- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.421
bende kasik agrisi hissediyorum. Ozellikle ayakta durur vaziyetten yurur vaziyete gectigim zaman. Birde benim agri icin ayakta kalmama gerek yok uzun sure oturunca bile sirtim agriyor. Dr.a soyledim. Bobreklerinde problem olabilir dedi idrar tahlili istedi eger o temiz cikarsa normal dedi. Bakalim bekleyip gorecegiz. Burda takipte kalalim birbirkmizi. Birde ayrinrili ultrasona girdiniz mi?A Asecul_8682
Beth18
Kızlar bende sizinle aynı haftadayim
Benim ağrısız geçen günüm yok gibi bişey
Sırtım kasiklarim hep ağrıyor heleki 1 saat ayakta kalırsam 3 gün kasik ağrısı çekiyorum bide sürekli bıçak batması oluyor kasiklarimda hatta vajinada bile hissediyorum umarım normaldir
Bencede 34 çok erken 1 gün bile kalsalar dışardan iyidir.ınsallah bende bir sorun yaşamazsam beklemeyi dusunuyorum 36-37 yiTıptaki dpktorum 36 ya kadar normal gidersn bekleriz tabii.dedi. 34 erken sanki yha 9 90masalperisi90
Bende aşırı derecede bel ve bacak agrisi var bazen çekilmez oluyor. Calismaya gelince ben hala çalışıyorumKizlar 20.haftamdayim
Bu haftalarda kaburga ve sirt agrisi ceken var mi
Birde bu haftalarda calisiyor muydunuz?
Canım aynı ağrılar bendede vardı doktor riske atmayalım dedi progestan başlattıA Asecul_8682
Beth18
Sırtım kasiklarim hep ağrıyor heleki 1 saat ayakta kalırsam 3 gün kasik ağrısı çekiyorum bide sürekli bıçak batması oluyor kasiklarimda hatta vajinada bile hissediyorum umarım normaldir
Canim banada oluyor ama igne batmasindan biraz daha fazla gelip gidiyor. Sanirim bunlar doguma hazirlik kasilmalariBenimde biraz önce kasıklarıma iğne batması gibi ağrı giriyor ara sıra normal mi acaba kızlar
anladim normal herhaldeBende aşırı derecede bel ve bacak agrisi var bazen çekilmez oluyor. Calismaya gelince ben hala çalışıyorum
Aynı şeyler bendede var Doktor normal.diyo ikizle4de herşeyin en fazlası yaşanıyormuş rahim.uzunluhu önemli olan 25 mm altı deilse sıkıntı yokmusA Asecul_8682
Beth18
vet ben 2 gun ince girdim çok uzun sürdü resmen çıktığımda kaşıklarım agriyodu. Herşeyi ölçtü rapor çıkardı imzalattı artik allahın takdiri sıkıntısı yok çocukların ölçümlere gore ama benim.kafama pek yatmadı yüzlerini goremiyodu pırlantaya dayamışlar ona rağmen sağlıklı bebek raporu verdibende kasik agrisi hissediyorum. Ozellikle ayakta durur vaziyetten yurur vaziyete gectigim zaman. Birde benim agri icin ayakta kalmama gerek yok uzun sure oturunca bile sirtim agriyor. Dr.a soyledim. Bobreklerinde problem olabilir dedi idrar tahlili istedi eger o temiz cikarsa normal dedi. Bakalim bekleyip gorecegiz. Burda takipte kalalim birbirkmizi. Birde ayrinrili ultrasona girdiniz mi?
