- 12 Aralık 2009
- 565
- 602
- 103
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.721
Maşallah subhanallah ne güzel haber verdin, buna çok şükür kiloları zamanları gayet iyi 38 zaten zor canım biliyoruz. Belki döner yine belli olmaz oğlan kıza abilik yapıcam diyor :))) ikiside popo gelişli benim. Artık ben de her an bekliyorum. Özledim yavruları 2 haftada 1 görmek yetmiyor haftaya benim kontrol. Allah yardımcımız olsun.Dta82 bende demin drdan geldim kilosu kız2200oğlan 2400 olmuş çok şükür bunada ,yakında gelirler dedi plasentam kireçlenmeye başlamış 38i görmiycekmişim bu iki hafta içinde hayırlısıyla doğurucam inşallah belki biraz küvezde dinlenirler dedi kısmet artık sağlıklı olsunlarda rahatladım çok ama bu arada kafalar aşağıdaydı kız dönmüş kafa popo olmuşlar oğlan çıkışı kimseye kaptırmıyor:)))
inşallah sanada kısmet olsunNe güzel haftalardasınız inşallah o haftalara ulaşmak bizede nasip olur Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ^^
aslında kilolar vav diil de normal sayılır benim embriyo transferinden sonraki hesaba göre bugün 35+1 ,özlemişsindir tabi ponçik ponçik bebekler Allahım ya doğsunlarda sevelim öpelim inşallahMaşallah subhanallah ne güzel haber verdin, buna çok şükür kiloları zamanları gayet iyi 38 zaten zor canım biliyoruz. Belki döner yine belli olmaz oğlan kıza abilik yapıcam diyor :))) ikiside popo gelişli benim. Artık ben de her an bekliyorum. Özledim yavruları 2 haftada 1 görmek yetmiyor haftaya benim kontrol. Allah yardımcımız olsun.
Allahım yardımcınız olsun. Kucağnıza almayı nasip etsn inşallah. Maşallah kiloları güzelDta82 bende demin drdan geldim kilosu kız2200oğlan 2400 olmuş çok şükür bunada ,yakında gelirler dedi plasentam kireçlenmeye başlamış 38i görmiycekmişim bu iki hafta içinde hayırlısıyla doğurucam inşallah belki biraz küvezde dinlenirler dedi kısmet artık sağlıklı olsunlarda rahatladım çok ama bu arada kafalar aşağıdaydı kız dönmüş kafa popo olmuşlar oğlan çıkışı kimseye kaptırmıyor:)))
Merhabalar arkadasim 2 li tarama kan ve ultrasondan ense olcum ile yapiliyo sonucunda eger biraz bile risk bulunuyorsa 3 lu taramada amniyosentez oneriyor doktorlar. oda karindan bir igneyle bebegin bulundugu sudan alinarak bakiliyo. yanliz bu islemin dusuge neden olma durumu var o yuzden artik bunun yerine yine kandan gen testi dedikleri nifty test dedikleri 2500 tl civari bir test var onu oneriyorlar. Kan alip amerikaya gonderiyorlar 15 gun icinde sonucun geliyo. %99 sonuc veren bir testmis. Insallah herseyin normaldirde bunlara gerek kalmaz arkadasimİnternete bu testler bıde degsık bisey ler vardı orda bebegın plesantasından suyundan ornek alındını yazmışlar cok korktum sizn bilginiz vardır buyuk bebekleriniz daha bılgılısınızdır
AminnnnNe güzel haftalardasınız inşallah o haftalara ulaşmak bizede nasip olur Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ^^
Hadi bakalım artık allahım en güzel halini yasatsin bundan sonrası içinde darısı başımıza olsunDta82 bende demin drdan geldim kilosu kız2200oğlan 2400 olmuş çok şükür bunada ,yakında gelirler dedi plasentam kireçlenmeye başlamış 38i görmiycekmişim bu iki hafta içinde hayırlısıyla doğurucam inşallah belki biraz küvezde dinlenirler dedi kısmet artık sağlıklı olsunlarda rahatladım çok ama bu arada kafalar aşağıdaydı kız dönmüş kafa popo olmuşlar oğlan çıkışı kimseye kaptırmıyor:)))
Kızlar mrb benim dün gece 3 4 kere karın sertleşmem kasılmam oldu sabaha kahverengi lekem gelince çok korktuk acile geldim rahim ağzı uzunluğu 3.5 çıktı ama biraz kanama görünüyor erken dogum olabilir yatış yapalım dediler çok endişeliyim daha çok küçük kuzularım nolur dua edin bize 30 lu haftaları görelim
