2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Günaydın kızlar gece 4 ten beri kasılmalarım var çok düzenli değil ama korkutmaya yetti kasılma başladıktan nekadar zaman sonra gelir bebekler hemen gelmezler değil mi
Canım inşallah şimdi gelmezler daha iyisindir inşallah

Maşallah canım en azından ölçümleri iyi sonuda güzel olur inşallah

Evet canım aynı haftadayiz bide iyi olur yazışalım
Ben haftaya perşembe giricem detayliya
Benim ikili test zamanı doktor riskli demişti o yüzden çok korkuyorum inşallah sağlıklıdır bebeklerim
Anladim yok hic kafana takma tabi ilk basta insan bi sok oluyor ama etraftan bir suru kisinin bu durumda oldugunu gkrunce ben rahatladjm sahsen. Allaha birakalim tevekkul edelim canim hic canimizi da sıkmayalim bebialerimizi uzmeyelim. Senin cinsiyetler ne? Benim Allah nasip ederse biri kiz biri erkek
Sen ne zaman girdin canim ben geç mi kaldim
yok canim bu haftalar tam zamani

Cnm dualarım seninle inşallah herşey çok güzel olacak hiç merak etme emzirmeyi de dert etme ilkinde olmuş bunda olmayacak inşallah:))hayırlı güzel haberlerini bekliyorum çok da bekletme merak ederiz:))Allah’a emanet inşallah

Siz yarin doguma gircektiniz sanirim. Allah kurtarsin. Saglikla alin insallah kucaginiza. Dua edicem sizin icin :)

Sağol canım haklısın da takmadan olmuyor senin bebisler oynuyor mu hissediyorsun
Benim iki kız elhamdülillah

CanEs inş taşır arkadaşım sen moralini yüksek tutmaya çalış zamanında gelsin minikler
İnşallah canım ya bayramı bari geçirsinler 2 kiloyu geçmiş olacaklar her şekilde 10 gün ilerideler zaten küvezde bırakmak istemiyorum kendimede çok güvenmiyorum çok zor taşıyorum gerçekten sürekli ağrı içindeyim

Hadi Allah kolaylık versin, bir avazda kurtarsın, sağlıkla kucağına al yavrularını inşallah. Dualarımız kalbimiz sizinle. İyi haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma aman Burada birbirimizle paylaşımlarımız çok değerliydi, arkası ikizlerle hayat üzerine olur artık inşallah, kocaman sevgiler sanada..

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bende iki gündür sırt ve bel ağrısı kasıklarıma vuruyorlar sanki sürekli. Korkmaya başladım. Çantamıda hazırlamadım daha. Erken de ilerledikce haftalar yapamıcam sanki. Yorgun ve bitkinim. Deterjan ne kullandınız bebelerin giyislerini yıkamak için. Yumuşatıcı falan. Dalin mi sabun tozu al diyen de var çevremde.

Canim ben dalinin sabun tozunu aldim hic memnun kalmadim.kiyafetleri enfazla 30da 40da yikadigimiz icin sabun tozu erimedi hep kalintilari kaldi surekli birkac kez ek durulama yapmam gerekti.ilk firsatta sivi bebek deterjani alicam,arkadasim ebebekin sivi deterjan markasindan memnun ama onu henuz kullanmadim

Tamam canım iyi oldu cevabın sabun tozunu direk eledim o halde. Sıvı alaym bende bi araştıralım belki e bebeğinkini burdada kullanan vardır yazarlar fikir olur hepimize.

Ayy masallah kuzucuklara beklemişler. Saglikli sihhatli gelsinler insaallah. Benim de pzt. kontrolüm Insaallah sorun yoktur.

Ayy masallah kuzucuklara beklemişler. Saglikli sihhatli gelsinler insaallah. Benim de pzt. kontrolüm Insaallah sorun yoktur.
Saolasin canim cok sukur beklediler.senin de bir sorun yoktur inşallah merak etme. Başka yavru yoksa bol bol dinlen su iç sen de yavrularinla konuş. Orasi dünyanın tüm hastane ekipmanlarindan daha donanımlı kalın orda aceleye gerek yok diye

Bayanlar slm bende adanada recep has inda bu bolgede hastalarini yonlendirdigi unlu bir prof a gittim.cunki recep hastan hemen alamadim.oda ayni seyleri dedi ve plesanteden biopsi alindi ön sonuc yarin cikicak detaylisi 20 gun sonra.sizden istegim dua.hamilelerin duasi kabul olurmus sonucta.iyi ciksin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…