• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kasilma nasil oluyor bilmiyorum ki canim ama sancı gibi arada geliyor hafif cok agir degil ama belimle birlikte agri oluyor
Yalanci doğum kasılmaları olabilir, normaldir. Onemli olan duzenli ve aralıklarının gittikce azalmasi. O zaman doktora gorunmeniz gerekebilir.kasilma zamanlayıcı indirip takip edebilirsiniz .

Tamam tesekkur ederim bir deneyeyim. Kasilma da sanci gibi mi oluyor?

Kasılma daha çok karnin sertleşip toplanması seklinde oluyor. Ağrı yok sertlesme,toplanma var. İlk dogumumda hiç yaşamadım üç hafta öncesine kadar da bilmiyordum ben de kasilma,agri nasıl olur diye . Ama yasayinca heee demek buymuş diyor insan. Benim duzenliye yakın sancim ve kasilmam olmusti doktora gittim gerçekte n de kasilmaymis.

Ay napıyım korkuyorum tabi bebekler sağlıklımı kanama olcakmı vs vs...bin tilki dönüyo kafamda uyuyamadım tabi heyecan dorukta merakla karışık Lasinoh sürcem göğsüme 2 gün inşallah çok acımaz oğlanda mahvolmuştum hepimizin eli ayağı dolaştı Doğuma artık nasıl gidicez bilmiyorum ambulansa gerek kalmadı ama şükür :))
Çok normal tilkiler ama sen yine de kov onları, Allah'ın izniyle mis gibi doğacaklar inşallah, ben de dicektim sana lansinoshu sür diye, su gibi kolaylıkla geçsin inşallah Doğumun, neyse hala espri kabiliyetin yerinde:)) dua et bol bol Allah'a emanetiz.

Insallah arkadasim seninle 1 gun aramiz. Birsuru deli sorular var aklimda. Bayrama denk gelirse dr bulubilicezmi? Gece olursa dr gelecekmi? Bunlari konusmamiz lazim dr la. Saglikla gelsin yawrularimiz. Hadi bakalim sıkalım kemerleri az daha :)
Ay evet ya irtibatta olalım hep :))) zaman nasıl geçecek bakalım

Kizlar 20.haftamdayim
Bu haftalarda kaburga ve sirt agrisi ceken var mi
Birde bu haftalarda calisiyor muydunuz?

Ben ogretmenim
Okullarin kapanmasina 1 hafta kaldi ama agridan zor duruyorum okulda
Siz ne yaptiniz?

Arkadaslar iki gundur gobegimin alt kısmına sanci giriyor adet sancisi gibi yasayan oldu mu normal mi sizce ? :KK43:
Canim ben doktor kontrolumden bir gun once ayni soyledigin agriyi yasadim ama onemsemedim,Allahtanki ertesi gun kontrolum vardida gittim erkenden farkedildi NST de sanci tavan yapmis,acilma vardi,servikal uzunluk cok kisalmis yani aslinda o agri anlamsiz degilmis.Asla gözünü korkutmak istemem ama firsatin varsa doktoruna görünmende fayda var.insallah seninki onemli bisey degildir:KK200:

Kasılma daha çok karnin sertleşip toplanması seklinde oluyor. Ağrı yok sertlesme,toplanma var. İlk dogumumda hiç yaşamadım üç hafta öncesine kadar da bilmiyordum ben de kasilma,agri nasıl olur diye . Ama yasayinca heee demek buymuş diyor insan. Benim duzenliye yakın sancim ve kasilmam olmusti doktora gittim gerçekte n de kasilmaymis.
Benimki sanci galiba sertlesme pek olmuyor. Bebekler donerken ve yemek sonrasi sertlesiyor sadece. Insaallah benimki de normaldir. Doktorum sehir disinda konferansa gitti pazartesi randevum. Insaallah gecicidir benimki de :( dun basladi bugun de ara ara oluyor

Canim ben doktor kontrolumden bir gun once ayni soyledigin agriyi yasadim ama onemsemedim,Allahtanki ertesi gun kontrolum vardida gittim erkenden farkedildi NST de sanci tavan yapmis,acilma vardi,servikal uzunluk cok kisalmis yani aslinda o agri anlamsiz degilmis.Asla gözünü korkutmak istemem ama firsatin varsa doktoruna görünmende fayda var.insallah seninki onemli bisey degildir:KK200:
Ayy insaallah kotu bir sey yoktur ama bugun de ara ara devam ediyor tedirgin olmaya basladim. Rahim boyum da gecen hafta biraz dusuk 24 cikmisti. Pazartesi gelecek doktorum baskasina da gitmek istemiyorum. :(

Sen daha iyisin degil mi?

Sen daha iyisin degil mi?
Sukur daha iyiyim canim,benimde ilk gun rahim uzunlugu 10mm e kadar dusmus doktor baya korkutmustu beni.serumlarla kasilmalarim durunca 25mm e cikmis ama yinede kisa oldugunu soyledi. Bugun sabah taburcu oldum ama surekli istirahat,yemek tuvalet disinda hep yaticam ve kontrollerim 4-5 günde bir olacak.Bakalim insallah bekler kuzucuklar.sende ihmal etme canim

Hepsini bol bol yiyim insallah faydasi olur. Sancilar azaldi,şükür bugun taburcu oluyorum evde surekli istirahat dedi. Ama hastanede yogun bi igne serum tedavisiyle kasilma durdugu icin evde tekrar edermi diye endiseliyim.İnsallah olmazda enaz 36yi goruruz

36 ve 37 sayısı hayatımda hiç bu kadar anlamlı olmamıştı. Tekrar gözün aydın canım.Allaha emanetsiniz

Sukur daha iyiyim canim,benimde ilk gun rahim uzunlugu 10mm e kadar dusmus doktor baya korkutmustu beni.serumlarla kasilmalarim durunca 25mm e cikmis ama yinede kisa oldugunu soyledi. Bugun sabah taburcu oldum ama surekli istirahat,yemek tuvalet disinda hep yaticam ve kontrollerim 4-5 günde bir olacak.Bakalim insallah bekler kuzucuklar.sende ihmal etme canim
Insaallah 36 lari gorursunuz canim. Hic hareket etme. Biz hafife aliyoruz ama ne oluyorsa bir anda oluyor. Sag ol canim artarsa gidecegim farkli bir doktora ama insaallah artmaz da pazartesi giderim

Insaallah 36 lari gorursunuz canim. Hic hareket etme. Biz hafife aliyoruz ama ne oluyorsa bir anda oluyor. Sag ol canim artarsa gidecegim farkli bir doktora ama insaallah artmaz da pazartesi giderim
Benimde biraz önce kasıklarıma iğne batması gibi ağrı giriyor ara sıra normal mi acaba kızlar

Benimki sanci galiba sertlesme pek olmuyor. Bebekler donerken ve yemek sonrasi sertlesiyor sadece. Insaallah benimki de normaldir. Doktorum sehir disinda konferansa gitti pazartesi randevum. Insaallah gecicidir benimki de :KK43: dun basladi bugun de ara ara oluyor
İnsallah bir sikinti cikmaz rahat olun bol su icip dinlenin.cok sık aralıklarla olursa gidersiniz doktora

A Asecul_8682
Beth18 Beth18
Kızlar bende sizinle aynı haftadayim
Benim ağrısız geçen günüm yok gibi bişey
Sırtım kasiklarim hep ağrıyor heleki 1 saat ayakta kalırsam 3 gün kasik ağrısı çekiyorum bide sürekli bıçak batması oluyor kasiklarimda hatta vajinada bile hissediyorum umarım normaldir

Back