• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bende sancı vardır heralde ama dayanılmaz sancıyı bekliyorum artık nst ye 2 kez girmiştim bişey yoktu toplanma vardı bide 1 gr çiş için bütün gece wc deyim acayip baskı var aynen bende bide palsenta kireçlenmesi varmış artık bugün yarın gelirler dr gelmeden almıyo yoksa bana kalsa oldum ben
Yaz bebekleri olacaklar iyi bari rahat edersiniz

Ama küçük olup 36-37 haftaları görmeleri onlar için daha avantajlı aslında yani küçük olsa daha iyi olabilirdi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ^^
Bende öyle düşünüyorum yani haftasını tamamlayamadan dogmaları daha riskli sanırım. Benim 31. Haftamda 2100gr.dı ikiside ve şimdi cuma günü kontrolüm var Doktor 36 diyordu hala ama 34 te ciğer geliştirici yapacağız dedi.

Bende öyle düşünüyorum yani haftasını tamamlayamadan dogmaları daha riskli sanırım. Benim 31. Haftamda 2100gr.dı ikiside ve şimdi cuma günü kontrolüm var Doktor 36 diyordu hala ama 34 te ciğer geliştirici yapacağız dedi.
Bende araştırdığımda öyle gördüm kilosu az olsun haftası fazla olsun önemli olan oymuş ama şuan bile okadar zorlanıyorum ki daha fazla dayanmam zor olur bebeklerde fazla sıkışır genede bekleyebildiğim kadar beklemeye çalışıcam

Kizlar bende 30. Haftama yeni girdim. Dun kontrolumuz vardi. Tek yumurta benmkiler. Biri 1580 digeri 1332 gramdi. Normal mi sizce?

Aralarındaki kilo farkınin bir önemi var mı . Benim doktorum ona çok takılıyor . Illaki biri küçük biri büyük doğuyor tek yumurta ikizlerinde ama fark acilmamali fazla falan diyor . Şuan aralarında bir hafta fark var benimkilerin

Kizlar bende 30. Haftama yeni girdim. Dun kontrolumuz vardi. Tek yumurta benmkiler. Biri 1580 digeri 1332 gramdi. Normal mi sizce?
Canim bende bugun 30 haftaligim. Yarin 30+1 olacagim. Doktordan geldim simdi. Birinin kilosu 1450, birinin kilosu 1500. dr normal dedi. Ama aralarindaki farkla ilgili bir yorum yapamayacagim. O onemli sanirim

Aralarındaki kilo farkınin bir önemi var mı . Benim doktorum ona çok takılıyor . Illaki biri küçük biri büyük doğuyor tek yumurta ikizlerinde ama fark acilmamali fazla falan diyor . Şuan aralarında bir hafta fark var benimkilerin
Benimkilerin daha fazlaydi aradaki fark.simdi baya azaldi. Yukarda yanlis yazmisim kilolarini.1516-1333 kilolari. 184 gr fark var suan. Transfuzyon belirtisi yok. O yuzden sorun etmiyor doktorum

Benimkilerin daha fazlaydi aradaki fark.simdi baya azaldi. Yukarda yanlis yazmisim kilolarini.1516-1333 kilolari. 184 gr fark var suan. Transfuzyon belirtisi yok. O yuzden sorun etmiyor doktorum

Ne güzel çok şükür . Benden öyle birşey olacak diye korkuyorlar herhalde . Transfüzyon meselesi korkunç geliyor kulağa . Allah yaşatmasin bizlere

Malum hepimiz ikiz bebek bekliyoruz . Sürekli bir doktor arayisindayim. 29 Mayıs'ta perinatolog muayenem var ama aynı gün başka yerden de muayene almıştım . Bilecik'ten Eskişehir'e gidiyorum bu doktorlar için o yüzden aynı gün . İlk defa aynı güne denk getirdim . Günde iki sefer ultrason a girmek sakıncalı olur mu acaba ????

Malum hepimiz ikiz bebek bekliyoruz . Sürekli bir doktor arayisindayim. 29 Mayıs'ta perinatolog muayenem var ama aynı gün başka yerden de muayene almıştım . Bilecik'ten Eskişehir'e gidiyorum bu doktorlar için o yüzden aynı gün . İlk defa aynı güne denk getirdim . Günde iki sefer ultrason a girmek sakıncalı olur mu acaba ????
Mecbur kalinan durumlarda sorun olmaz bence. Bende girdim zamaninda. Ama sık araliklarla olmamasina dikkat edin. Kalp atislarini her seferinde dinletmiyo benim doktorum. O an bebeklere bi sinyal gidiyormus o zararliymis. Onun disinda normal muayene edilmesinde sorun olmuyor

Eskişehir de hangi doktora geliyorsunuz acaba?

Eskişehir de hangi doktora geliyorsunuz acaba?

Prof. Dr Mete Tanır tıpta
Birde Anadolu hastanesi Perihan Sözer e almıştım sonradan tanser Şenses in ümit hastanesinden Anadolu'ya geçtiğini gördüm netten . 29 Mayıs icin Mete Tanır a randevumu aldim . Aynı güne Anadoluya gideceğim

Back