• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bayanlar slm bende adanada recep has inda bu bolgede hastalarini yonlendirdigi unlu bir prof a gittim.cunki recep hastan hemen alamadim.oda ayni seyleri dedi ve plesanteden biopsi alindi ön sonuc yarin cikicak detaylisi 20 gun sonra.sizden istegim dua.hamilelerin duasi kabul olurmus sonucta.iyi ciksin insallah.
Hayırlısı olsun inşallah, rabbim yardım etsin.

Burda hep doğumu bekleyen ikiz anneleri var benim gibi daha yolun başında olan kimse yok mu ?

Tamam canım iyi oldu cevabın sabun tozunu direk eledim o halde. Sıvı alaym bende bi araştıralım belki e bebeğinkini burdada kullanan vardır yazarlar fikir olur hepimize.
Ben uni baby in sivi deterjanini kullandim. Hipoalerjik ve parfumsuz. Yine uni baby in yumusaticisini kullandim ama bence yumusaticiyi bir sure sonra kullanmaya karar verdim. Belki kokusu rahatsiz eder diye dusunuyorum

Tamam canım iyi oldu cevabın sabun tozunu direk eledim o halde. Sıvı alaym bende bi araştıralım belki e bebeğinkini burdada kullanan vardır yazarlar fikir olur hepimize.
Granüllü al canım , ben dalin kullandım granüllü cok iyi geldi bilmiyorum ama sen bilirsin uni baby pembe yumuşatıcı kullandım süper üstü kokusu

Ben uni baby in sivi deterjanini kullandim. Hipoalerjik ve parfumsuz. Yine uni baby in yumusaticisini kullandim ama bence yumusaticiyi bir sure sonra kullanmaya karar verdim. Belki kokusu rahatsiz eder diye dusunuyorum
Teşekkür ederim aynen yumşatıcı yı bi akrabamızdan duydum doktor ilk zaman önermemiş.

E bebek in suvı deterjanına da olumlu yorumlar yazılmış. Yumuşatıcı için de sirke okudum birçok yerde. Bir bardak Beyaz sirke içine aktardan alınan portakal yağı veya lavanta yağı damlatıp birbardak su ekleyip istenildiği kadar yumuşatıcı gözüne koyulabilir. Nazara da iyş geliyomuş sirke denemek gerek

Ben dalinin sıvı deterjanını be yumuşatıcısını kullandım hepsinide ütüledim şimdi yumuşatıcısız tekrar yıkayamam baya uzun sürdü. Beyaz sabunda bulundurmak gerekmiş kakalar kıyafete bulaşırsa ancak beyaz sabun çıkarır dediler banada

Benim işte 31._32. haftada baya ağrım ve kasilmam olmuştu,zaman tuttum her saat badi oluyordu. Doktora gittim nst de sancim çıktı bir de alttan açıklık var mı diye bakti bebeğin basi neredeyse çıkacak erken doğum riskini var dedi. 1-2 hafta dayansalar iyi dedi. Su içip dinlen dedi bu haftaya geldik şükür. Belli değil ne zaman gelirkerse. İnşallah beklerler 15 gün daha. 34+4 um.
Bende 4 gün once 31+0 ken ayni seyi yasadim canim:( hastanede 2günluk tedaviyle kasilmalarim durdurulup evde surekli istirahat verildi. Kasilmalarin tekrarlamamasi icin sana herhangi bir ilac verdimi doktorun? Bu süreyi nasil gecirdin surekli yatiyormusun,ciger gelistirici yapildimi,birde o donemden sonra tekrar kontrole gittinmi nst de sanci cikiyormu.yasadiklarimiz benzer oldugu icin cok soru sordum kafamda deli sorular:işsiz:

Kizlar saat tutarak kasilmalar düzenlimi diye hesaplaniyomus ya,bu kasilma nasil bisey? Ne olursa saat tutmaliyim o_O arada rahimde aşagi dogru zonklama hissediyorum,omu acaba :(

Maşallah işler bitmiş CanEs CanEs . Kaç haftalıksınız siz. Hastane çıkışı genel olarak kaçar adet alınıyor
Evet ben erken bitirdim kıyafet işini ^^ saymadım hepsini ama hastane çantasına 3 prematüre 3 normal takım koydum onun dışında bikaç pijama takıma tulum zıbın altlar falan var. Çok abartılı almadım ama herşey ikişer tane olunca gözümüze çok bile göründü :) 28+4 haftalığız bu arada ^^

Ben dalinin sıvı deterjanını be yumuşatıcısını kullandım hepsinide ütüledim şimdi yumuşatıcısız tekrar yıkayamam baya uzun sürdü. Beyaz sabunda bulundurmak gerekmiş kakalar kıyafete bulaşırsa ancak beyaz sabun çıkarır dediler banada
E nebekten baby me sprey leke cikarici var mukemmel kaka lekesine felan birakmiyor lekeye sikip suda bekletiyorum yikayinca birsey kalmiyor

Back