• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Tombiklermi :) yerim tombiklerimi. Ama dr daha muayeneye girmeden 1400 ile 1600 arasi olmalari gerek demisti. Oylede cikti tombik filan demedi hic. Benim dr cok konusur soylemedigi sey kalmaz. Tombik olsa kesin soylerdi
Hemen hemen ayni haftadayiz sayilir. Benmkilere gore biraz ileride kilolari. O yuzden oyle belirttim :)

Merhaba arkadaslar bir sey soracagim. Seker yuklemesi yaptirdiginiz hafta bebeklerin kilosu nasil degisti? Benimkiler her hafta en az 100'er gram aliyorlardi bu hafta biri 50 gram almış. Yasayan oldu mu böyle bir sey?

Prof. Dr Mete Tanır tıpta
Birde Anadolu hastanesi Perihan Sözer e almıştım sonradan tanser Şenses in ümit hastanesinden Anadolu'ya geçtiğini gördüm netten . 29 Mayıs icin Mete Tanır a randevumu aldim . Aynı güne Anadoluya gideceğim
Bende metin acuya gidiyorum anadoluda doğum olcak inşallah bende baya doktor doktor gezdim en son metin beyde kaldım her gittiğimde 4 boyutlu bakıyor bide komtrolden mutlu çıkmak gibisi yok tanseri duydum çok kuyruk oluyormuş herkes ona gidiyormuş diye ama hiç denemedim onda şansımı

Dta82 Dta82 nasılsın bende tam gaz hazırlıklar başladı yola ütüle bahar temizliğiyle birbirine karıştı
phuket79 phuket79 iyidir canım ya senden ne haber? Biberon ve emzik kaynatma dışında bişey kalmadı bende onu da üşengeçliğimden bir türlü yapamadım. Aynen bahar temizliği devam. Dış dünya ile bağlantım tamamen kopuk, oğlan canıma okuyor. Kız da galiba aşağı indi onun hareketleri daha beter acıtıyor. Ayaklarım çok şişiyor. Pazartesi'yi iple çekiyorum kontrol gününü. Yedik koca hamileliği arkadaşım 2 hafta daha dayanırlar mı bilmiyorum her an doğuracak gibiyim sancılar arttı, her geceden sonra şükür bugünde durdular diyorum. Sen nasılsın?

Bendende iyilik bendede ödem oldu sıcaklardan bu hafta daha doğuramam haftaya salıya kadar tutmam lazım sıpaları işlerim daha bitmedi bide oğlanın sunumu falan varmış ,benimde karnımın yanları çatır çatır çatladı yağlar kremler işe yaramıyo artık kocaman göbek Pazartesi görcen ne güzel sen meraklanma 34 ü bitiren 37 yi görür ben görmek istemiyorum o başka :)) pilim bitti

Bende metin acuya gidiyorum anadoluda doğum olcak inşallah bende baya doktor doktor gezdim en son metin beyde kaldım her gittiğimde 4 boyutlu bakıyor bide komtrolden mutlu çıkmak gibisi yok tanseri duydum çok kuyruk oluyormuş herkes ona gidiyormuş diye ama hiç denemedim onda şansımı

Metin acuyu hiç duymadim . Kafam çok karışık doktor konusunda . Buradaki doktorum Mete Tanır ı önerdi . Hiç gittin mi muayenesine

Bendende iyilik bendede ödem oldu sıcaklardan bu hafta daha doğuramam haftaya salıya kadar tutmam lazım sıpaları işlerim daha bitmedi bide oğlanın sunumu falan varmış ,benimde karnımın yanları çatır çatır çatladı yağlar kremler işe yaramıyo artık kocaman göbek Pazartesi görcen ne güzel sen meraklanma 34 ü bitiren 37 yi görür ben görmek istemiyorum o başka :)) pilim bitti
Ay çatlaklar olmadı olmadı sevindim sevindim 2-3 haftada birden coştu krem mrem fayda etmiyor dedikleri gibi olacağı varsa oluyormuş ne yapalım 2 bebiş aynı anda deformasyon çok normal. Yok yok bana kalsa herşeye rağmen 1 ay bile daha dururum da sinyaller geliyor sıkıntı orada özellikle kız aşağıyı oyuyor resmen. Ama tabii evrene enerjiyi yayıyorız bekleyin Sıpacıklar:)) özellikle bekleyin abiyi :)) uyku durumun ne alemde?

