- 12 Aralık 2009
- 565
- 602
- 103
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.741
Helal olsun çok iyi dayanmışsın ,maşallah size sabrın sonu selamet olsun inşallahBen 9. Haftadan itibaren kalple ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum ve aynı zamanda ilaç kullanmak zorundayım. Doktorlarımdan biri acil operasyon dedi, öteki profesör ilaçla takip edelim operasyon çok riskli hem seni hem bebekleri riske atar dedi. Öylece kaldı. Evden hiç çıkamıyorum. Sürekli dinlenme pozisyonunda olmam gerekiyor Ilaç tedavisi ve devamlı takiple 31. Haftayı geride bıraktık. Bebeklerin ilaçlardan ne kadar etkilendiğini doğumdan sonra öğreneceğiz. Her hafta perinatolog kontrolümüz oluyor. Şimdilik bebekler ıyi görünüyor. Tek tavsiyem, moralini yüksek tut. Iyi düşün. 23 haftadır hem benim hem bebeklerimin hayati riski var. Ondan önce de düşük tehlikesi atlatmıştım. Ama kendimi hiç bırakmadım. Bebeklerimin de beni bırakmaya niyeti yok. Senin için de en güzelini düşün. Umarım her şey gönlünce olsun.
Canim sen gece niye uyuyamiyorsun?Gene gece nöbetine başladık iyimi
Allah yardımcın olsun allahım bebeklerini seni korusun.gebelikte herşey sıkıntılı ama kalp başka işte valla bende yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum detaylı doktorlar beni bekler.insan valla sıkılıyor endokrine git kardiyoloji git kadın doğum zaten var her hafta doktor allah hepimize yardım ettsinBen 9. Haftadan itibaren kalple ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum ve aynı zamanda ilaç kullanmak zorundayım. Doktorlarımdan biri acil operasyon dedi, öteki profesör ilaçla takip edelim operasyon çok riskli hem seni hem bebekleri riske atar dedi. Öylece kaldı. Evden hiç çıkamıyorum. Sürekli dinlenme pozisyonunda olmam gerekiyor Ilaç tedavisi ve devamlı takiple 31. Haftayı geride bıraktık. Bebeklerin ilaçlardan ne kadar etkilendiğini doğumdan sonra öğreneceğiz. Her hafta perinatolog kontrolümüz oluyor. Şimdilik bebekler ıyi görünüyor. Tek tavsiyem, moralini yüksek tut. Iyi düşün. 23 haftadır hem benim hem bebeklerimin hayati riski var. Ondan önce de düşük tehlikesi atlatmıştım. Ama kendimi hiç bırakmadım. Bebeklerimin de beni bırakmaya niyeti yok. Senin için de en güzelini düşün. Umarım her şey gönlünce olsun.
Umarim senin içinde doğum sonrası ilacla geçer yada operasyonsa bir kerede kurtulursunBen 9. Haftadan itibaren kalple ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum ve aynı zamanda ilaç kullanmak zorundayım. Doktorlarımdan biri acil operasyon dedi, öteki profesör ilaçla takip edelim operasyon çok riskli hem seni hem bebekleri riske atar dedi. Öylece kaldı. Evden hiç çıkamıyorum. Sürekli dinlenme pozisyonunda olmam gerekiyor Ilaç tedavisi ve devamlı takiple 31. Haftayı geride bıraktık. Bebeklerin ilaçlardan ne kadar etkilendiğini doğumdan sonra öğreneceğiz. Her hafta perinatolog kontrolümüz oluyor. Şimdilik bebekler ıyi görünüyor. Tek tavsiyem, moralini yüksek tut. Iyi düşün. 23 haftadır hem benim hem bebeklerimin hayati riski var. Ondan önce de düşük tehlikesi atlatmıştım. Ama kendimi hiç bırakmadım. Bebeklerimin de beni bırakmaya niyeti yok. Senin için de en güzelini düşün. Umarım her şey gönlünce olsun.
Yerleşemiyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sırt üstü olmuyor uyuyamıyorum yatınca daha çok ağrım oluyorCanim sen gece niye uyuyamiyorsun?