Arkadaslar sıklasmıyorsa normal diyor canim. Senin haftan da ileriymis kasik agrisi baslar herhaldeBenimde biraz önce kasıklarıma iğne batması gibi ağrı giriyor ara sıra normal mi acaba kızlar
benim oglumun suyu fazla cikti. Amniyosentez onerdi kabul etmedim. Allah.a dua edicem insallah saglikla gelirlervet ben 2 gun ince girdim çok uzun sürdü resmen çıktığımda kaşıklarım agriyodu. Herşeyi ölçtü rapor çıkardı imzalattı artik allahın takdiri sıkıntısı yok çocukların ölçümlere gore ama benim.kafama pek yatmadı yüzlerini goremiyodu pırlantaya dayamışlar ona rağmen sağlıklı bebek raporu verdi
Günaydın kızlar gece 4 ten beri kasılmalarım var çok düzenli değil ama korkutmaya yettikasılma başladıktan nekadar zaman sonra gelir bebekler hemen gelmezler değil mi
Insaallah canim sag ol. Sen nasilsin, az kalmis senin dogum tarihi belli oldu mu?İnsallah bir sikinti cikmaz rahat olun bol su icip dinlenin.cok sık aralıklarla olursa gidersiniz doktora
Ayy canim ya insaallah gecicidir. Bende simdiye kadar olmadi kasilma galiba ya da ben bilmiyorum. Bende de sanci oluyor ara ara ozellikle aksamlari. Siddetliyse doktora git istersen. Bekletirler daha bebisleru insaallahGünaydın kızlar gece 4 ten beri kasılmalarım var çok düzenli değil ama korkutmaya yettikasılma başladıktan nekadar zaman sonra gelir bebekler hemen gelmezler değil mi
Ayyy canim allah kurtarsin bir avazda insallah sagliklica bebeklerini al kucaginaDta82 şimdi çantama son bi baktım göğüs Kalkanı da koydum çok canın yanıyo ilk emzirirken aklında olsun süt sağma Makinesi almıycam hastane orda zaten veriyorlar bayrağıda sana devrediyorum :)))sonra nevesta81 vardı bize yakın hafta bildiğim bayrağı ona bırakırsın :) E Emotionn35 sende bebeklerinle karşıla yeni haftayı canım,kendime geldiğimde yazarım hepinize sevgiler arkadaşlar...
Hadi gozun aydin canim,sagsalim al kucagina insallah.Doguma girerken bu gruptaki bizlerede dua edermisin,hayrlisiyla bu haftalari bizde gorelim insallah.musait oldugunda bize yaz,senin ve yavrularinin güzel haberlerinizi bekliyoruzDta82 şimdi çantama son bi baktım göğüs Kalkanı da koydum çok canın yanıyo ilk emzirirken aklında olsun süt sağma Makinesi almıycam hastane orda zaten veriyorlar bayrağıda sana devrediyorum :)))sonra nevesta81 vardı bize yakın hafta bildiğim bayrağı ona bırakırsın :) E Emotionn35 sende bebeklerinle karşıla yeni haftayı canım,kendime geldiğimde yazarım hepinize sevgiler arkadaşlar...
Benim işte 31._32. haftada baya ağrım ve kasilmam olmuştu,zaman tuttum her saat badi oluyordu. Doktora gittim nst de sancim çıktı bir de alttan açıklık var mı diye bakti bebeğin basi neredeyse çıkacak erken doğum riskini var dedi. 1-2 hafta dayansalar iyi dedi. Su içip dinlen dedi bu haftaya geldik şükür. Belli değil ne zaman gelirkerse. İnşallah beklerler 15 gün daha. 34+4 um.Insaallah canim sag ol. Sen nasilsin, az kalmis senin dogum tarihi belli oldu mu?
Çok heyecanlıDta82 şimdi çantama son bi baktım göğüs Kalkanı da koydum çok canın yanıyo ilk emzirirken aklında olsun süt sağma Makinesi almıycam hastane orda zaten veriyorlar bayrağıda sana devrediyorum :)))sonra nevesta81 vardı bize yakın hafta bildiğim bayrağı ona bırakırsın :) E Emotionn35 sende bebeklerinle karşıla yeni haftayı canım,kendime geldiğimde yazarım hepinize sevgiler arkadaşlar...
Baya belirgindi canım bebekler kendini itti nstye bağlandım bişey çıkmadı adalat verdi doktorum birazda böyle devam etcez bakalım inşallah sıkıntı olmaz beklerlerAyy canim ya insaallah gecicidir. Bende simdiye kadar olmadi kasilma galiba ya da ben bilmiyorum. Bende de sanci oluyor ara ara ozellikle aksamlari. Siddetliyse doktora git istersen. Bekletirler daha bebisleru insaallah
Evet canım aynı haftadayiz bide iyi olur yazışalımbende kasik agrisi hissediyorum. Ozellikle ayakta durur vaziyetten yurur vaziyete gectigim zaman. Birde benim agri icin ayakta kalmama gerek yok uzun sure oturunca bile sirtim agriyor. Dr.a soyledim. Bobreklerinde problem olabilir dedi idrar tahlili istedi eger o temiz cikarsa normal dedi. Bakalim bekleyip gorecegiz. Burda takipte kalalim birbirkmizi. Birde ayrinrili ultrasona girdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?