Yaaa bana catlak demeyin:( catlamaktan cok korkuyorum,güreşciler gibi yaglaniyorum ama yinede fayda etmiyormu diyosunuz:( kacinci haftada basladi birde kac kilo aldiniz

Ay çatlaklar olmadı olmadı sevindim sevindim 2-3 haftada birden coştu krem mrem fayda etmiyor dedikleri gibi olacağı varsa oluyormuş ne yapalım 2 bebiş aynı anda deformasyon çok normal. Yok yok bana kalsa herşeye rağmen 1 ay bile daha dururum da sinyaller geliyor sıkıntı orada özellikle kız aşağıyı oyuyor resmen. Ama tabii evrene enerjiyi yayıyorız bekleyin Sıpacıklar:)) özellikle bekleyin abiyi :)) uyku durumun ne alemde?
Bu catlagin bir cozumu yokmu:( kac kilo aldiniz acaba

tuvaletle yatak arasında kaçıyo uykum sabaha kadar dön dön ağrı oluyo zaten geceleri ,çok heycanlıyım kıpır kıpır içim oğlumda Doğum belirtisi beklemedik günü belli sezeryandı bu sefer heycan oldu nasıl Doğum belirtisi olur bilmiyorum sanki bomba patlayacak gibi suyum patlar diye bekliyorum:)) eşim arabayı kullanamam telaştan ambulans çağıralım diyo action film çeviricez bu sefer belli oldu:))

Metin acuyu hiç duymadim . Kafam çok karışık doktor konusunda . Buradaki doktorum Mete Tanır ı önerdi . Hiç gittin mi muayenesine
Yok saydıklarına gitmedim ben hiç ümitte bikaç doktora gittim devlette gittim en son metin acuda karar kıldık çok çok ilgili ve ikiz tecrübesi olan bir doktor ilk kez içim rahat etti onda kaldım buyüzden

Yaaa bana catlak demeyin:KK43: catlamaktan cok korkuyorum,güreşciler gibi yaglaniyorum ama yinede fayda etmiyormu diyosunuz:KK43: kacinci haftada basladi birde kac kilo aldiniz
Kiloyla çok ilgisi YÖK ya göbek aşırı büyüyo gerilmekten çatlıyo kilo almadım ben yoksa oğlanda da 7 kilo almıştım alt karnım çatladı genede yapı bence bide ikiz hamilelik

Yaaa bana catlak demeyin:KK43: catlamaktan cok korkuyorum,güreşciler gibi yaglaniyorum ama yinede fayda etmiyormu diyosunuz:KK43: kacinci haftada basladi birde kac kilo aldiniz
Benim geçen hafta başladı 26. Haftamda sağ ve sol alt kısım direk çatladı göbeğimin üstündede çok az oldu okadar yağa rağmen şimdilik 8-9 kilo aldım

Yok saydıklarına gitmedim ben hiç ümitte bikaç doktora gittim devlette gittim en son metin acuda karar kıldık çok çok ilgili ve ikiz tecrübesi olan bir doktor ilk kez içim rahat etti onda kaldım buyüzden

Benimde aklımda bulunsun o doktor :)

Benimde aklımda bulunsun o doktor :)
Anadoluya yakın yeri arkeoloji müzesinin karşısında hemen bide her seferinde 4 boyut detaylı bakınca çok içime sindi en son 1 saat baktı bana geçen hafta sıcak bir doktor hastane ortamı olmadığı için de gerilmiyorum :)

tuvaletle yatak arasında kaçıyo uykum sabaha kadar dön dön ağrı oluyo zaten geceleri ,çok heycanlıyım kıpır kıpır içim oğlumda Doğum belirtisi beklemedik günü belli sezeryandı bu sefer heycan oldu nasıl Doğum belirtisi olur bilmiyorum sanki bomba patlayacak gibi suyum patlar diye bekliyorum:)) eşim arabayı kullanamam telaştan ambulans çağıralım diyo action film çeviricez bu sefer belli oldu:))
Eğlencelisiniz ya:)) E Emotionn35 dan sonra bende su patlamasından korkuyorum belirti dediğim işte sancılar kızı aşağıda hissetmem falan yoksa ilk Doğum, tecrübem yok. Hayırlısıyla gider doğurur çıkar evimize geliriz inşallah, heyecan ben de de çok ya nasıl olucak kime benziycek nasıl tutucam hergün nasıl yıkıycam emecekler mi? Kafamda deli sorular .....

Back