2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

bende kasik agrisi hissediyorum. Ozellikle ayakta durur vaziyetten yurur vaziyete gectigim zaman. Birde benim agri icin ayakta kalmama gerek yok uzun sure oturunca bile sirtim agriyor. Dr.a soyledim. Bobreklerinde problem olabilir dedi idrar tahlili istedi eger o temiz cikarsa normal dedi. Bakalim bekleyip gorecegiz. Burda takipte kalalim birbirkmizi. Birde ayrinrili ultrasona girdiniz mi?

Günaydın kızlar gece 4 ten beri kasılmalarım var çok düzenli değil ama korkutmaya yetti kasılma başladıktan nekadar zaman sonra gelir bebekler hemen gelmezler değil mi

Canım aynı ağrılar bendede vardı doktor riske atmayalım dedi progestan başlattı

Aynı şeyler bendede var Doktor normal.diyo ikizle4de herşeyin en fazlası yaşanıyormuş rahim.uzunluhu önemli olan 25 mm altı deilse sıkıntı yokmus

vet ben 2 gun ince girdim çok uzun sürdü resmen çıktığımda kaşıklarım agriyodu. Herşeyi ölçtü rapor çıkardı imzalattı artik allahın takdiri sıkıntısı yok çocukların ölçümlere gore ama benim.kafama pek yatmadı yüzlerini goremiyodu pırlantaya dayamışlar ona rağmen sağlıklı bebek raporu verdi

Dta82 şimdi çantama son bi baktım göğüs Kalkanı da koydum çok canın yanıyo ilk emzirirken aklında olsun süt sağma Makinesi almıycam hastane orda zaten veriyorlar bayrağıda sana devrediyorum :)))sonra nevesta81 vardı bize yakın hafta bildiğim bayrağı ona bırakırsın :) E Emotionn35 sende bebeklerinle karşıla yeni haftayı canım,kendime geldiğimde yazarım hepinize sevgiler arkadaşlar...

benim oglumun suyu fazla cikti. Amniyosentez onerdi kabul etmedim. Allah.a dua edicem insallah saglikla gelirler

Günaydın kızlar gece 4 ten beri kasılmalarım var çok düzenli değil ama korkutmaya yetti kasılma başladıktan nekadar zaman sonra gelir bebekler hemen gelmezler değil mi
İnsallah bir sikinti cikmaz rahat olun bol su icip dinlenin.cok sık aralıklarla olursa gidersiniz doktora
Insaallah canim sag ol. Sen nasilsin, az kalmis senin dogum tarihi belli oldu mu?

Ayy canim ya insaallah gecicidir. Bende simdiye kadar olmadi kasilma galiba ya da ben bilmiyorum. Bende de sanci oluyor ara ara ozellikle aksamlari. Siddetliyse doktora git istersen. Bekletirler daha bebisleru insaallah

Ayyy canim allah kurtarsin bir avazda insallah sagliklica bebeklerini al kucagina

Hadi gozun aydin canim,sagsalim al kucagina insallah.Doguma girerken bu gruptaki bizlerede dua edermisin,hayrlisiyla bu haftalari bizde gorelim insallah.musait oldugunda bize yaz,senin ve yavrularinin güzel haberlerinizi bekliyoruz

Insaallah canim sag ol. Sen nasilsin, az kalmis senin dogum tarihi belli oldu mu?
Benim işte 31._32. haftada baya ağrım ve kasilmam olmuştu,zaman tuttum her saat badi oluyordu. Doktora gittim nst de sancim çıktı bir de alttan açıklık var mı diye bakti bebeğin basi neredeyse çıkacak erken doğum riskini var dedi. 1-2 hafta dayansalar iyi dedi. Su içip dinlen dedi bu haftaya geldik şükür. Belli değil ne zaman gelirkerse. İnşallah beklerler 15 gün daha. 34+4 um.

Çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım inşallah doğumunda emzirmede kolaylıkla olur. Ben göğüs kalkanı almadım lansinoh krem ve göğüs pedi aldım gerekirse alırım dedim kalkan için ama kararsızım halen.

Ayy canim ya insaallah gecicidir. Bende simdiye kadar olmadi kasilma galiba ya da ben bilmiyorum. Bende de sanci oluyor ara ara ozellikle aksamlari. Siddetliyse doktora git istersen. Bekletirler daha bebisleru insaallah
Baya belirgindi canım bebekler kendini itti nstye bağlandım bişey çıkmadı adalat verdi doktorum birazda böyle devam etcez bakalım inşallah sıkıntı olmaz beklerler (

Evet canım aynı haftadayiz bide iyi olur yazışalım
Ben haftaya perşembe giricem detayliya
Benim ikili test zamanı doktor riskli demişti o yüzden çok korkuyorum inşallah sağlıklıdır bebeklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…