- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.441
Canım inşallah şimdi gelmezler daha iyisindir inşallahGünaydın kızlar gece 4 ten beri kasılmalarım var çok düzenli değil ama korkutmaya yettikasılma başladıktan nekadar zaman sonra gelir bebekler hemen gelmezler değil mi
Progestan olarak ne kullanıyorsun canimCanım aynı ağrılar bendede vardı doktor riske atmayalım dedi progestan başlattı
Maşallah canım en azından ölçümleri iyi sonuda güzel olur inşallahvet ben 2 gun ince girdim çok uzun sürdü resmen çıktığımda kaşıklarım agriyodu. Herşeyi ölçtü rapor çıkardı imzalattı artik allahın takdiri sıkıntısı yok çocukların ölçümlere gore ama benim.kafama pek yatmadı yüzlerini goremiyodu pırlantaya dayamışlar ona rağmen sağlıklı bebek raporu verdi
Sen ne zaman girdin canim ben geç mi kaldimbenim oglumun suyu fazla cikti. Amniyosentez onerdi kabul etmedim. Allah.a dua edicem insallah saglikla gelirler
Anladim yok hic kafana takma tabi ilk basta insan bi sok oluyor ama etraftan bir suru kisinin bu durumda oldugunu gkrunce ben rahatladjm sahsen. Allaha birakalim tevekkul edelim canim hic canimizi da sıkmayalim bebialerimizi uzmeyelim. Senin cinsiyetler ne? Benim Allah nasip ederse biri kiz biri erkekEvet canım aynı haftadayiz bide iyi olur yazışalım
Ben haftaya perşembe giricem detayliya
Benim ikili test zamanı doktor riskli demişti o yüzden çok korkuyorum inşallah sağlıklıdır bebeklerim
yok canim bu haftalar tam zamaniSen ne zaman girdin canim ben geç mi kaldim
Cnm dualarım seninle inşallah herşey çok güzel olacak hiç merak etme emzirmeyi de dert etme ilkinde olmuş bunda olmayacak inşallah:))hayırlı güzel haberlerini bekliyorum çok da bekletme merak ederiz:))Allah’a emanet inşallahDta82 şimdi çantama son bi baktım göğüs Kalkanı da koydum çok canın yanıyo ilk emzirirken aklında olsun süt sağma Makinesi almıycam hastane orda zaten veriyorlar bayrağıda sana devrediyorum :)))sonra @nevesta81 vardı bize yakın hafta bildiğim bayrağı ona bırakırsın :) E Emotionn35 sende bebeklerinle karşıla yeni haftayı canım,kendime geldiğimde yazarım hepinize sevgiler arkadaşlar...
Siz yarin doguma gircektiniz sanirim. Allah kurtarsin. Saglikla alin insallah kucaginiza. Dua edicem sizin icin :)Dta82 şimdi çantama son bi baktım göğüs Kalkanı da koydum çok canın yanıyo ilk emzirirken aklında olsun süt sağma Makinesi almıycam hastane orda zaten veriyorlar bayrağıda sana devrediyorum :)))sonra @nevesta81 vardı bize yakın hafta bildiğim bayrağı ona bırakırsın :) E Emotionn35 sende bebeklerinle karşıla yeni haftayı canım,kendime geldiğimde yazarım hepinize sevgiler arkadaşlar...
