- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 333
- 35
- Konu Sahibi marbling817
- #8.801
2 ayda 10 kilo deyince çol tırstım şuanValla demekki yokmuş pahalı yağlar bebe yağları hep sürdük ama artık devasa göbekle çatladık, 12 kg aldım ben son 2 ayda 10 kilosu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ayda 10 kilo deyince çol tırstım şuanValla demekki yokmuş pahalı yağlar bebe yağları hep sürdük ama artık devasa göbekle çatladık, 12 kg aldım ben son 2 ayda 10 kilosu.
Az kilo tabii ki avantaj ama öncelik Sağlıklı olsunlar. tırsma tırsma her durumun ayrı güzelliği var 20kg alsan ne olucak zaten gidecek sonra ikizlerle2 ayda 10 kilo deyince çol tırstım şuan
İnşallah amiinn, maşallah paşalara bi başlayacaklar kilo olmaya sonrası tosun bile yaparsın evelallah çok şükür iyi olmanıza çok sevindim. Kimbilir bakarsın öyle olur ne de güzel olur, az kaldı canım az daha sabır sonra hooopp yanındalar.
Aminnnn cnm inşallahhh çook sağolllİnşallah amiinn, maşallah paşalara bi başlayacaklar kilo olmaya sonrası tosun bile yaparsın evelallah çok şükür iyi olmanıza çok sevindim. Kimbilir bakarsın öyle olur ne de güzel olur, az kaldı canım az daha sabır sonra hooopp yanındalar.
emotion aklımdaydın valla çok sevindim iyi haberlerine bugünlere gelmişler çok şükür kavuşun biranönce inşallah hamile duası:))
Gerçekten gözümüz yolda bi gelseler sağlıkla da içimiz rahatlasa ne güzel olacak ^^Az kilo tabii ki avantaj ama öncelik Sağlıklı olsunlar. tırsma tırsma her durumun ayrı güzelliği var 20kg alsan ne olucak zaten gidecek sonra ikizlerle
Çok sağolll amin inşallahhhhemotion aklımdaydın valla çok sevindim iyi haberlerine bugünlere gelmişler çok şükür kavuşun biranönce inşallah hamile duası:))
Ben 19 kilo aldım canım bende çok aldım. 33 bitiyor yarın daha 3 hafta var önümde inşallah. Eger her hafta 2 kilo devam edersem sonum fena. Sende benim gibisin sanırım.Yha ben bugün tartildim 13 kg almışım . Nasıl aldım bu kadar hiç bilmiyorum . Daha 23. Haftamdayim . Çok hızlı gitmisim
Ben 19 kilo aldım canım bende çok aldım. 33 bitiyor yarın daha 3 hafta var önümde inşallah. Eger her hafta 2 kilo devam edersem sonum fena. Sende benim gibisin sanırım.
Ben demir hapını bir tane alıyorum benimde kan değerimde demirimde yüksekti. Demir hapı, omega3, osteocare 2 tane, elevit, coraspin her gün alıyorum.Demir hapını günde 2 kere almak kilo yapar mı . Birde kanım çok düşük olmadığı halde 2 tane iç diyor doktorum . Siz kaç tane içiyorsunuz acaba
Osteocare sanırım 24. Hafta gibi başladım magnezyum, kalsiyum takviyesi için. Coraspin tüp bebek tedavisine başladığımdan beri kullanıyorum artı hergün kan sulandırıcı iğnem var. Haftada bir prolutan depot iğne var. Anlayacağın 30 kilo alsam şaşırmam bu kadar vitamin vs. ile iyi dayandımOsteocare ve coraspin ne için peki . Ben decavit ve demir hapı kullanıyorum sadece
Osteocare sanırım 24. Hafta gibi başladım magnezyum, kalsiyum takviyesi için. Coraspin tüp bebek tedavisine başladığımdan beri kullanıyorum artı hergün kan sulandırıcı iğnem var. Haftada bir prolutan depot iğne var. Anlayacağın 30 kilo alsam şaşırmam bu kadar vitamin vs. ile iyi dayandım
Bende 30.haftamdayim 17 kilo aldim. Ben de cok yemiyorum ama anlamadim niye bu kadar hizli gittigini. Yanliz degilmisim ona sevindim :) burdaki arkadaslar 5 kilo aldim 7 kilo aldim felan diyince ben de mi bi anormallik var diyodum:) :)Anlıyorum . Öyleyse bu kadar kilo almanız gayet iyi . En fazla 25 ile doğum yaparsınız diye dusunuyorum
Bende 30.haftamdayim 17 kilo aldim. Ben de cok yemiyorum ama anlamadim niye bu kadar hizli gittigini. Yanliz degilmisim ona sevindim :) burdaki arkadaslar 5 kilo aldim 7 kilo aldim felan diyince ben de mi bi anormallik var diyodum:) :)