- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 333
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.941
Tabiki pinpirikli olacaksın çok normal burda kimse bir gününü huzur içinde geçirmiyor hepimizin korkuları endişeleri var ^^Sağol arkadaşım. Pimpiriklik yapıyorum işte :)
Sagol canimEvet canım 4 boyut
Çapına bakmadım ama 8-9 kilo aldım benimde göbeğimin üstünde 3-4 nokta çatlak var sağ ve sol alt kısmında baya bi çatlamaya başladı nekadar yağlasamda başladı malesef dahada çatlarKarın çaplarınız kaç arkadaslar . Ben şimdi ölçtüm 97 . Göbdk deliğimin yanında kırmızı birkac cizgi gördüm yani çatlaktar çatlaktar erken başladı . Sanıyorum ki hızlı kilo aldığımdan . Sizler ne durumdasınız??
Ben ilk oglumda 3 doktora gidiyordum riskliydi birde esim agir ameliyatlar geciriyordu cok agliyordum iyimi diye gidiyordum hep .doktora da sordum o zaman sikinti yok sik baktirmanin ama stresin zarari var oda bebege giden kanda azalma olur dedi stresin azaliyorsa sık baktir demisti bana sana iyi gelenleri yap bence onemli olan buCanEs @nevesta81 @aminebusra cevaplarınıza cevaplarınıza tesekkur ederim . Sık girincede tedirgin oluyorum. Heleki doppler korkuttu beni . Etrafımdakiler neden surekli hastanedesin diyor laf anlatamıyorum
Kac kilo aldin ben erken oldugu icin almadim daha
Karın çaplarınız kaç arkadaslar . Ben şimdi ölçtüm 97 . Göbdk deliğimin yanında kırmızı birkac cizgi gördüm yani çatlaktar çatlaktar erken başladı . Sanıyorum ki hızlı kilo aldığımdan . Sizler ne durumdasınız??
Hic ölçmedim ama benim gobegimde daha olusmadi. Göğuslerimde kizarmalar, damarlar olusmustu saglik ocaginda ebeye sordum olur o dedi meger catlakmis onlar. Cok gec anladim. Yani göğsümde olustu yavas yavas da bacaklarimda olusmaya basladi. Cilt lekesi olusuyor mu sizde? Ne zaman oluyor ya da?Karın çaplarınız kaç arkadaslar . Ben şimdi ölçtüm 97 . Göbdk deliğimin yanında kırmızı birkac cizgi gördüm yani çatlaktar çatlaktar erken başladı . Sanıyorum ki hızlı kilo aldığımdan . Sizler ne durumdasınız??
Hic ölçmedim ama benim gobegimde daha olusmadi. Göğuslerimde kizarmalar, damarlar olusmustu saglik ocaginda ebeye sordum olur o dedi meger catlakmis onlar. Cok gec anladim. Yani göğsümde olustu yavas yavas da bacaklarimda olusmaya basladi. Cilt lekesi olusuyor mu sizde? Ne zaman oluyor ya da?
Evet üç oğlan annesi oldum Allah’ıma şükürler olsun sağlıklı olsunlar inan cinsiyetin bir önemi kalmıyor sağsalim alalım kucağımıza inşallahKizlar burada 1 oglu olup da ikizde de oglanlara hamile varmi :) doktor yuzde 90 oglanlar geliyor diyorda emotion seninmi vardi boyle
Evet üç oğlan annesi oldum Allah’ıma şükürler olsun sağlıklı olsunlar inan cinsiyetin bir önemi kalmıyor sağsalim alalım kucağımıza inşallah
Zaten cinsiyet hic umursamadim ben tup bebekte olunca zaten zor oluyor o yuzden saglikli evlat tek gayem ama komikte geliyor 3 oglan hurem diyorlar simdi bana senin oglanlar nasil doktor bir tarih verdimiEvet üç oğlan annesi oldum Allah’ıma şükürler olsun sağlıklı olsunlar inan cinsiyetin bir önemi kalmıyor sağsalim alalım kucağımıza inşallah
O bendede var nasil yaparim en cok da egitim donemlerinde yetebilirmiyiz maddi manevi umarim basarili ve saglikli olurlar1 taneden 3 cocuğa çıkması nasıl birsey. Benim bir kızım var 2 de oğlum gelecek nasipse . Bazen ay nasıl yaparım diyorum elimde değil :)
Ben metin acuya gidiyorum canım özel kliniği var anadolu - ümit - acıbadem de doğuma giriyor anadoluda 3000 e geliyor. Ben gayet memnunum istersen gelip görüşebilirsin devam edip etmemeye kendin karar verirsin ^^CanEs merhaba bende eskişehirde dr arıyorum . Aslında izmitte oturuyorum eşimin işinden dolayı dopum eskişehirde olucak sanırım. Tüp bebekle hamile kaldim 21hafta6 günlük minişlerim istanbuldaki dr um acıbademdeki ahmet cantuğ çalişkanı önerdi bir kere kontrole gitmiştim iyi bir dr benziyor doğuma da 5500 dediler tsk indirimiyle 5 binmiş. Sizin önerceğiniz farklı bir dr var mı tıpta çalişan hemşire arkadaşim hocalar kesinlikle doğuma girmiyor dedi. Karar veremedim nereye gitsem
Bende aynen üniversite üni profunun özel muyehannesine gidiyorum. Eğer erken bir durum olursa direk üni hastanesine gidicem. Ama vaktine kadar kalırlarsa o zaman özel hastaneye gidicem.Ya kizlar ben ozel hastane kuvezine pek guvenemiyorum.hem universite profuna gidiyorum hemde bildigim ozel muyahane si olan doktora oda istedigim yerde dogurtur anlasmasi var.ama sanki universite tam tesekkullu etken dogorlarsa hemen mudahele edilir gibi geliyor ama tabi benim icin konforlu olmaz heralde.kararsizim
Yok canım hastaneye değil direk doktora 3000 veriyosun çocuk doktoruna kadar o ayarlıyo hastaneye fazladan bikaç gece kalırsan o ek olabilir belki ayrı para vermiyosun ben 26+6 yım şuanCanEs sadece dr verilen ücret mi 3 bin hastaneye ne kadar ödenecek peki. Olmadi onunlada bir görüşürüm. Siz kaçinci haftadasınız.
İnşallah canım sen kaç haftalıksın ^^Anladim canımCanEs çok teşekkür ederim. İnş sağlıkla kucağimiza aliriz miniklerimizi
İnşallah güzel haberler alırsın ^^ ben şeker yüklemesi yaptırmadım canım ölürüm aç aç sokaklarda dedim tokluk şekerime baktırdı çok düşük çıkınca şeker yüklemesi istemedi genede baktırmakta fayda var sorun olursa önlem alınabilir en azından ama ben 8 e kadar bişey yemezsem başım öyle dönüyorki toparlayamıyorum kendimiYrn 22 haftalık olcaklar. Salı günü deraylı ultrasona gideceğim istanbula . 24-25. Haftada da şeker yüklemesi yaptırmalıymışım eskişehire geleceğim. Siz yaptirdiniz mi şeker yüklemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?