- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.461
Hayırlısı olsun inşallah, rabbim yardım etsin.Bayanlar slm bende adanada recep has inda bu bolgede hastalarini yonlendirdigi unlu bir prof a gittim.cunki recep hastan hemen alamadim.oda ayni seyleri dedi ve plesanteden biopsi alindi ön sonuc yarin cikicak detaylisi 20 gun sonra.sizden istegim dua.hamilelerin duasi kabul olurmus sonucta.iyi ciksin insallah.
Ben uni baby in sivi deterjanini kullandim. Hipoalerjik ve parfumsuz. Yine uni baby in yumusaticisini kullandim ama bence yumusaticiyi bir sure sonra kullanmaya karar verdim. Belki kokusu rahatsiz eder diye dusunuyorumTamam canım iyi oldu cevabın sabun tozunu direk eledim o halde. Sıvı alaym bende bi araştıralım belki e bebeğinkini burdada kullanan vardır yazarlar fikir olur hepimize.
Granüllü al canım , ben dalin kullandım granüllü cok iyi geldi bilmiyorum ama sen bilirsin uni baby pembe yumuşatıcı kullandım süper üstü kokusuTamam canım iyi oldu cevabın sabun tozunu direk eledim o halde. Sıvı alaym bende bi araştıralım belki e bebeğinkini burdada kullanan vardır yazarlar fikir olur hepimize.
Kaç haftlık gebeliğin canımBurda hep doğumu bekleyen ikiz anneleri var benim gibi daha yolun başında olan kimse yok mu ?
Teşekkür ederim aynen yumşatıcı yı bi akrabamızdan duydum doktor ilk zaman önermemiş.Ben uni baby in sivi deterjanini kullandim. Hipoalerjik ve parfumsuz. Yine uni baby in yumusaticisini kullandim ama bence yumusaticiyi bir sure sonra kullanmaya karar verdim. Belki kokusu rahatsiz eder diye dusunuyorum
Hazırlanmak bile ne kadar heycanlı. Özlemişim taze bebeğe hazırlık yapmayı bekleyişi.Granüllü al canım , ben dalin kullandım granüllü cok iyi geldi bilmiyorum ama sen bilirsin uni baby pembe yumuşatıcı kullandım süper üstü kokusu
Yaaa ben tsk ederim bilgi icinTeşekkür ederim aynen yumşatıcı yı bi akrabamızdan duydum doktor ilk zaman önermemiş.
haftaicinde hissetmeye basladim ama daha yeni pazartesi sali gibi. Benim ilk gebeligim.Sağol canım haklısın da takmadan olmuyor senin bebisler oynuyor mu hissediyorsun
Benim iki kız elhamdülillah
Bende 4 gün once 31+0 ken ayni seyi yasadim canimBenim işte 31._32. haftada baya ağrım ve kasilmam olmuştu,zaman tuttum her saat badi oluyordu. Doktora gittim nst de sancim çıktı bir de alttan açıklık var mı diye bakti bebeğin basi neredeyse çıkacak erken doğum riskini var dedi. 1-2 hafta dayansalar iyi dedi. Su içip dinlen dedi bu haftaya geldik şükür. Belli değil ne zaman gelirkerse. İnşallah beklerler 15 gün daha. 34+4 um.
Evet ben erken bitirdim kıyafet işini ^^ saymadım hepsini ama hastane çantasına 3 prematüre 3 normal takım koydum onun dışında bikaç pijama takıma tulum zıbın altlar falan var. Çok abartılı almadım ama herşey ikişer tane olunca gözümüze çok bile göründü :) 28+4 haftalığız bu arada ^^Maşallah işler bitmişCanEs . Kaç haftalıksınız siz. Hastane çıkışı genel olarak kaçar adet alınıyor
E nebekten baby me sprey leke cikarici var mukemmel kaka lekesine felan birakmiyor lekeye sikip suda bekletiyorum yikayinca birsey kalmiyorBen dalinin sıvı deterjanını be yumuşatıcısını kullandım hepsinide ütüledim şimdi yumuşatıcısız tekrar yıkayamam baya uzun sürdü. Beyaz sabunda bulundurmak gerekmiş kakalar kıyafete bulaşırsa ancak beyaz sabun çıkarır dediler banada
8 +4 canimKaç haftlık gebeliğin canım
2 prematüre 2 normal aldım canım normaller foto cekimi icin biraz süslü püslü onun haricinde öyle cinsiyet farklılığı olduğu icin 8 takım oldu çantada :))(Kizlar ikizler icin kac tane hastahane cikisi aldiniz?
Hazırlanmak bile ne kadar heycanlı. Özlemişim taze bebeğe hazırlık yapmayı bekleyişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?