancim çok çıksa mecbur baktircaktim ama çok çıkmadığı için baktırmadim. Şimdi de sağ yumurtaligimda acayip bir ağrı var. Korkuyorum yine. Devam ederse öğleden sonra gitmeyi dusunuyorum.

Ben dalinin sıvı deterjanını be yumuşatıcısını kullandım hepsinide ütüledim şimdi yumuşatıcısız tekrar yıkayamam baya uzun sürdü. Beyaz sabunda bulundurmak gerekmiş kakalar kıyafete bulaşırsa ancak beyaz sabun çıkarır dediler banada
Gunaydin yok arkadasim bende kiyafetleri yikayip utulemis bulundum artik. Bunlari artik giyeceklerde ikinci turlarina koymayacagim. Uyku setleri ve nevresimlerine akil edip koymadim allahtan. Kiyafet cabuk degisiriz zaten

Back