Allah allah bebeklerin hizli mi buyuyor acaba? Haftalarimiz sizinle yakındı diye hatırlıyorum. Senin bebisler belki fazla hareketlidir annesi :)Yerleşemiyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sırt üstü olmuyor uyuyamıyorum yatınca daha çok ağrım oluyor
Bugün baya hareketlilerdi :) 10 gün ileride görünüyorlar karnımı gören doğurmak üzereyim sanıyorAllah allah bebeklerin hizli mi buyuyor acaba? Haftalarimiz sizinle yakındı diye hatırlıyorum. Senin bebisler belki fazla hareketlidir annesi :)
Benimde rahim ağzı inçelmişti senin haftanda rahat ol sonuna kadar gidersin benimkilerde başaşağıdaydı sokulunca son dakika baş popo olmuş gene Zaten acil durumda hastaneye yatırırMerhaba sevgili arkadaşlar, ben 32+2 ikiz bebeklerime hamileyim. Biraz önce doktordan geldim , bebeklerin ikisi de baş gelis ama biri rahim ağzına dayanmış,açılmam yok ama rahim ağzı incelmiş dedi doktor . Moralim bozuldu. Rahim ağzı incelince tahminen ne zaman doğum olur? En fazla ne kadar dururlar? Yatmaktan başka ne yapabilirim doğumu ertelemek bebeklerin gelişmeleri için,?daha çok küçükler
Masaallah ne guzel sagliklilar demek :) Benimkiler 27'nin icindeler.Bugün baya hareketlilerdi :) 10 gün ileride görünüyorlar karnımı gören doğurmak üzereyim sanıyorsenin haftan kaçtı imzanda yok ^^
Ay phuket içime su serptin. Ama bsyagi aşağıda baski yapio rahime dedi. Hafif sancim da cikti nst de. Senin de sancın toplanman var mı?Benimde rahim ağzı inçelmişti senin haftanda rahat ol sonuna kadar gidersin benimkilerde başaşağıdaydı sokulunca son dakika baş popo olmuş gene Zaten acil durumda hastaneye yatırır
Aynen aynı haftadayız ^^ doğumlar yakın olur sanırım 34-35 gibi alırız dedi doktor bana bebekler iri diye küveze girmezler dedi bakalım. Bebekler sağlıklıda anaları manyak 16. Haftada merdivenden düşmüştüm dünde banyoda öyle bir kaydımki son saniye tutundum duşakabine klozete oturdum kaldım bacağımı çarptım sadece çok şükür ucuz atlattım kalkarken gene kaydım ama bu defa tutunarak kalmıştım sıkıntı olmadı. Ağır vasıta gibiyim heran biyere yapışacam gibiMasaallah ne guzel sagliklilar demek :) Benimkiler 27'nin icindeler.
Allah korusun terliklerini şu crocs tarzı kaymayanlardan alsan bari. Maşallah bebislerine aman zamanında gelsinlerde ben kuvezden o kadar korkmuyorum yeterki sağlıkla yaşasınlar.Aynen aynı haftadayız ^^ doğumlar yakın olur sanırım 34-35 gibi alırız dedi doktor bana bebekler iri diye küveze girmezler dedi bakalım. Bebekler sağlıklıda anaları manyak 16. Haftada merdivenden düşmüştüm dünde banyoda öyle bir kaydımki son saniye tutundum duşakabine klozete oturdum kaldım bacağımı çarptım sadece çok şükür ucuz atlattım kalkarken gene kaydım ama bu defa tutunarak kalmıştım sıkıntı olmadı. Ağır vasıta gibiyim heran biyere yapışacam gibi
Aman aman dikkat edin düsmek artik bize de cok zarar verir iyice agirlastik. Kilolari kac bebislerin? Insaallah 36 yi buluruz benim doktor da sulari azalmasin da bekleriz diyorAynen aynı haftadayız ^^ doğumlar yakın olur sanırım 34-35 gibi alırız dedi doktor bana bebekler iri diye küveze girmezler dedi bakalım. Bebekler sağlıklıda anaları manyak 16. Haftada merdivenden düşmüştüm dünde banyoda öyle bir kaydımki son saniye tutundum duşakabine klozete oturdum kaldım bacağımı çarptım sadece çok şükür ucuz atlattım kalkarken gene kaydım ama bu defa tutunarak kalmıştım sıkıntı olmadı. Ağır vasıta gibiyim heran biyere yapışacam gibi
Normalde kaymıyordu ama yere ya yağ yada sabun sıçramış sanırım hemen kuruladılar zaten banyoyu bende çok korkmuyorum sağsalim doğsunlarda iyi olsunlar biz bekleriz ^^Allah korusun terliklerini şu crocs tarzı kaymayanlardan alsan bari. Maşallah bebislerine aman zamanında gelsinlerde ben kuvezden o kadar korkmuyorum yeterki sağlıkla yaşasınlar.
25+2 de 1020-1050 ydi 27 haftalık görünmüşlerdi şimdi 26+1 iz 29 haftamın içinde gidicem doktora 1500 ü geçerler baya iri bebeler kime çektilerse artık doktor küçük olsalardı 36-37 beklerdik dedi ama şimdi bebekleri sıkıştırmanın anlamı yok dedi bende zorlanıyorum zaten 34-35 diye adı konduAman aman dikkat edin düsmek artik bize de cok zarar verir iyice agirlastik. Kilolari kac bebislerin? Insaallah 36 yi buluruz benim doktor da sulari azalmasin da bekleriz diyor
Masaallah hızlı senin bebisler :) buyumusler bile. Insaallah saglikla gelirler:)25+2 de 1020-1050 ydi 27 haftalık görünmüşlerdi şimdi 26+1 iz 29 haftamın içinde gidicem doktora 1500 ü geçerler baya iri bebeler kime çektilerse artık doktor küçük olsalardı 36-37 beklerdik dedi ama şimdi bebekleri sıkıştırmanın anlamı yok dedi bende zorlanıyorum zaten 34-35 diye adı kondu
Bende sancı vardır heralde ama dayanılmaz sancıyı bekliyorum artık nst ye 2 kez girmiştim bişey yoktu toplanma vardı bide 1 gr çiş için bütün gece wc deyim acayip baskı var aynen bende bide palsenta kireçlenmesi varmış artık bugün yarın gelirler dr gelmeden almıyo yoksa bana kalsa oldum benAy phuket içime su serptin. Ama bsyagi aşağıda baski yapio rahime dedi. Hafif sancim da cikti nst de. Senin de sancın toplanman var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?