Sağol canım haklısın da takmadan olmuyor senin bebisler oynuyor mu hissediyorsunAnladim yok hic kafana takma tabi ilk basta insan bi sok oluyor ama etraftan bir suru kisinin bu durumda oldugunu gkrunce ben rahatladjm sahsen. Allaha birakalim tevekkul edelim canim hic canimizi da sıkmayalim bebialerimizi uzmeyelim. Senin cinsiyetler ne? Benim Allah nasip ederse biri kiz biri erkek
yok canim bu haftalar tam zamani
İnşallah bayramı geçirirler uyuyakalmışım beynim kazan gibi kasık ağrısı aynı durduğu yerde duruyor hiçbir ilaç kar etmedi sanırım bünyem uzun süre taşıyamayacak gibiCanım inşallah şimdi gelmezler daha iyisindir inşallah
İnşallah canım ya bayramı bari geçirsinler 2 kiloyu geçmiş olacaklar her şekilde 10 gün ilerideler zaten küvezde bırakmak istemiyorum kendimede çok güvenmiyorum çok zor taşıyorum gerçekten sürekli ağrı içindeyimCanEs inş taşır arkadaşım sen moralini yüksek tutmaya çalış zamanında gelsin minikler
Hadi Allah kolaylık versin, bir avazda kurtarsın, sağlıkla kucağına al yavrularını inşallah. Dualarımız kalbimiz sizinle. İyi haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma amanDta82 şimdi çantama son bi baktım göğüs Kalkanı da koydum çok canın yanıyo ilk emzirirken aklında olsun süt sağma Makinesi almıycam hastane orda zaten veriyorlar bayrağıda sana devrediyorum :)))sonra @nevesta81 vardı bize yakın hafta bildiğim bayrağı ona bırakırsın :) E Emotionn35 sende bebeklerinle karşıla yeni haftayı canım,kendime geldiğimde yazarım hepinize sevgiler arkadaşlar...
Canim ben dalinin sabun tozunu aldim hic memnun kalmadim.kiyafetleri enfazla 30da 40da yikadigimiz icin sabun tozu erimedi hep kalintilari kaldi surekli birkac kez ek durulama yapmam gerekti.ilk firsatta sivi bebek deterjani alicam,arkadasim ebebekin sivi deterjan markasindan memnun ama onu henuz kullanmadimHayırlı akşamlar arkadaşlar. Bende iki gündür sırt ve bel ağrısı kasıklarıma vuruyorlar sanki sürekli. Korkmaya başladım. Çantamıda hazırlamadım daha. Erken de ilerledikce haftalar yapamıcam sanki. Yorgun ve bitkinim. Deterjan ne kullandınız bebelerin giyislerini yıkamak için. Yumuşatıcı falan. Dalin mi sabun tozu al diyen de var çevremde.
Tamam canım iyi oldu cevabın sabun tozunu direk eledim o halde. Sıvı alaym bende bi araştıralım belki e bebeğinkini burdada kullanan vardır yazarlar fikir olur hepimize.Canim ben dalinin sabun tozunu aldim hic memnun kalmadim.kiyafetleri enfazla 30da 40da yikadigimiz icin sabun tozu erimedi hep kalintilari kaldi surekli birkac kez ek durulama yapmam gerekti.ilk firsatta sivi bebek deterjani alicam,arkadasim ebebekin sivi deterjan markasindan memnun ama onu henuz kullanmadim
Ayy masallah kuzucuklara beklemişler. Saglikli sihhatli gelsinler insaallah. Benim de pzt. kontrolüm Insaallah sorun yoktur.Benim işte 31._32. haftada baya ağrım ve kasilmam olmuştu,zaman tuttum her saat badi oluyordu. Doktora gittim nst de sancim çıktı bir de alttan açıklık var mı diye bakti bebeğin basi neredeyse çıkacak erken doğum riskini var dedi. 1-2 hafta dayansalar iyi dedi. Su içip dinlen dedi bu haftaya geldik şükür. Belli değil ne zaman gelirkerse. İnşallah beklerler 15 gün daha. 34+4 um.
Beklerler insaallah canim. Sen gerilme, rahat olmaya çalışBaya belirgindi canım bebekler kendini itti nstye bağlandım bişey çıkmadı adalat verdi doktorum birazda böyle devam etcez bakalım inşallah sıkıntı olmaz beklerler(
Saolasin canim cok sukur beklediler.senin de bir sorun yoktur inşallah merak etme. Başka yavru yoksa bol bol dinlen su iç sen de yavrularinla konuş. Orasi dünyanın tüm hastane ekipmanlarindan daha donanımlı kalın orda aceleye gerek yok diyeAyy masallah kuzucuklara beklemişler. Saglikli sihhatli gelsinler insaallah. Benim de pzt. kontrolüm Insaallah sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?