2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

O bendede var nasil yaparim en cok da egitim donemlerinde yetebilirmiyiz maddi manevi umarim basarili ve saglikli olurlar

Evet canım yha. Birde ilk çocuğumla ilgilenememekten korkuyorum . Çok düşkün çünkü bana . İnşallah uslu olur yeni bebeklerimiz :)

1 taneden 3 cocuğa çıkması nasıl birsey. Benim bir kızım var 2 de oğlum gelecek nasipse . Bazen ay nasıl yaparım diyorum elimde değil :)

Ben erken doğum yaptım bebeklerim bu sebeple küvözdeler...hayliyle daha üç çocuk nasıl oluyor anlayamadım...inşallah biran önce kavuşur deneyimlerim sizlerle de paylaşabilirim...

Zaten cinsiyet hic umursamadim ben tup bebekte olunca zaten zor oluyor o yuzden saglikli evlat tek gayem ama komikte geliyor 3 oglan hurem diyorlar simdi bana senin oglanlar nasil doktor bir tarih verdimi
Bana da aynısını söylüyorlar:)çok şükür şimdilik iyiler kg almalarını bekliyoruz..hayırlısı olsun hepimiz için..

Kizlar puset ve bebek arabasini aldinizmi? İkiz bebek icin travel sistemler cok pahaliymis,ilk dogduklarinda bebek arabasi olmadan 4,5 ay idare edebilirim diye dusunuyorum ama puset ilk gunden itibaren gerekliymis sanirim.Ama pusetide sadece ilk 6,7 ay kullanabilecekleri icin herkes uygun fiyatlilarindan seç diyor.siz neyaptiniz

Ben ayrı ayrı 2 araba aldım pusetiyle birlikte ikiz arabaları hem pahalı geldi beğendiğim modeller hemde asansörümüze ve kaldırımlarımıza hatta köprümüze sığmaz diye almadım zaten 2 bebekle yalnız dışarı çıkmam. Bugün instada okudum bebek kaçırma muhabbetini ödüm koptu

CanEs @nevesta81 aminebusra cevaplarınıza cevaplarınıza tesekkur ederim . Sık girincede tedirgin oluyorum. Heleki doppler korkuttu beni . Etrafımdakiler neden surekli hastanedesin diyor laf anlatamıyorum
Ne demek canım yeterki elimden gelen bişey olsun
Bende seninle aynı durumu yaşıyorum canım kimse ne hissettiğimi anlamadan hastaneye sık gidiyorsun biz ayda bir bile gitmezdik diyorlar ne denir ki kardeşim bile bunu diyorsa cevap bile verme gereği duymuyorum

Kızlar günaydın bende bu hafta Bebek arabası alacağım Prego 2072 nasıl yapsam bilemedim araba cok uzun kullanan varmı ? Bide Bebek bakım çantası ney aldınız ben karar veremedim

Kızlar günaydın bende bu hafta Bebek arabası alacağım Prego 2072 nasıl yapsam bilemedim araba cok uzun kullanan varmı ? Bide Bebek bakım çantası ney aldınız ben karar veremedim
Canım ben kullanıyorum pregoyu 55 günlüğüz.şuan için pusetleri kullanıyorum.biraz daha irileşince geçeriz sanırım koltuklarına

Günaydın kızlar benden dün gece yine açık pembe su gibi akıntı geldi bacaklarından aktı resmen hemen acile gittik tabi doktor baktı suları iyi açılma da yok rahim ağzı 4cm ama ikiz gebelikte heran herşey olabilir hiç kalkmadan yat dedi yatıyordum ztn geçen hafta 3 gece hastanede yattığımda kendi doktorum 3 ölmüştü rahim ağzı uzunluğunu dünkü doktor 4 ölçütü buda iyi Bi doktor kafam karıştı rahim ağzı uzarmı ki bilgisi olan varmı

Bende aynı düşünüyorum ilk 5 6 ay arabasız idare edilebilir puset olarakta soo bayb aria die Bi model var İnternetten bakabilirsin hem diğer pusetlere göre çok hafif hemde uygun ben ondan almayı düşünüyorum

Dinamik rahjm agzi var o an enfeksiyon vb durumdan kisalir dinlenince yada o durum gecince uzar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…