Amin hepimize inşallahHadi bakalım artık allahım en güzel halini yasatsin bundan sonrası içinde darısı başımıza olsun
Saol canım yok hiç bişe yapmıyodumki Bi yemeğimi hazırlıyorum okadar bir haftadır ağrım vardı ama sabrettim biraz hatam o sanırım rahim agzı zarar görmüş hala hastanedeyim agrım tam geçene kadar tedavi devam edecekmiş çok zormuş çok canım rabbim kimseye göstermesin sancı hastane sağlıkla alalım çocuklarımızıCok geçmiş olsun. Dilerim atlatirsiniz . Kendini çok mu yordun arkadaşım . Senle 10 gün aramız var. Allah bizlere 35 üstünü görmeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Saol canım yok hiç bişe yapmıyodumki Bi yemeğimi hazırlıyorum okadar bir haftadır ağrım vardı ama sabrettim biraz hatam o sanırım rahim agzı zarar görmüş hala hastanedeyim agrım tam geçene kadar tedavi devam edecekmiş çok zormuş çok canım rabbim kimseye göstermesin sancı hastane sağlıkla alalım çocuklarımızı
Bende ilk oğlumda o haftalarda benzer olmuştu yatarak atlattım benim rahim ağzım 2.9 olmuştu. Oğlum 38 de doğdu tabı şimdi ikizde 38 zor ama en azından dinlenme ve ilacla geçirebilirsin.ben magnezyum progestan balik yagi ki bunlar erken dogum onleyici diye geciyordu arada pruloton depot la tamamladım. İnşallah ikizlerse de şansımız yaver gider allah yardımcın olsun.Saol canım yok hiç bişe yapmıyodumki Bi yemeğimi hazırlıyorum okadar bir haftadır ağrım vardı ama sabrettim biraz hatam o sanırım rahim agzı zarar görmüş hala hastanedeyim agrım tam geçene kadar tedavi devam edecekmiş çok zormuş çok canım rabbim kimseye göstermesin sancı hastane sağlıkla alalım çocuklarımızı
Sız ıgne oluyormussun uz proluton depat ıgne dımıBende ilk oğlumda o haftalarda benzer olmuştu yatarak atlattım benim rahim ağzım 2.9 olmuştu. Oğlum 38 de doğdu tabı şimdi ikizde 38 zor ama en azından dinlenme ve ilacla geçirebilirsin.ben magnezyum progestan balik yagi ki bunlar erken dogum onleyici diye geciyordu arada pruloton depot la tamamladım. İnşallah ikizlerse de şansımız yaver gider allah yardımcın olsun.
Bende bu hafta kalp ile ilgili sıkıntı yaşadım acile gittim zorla orda test falan yapıldı kalp ile ilgili bir test vücutta pıhtı olunca onu eritmeye yarayan bir değer yüksek çıktı hemen kalo doktoru ultrasona aldı bişi yok ama aslında tümden tomografi gerek akciğer vs ama hamilesin dedi öyle kaldık. Şimdi özel hastaneye falan gidip araştırıcaz sanırım ben yaslanmişim birde gebelik halim nice :) sanırım durumumda olan yok akıl versin
Cok gecmıs olsun Allah yardımcınız olsun insallah sonunda getirirsiniz okadar set cekmıssınız Rabbım Bisav cıkartmadı bu mubarek gunlerde Allah ferahlık versin sızı ve bebekleriniz korusun ınsallahBen 9. Haftadan itibaren kalple ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum ve aynı zamanda ilaç kullanmak zorundayım. Doktorlarımdan biri acil operasyon dedi, öteki profesör ilaçla takip edelim operasyon çok riskli hem seni hem bebekleri riske atar dedi. Öylece kaldı. Evden hiç çıkamıyorum. Sürekli dinlenme pozisyonunda olmam gerekiyor Ilaç tedavisi ve devamlı takiple 31. Haftayı geride bıraktık. Bebeklerin ilaçlardan ne kadar etkilendiğini doğumdan sonra öğreneceğiz. Her hafta perinatolog kontrolümüz oluyor. Şimdilik bebekler ıyi görünüyor. Tek tavsiyem, moralini yüksek tut. Iyi düşün. 23 haftadır hem benim hem bebeklerimin hayati riski var. Ondan önce de düşük tehlikesi atlatmıştım. Ama kendimi hiç bırakmadım. Bebeklerimin de beni bırakmaya niyeti yok. Senin için de en güzelini düşün. Umarım her şey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?