- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 23
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.641
Cok enteresan insaallah iyilerdir canim ama kilolari sulari oranlarina falan bakti mi nasil? Tek yumurta ikizlerinde onemli bunlar. Fotograflari falan yok mu ikisinin ayni anda cekilen. Inst. da çağrıgülümser diye bir hoca var. Sanal ortamdan bile yardimci oluyor hoca. Ama siz telas yapmayin demek ki iyi bebisleriniz anlardi doktor yoksaUrfada yaşıyorum en iyisi şuan benim gittiğim cinsiyeti bile anlamadılar ki bizim.icin kese ayrımı önemli olan o çift tek anlayamayız diyo bende bişey anlamadim devlet hastanesindeki perinotolog 5. Aysa bakarim öncesinde gelmeyin dedi
Gülnur çiftçiye gidin o anlar nasıl anlamio çok ilginç sizde iki kese mi vardı tek kese mi.siz hangi dr a gidiosunuz
Kadir yamana gidiyorum siz hangisine gidiyosjnuzSlm bende urfadayim hangi Dr gidiyorsun canım
Çok sağollll...hepimiz inş...Çok sevindim oğluşuna ,hep iyi günlerini gör ,bende iyiyim doğururum bu yakınlarda
Akademi hastanesinde cuma teker var ona bir görünün derim.Benim altı haftalıkken çift yumurta ikizi olduğunu soylemisti..Kadir yamana gidiyorum iki kese vardi ama çift tek yumurta ikisindede iki kese ölüp iki eş olabilir dedi
Karnımın alt kısmından çatlaklar başladı hafif hafifzeytin yağı işe yaramadı bio oil aldım inşallah faydası olur sizde durumlar nedir kızlar
Elimden geleni yapıcam inşallah biraz toparlarım daha 2 ay var şimdiden çatlarsa önünü alamam hiç teşekkür ederimcatlakların yeni oluştuysa ve kırmızıysa vakit kaybetmeden pişik kremi kullanmanı öneririm. desitin diye bir marka var, onu kullanabilirsin. ya da çinko oranı yüksek parabensiz başka marka da olabilir.
yeni çatlakların oluşmasını önlemek için de weleda diye bir yağ var ama pahalı gelirse grtislerde satılan avokado yağı ile hindistancevizi yağını karıştırıp kullanabilirsin. ancak günde iki kere asla yetmez aklında olsun.
tabii bir de ne yazık ki genetik yatkınlık sorunu var. ona yapacak bir şey yok ama en azından bu önlemlerle azaltabiliriz.
Siz doğum yaptinizmiAkademi hastanesinde cuma teker var ona bir görünün derim.Benim altı haftalıkken çift yumurta ikizi olduğunu soylemisti..
Academiadaki Cuma beye gidiyorum ve ben çok araştırdım en iyi Drlardan biri tavsiye ederimKadir yamana gidiyorum siz hangisine gidiyosjnuz
Sizinde ikiz dimi kaçıncı haftanızdasınız ben cuma teleri duymuştum ama Academiada kızımı doğurdum hastane çok kötüydü çocuğu yatircagimiz yatakta battaniye bile yoktu eşim eve gidip altına minder getirdi okadar berbattı bide Kuvez olayi kafami karistirdi ya gerek olursa orda Kuvez olayi çok sağlıklı değildir eminimkiAcademiadaki Cuma beye gidiyorum ve ben çok araştırdım en iyi Drlardan biri tavsiye ederim
Sizinde ikiz dimi kaçıncı haftanızdasınız ben cuma teleri duymuştum ama Academiada kızımı doğurdum hastane çok kötüydü çocuğu yatircagimiz yatakta battaniye bile yoktu eşim eve gidip altına minder getirdi okadar berbattı bide Kuvez olayi kafami karistirdi ya gerek olursa orda Kuvez olayi çok sağlıklı değildir eminimki
Evet 50 günlük olduk bile:)Siz doğum yaptinizmi
Benimde 22. Haftaya kadar kendi doktorum çift yumurta ikizi ikisi erkek dedi 22. Haftada ayrıntılı ultrason için Bi doçent gittik o da ikisi erkek oldugu için tek yumurta ikizi de olabiriz ancak doğunca kesin anlaşılır dedi bende iki ayrı kese iki ayrı plesenta ama dedim bazen tek yumurta ikizleri öyle olabiliyor dedi bende ilk defa ondan böyle Bi yorum duydum artık doğunca anlıycaz bakalım:)Once çift yumurta ikizi dedi bu hafta ikisi kiz olunca tek yumurta olma ihtimali var dedi resmen kafam karisti cinsiyetlerde güvenemiyorum doktoruma
Hindistancevizi yagida uzun sure nemli tutuyor deneyebilirsin.kokusuda cok guzelKarnımın alt kısmından çatlaklar başladı hafif hafifzeytin yağı işe yaramadı bio oil aldım inşallah faydası olur sizde durumlar nedir kızlar
Aynı şeyi bana da ayrıntılıda söyledi doktor aynı cinsiyet olduğu için.Benimde 22. Haftaya kadar kendi doktorum çift yumurta ikizi ikisi erkek dedi 22. Haftada ayrıntılı ultrason için Bi doçent gittik o da ikisi erkek oldugu için tek yumurta ikizi de olabiriz ancak doğunca kesin anlaşılır dedi bende iki ayrı kese iki ayrı plesenta ama dedim bazen tek yumurta ikizleri öyle olabiliyor dedi bende ilk defa ondan böyle Bi yorum duydum artık doğunca anlıycaz bakalım:)
Yaa maşallah allah analı babalı büyütsün cinsiyetleri ne bide kaçıncı hafta doğum yaptinizEvet 50 günlük olduk bile:)
Teşekkur ederiz:)Amin inşallah.Bir kızımız bir oglumuz oldu.Asya Aras.34+5 te açılmam olduğu için acil doğuma alındim,oğlum beş gün kızım on gün kuvozde kaldı, normal kontrole gitmiştim sancim falan yoktu muayenede çıktı ortaya bir daha eve gelemedim zaten.Yaa maşallah allah analı babalı büyütsün cinsiyetleri ne bide kaçıncı hafta doğum yaptiniz
Masallah bende cok istiyorum biri kız biri erkek olsun sizn cıft yumurta ıkızlerı heraldeTeşekkur ederiz:)Amin inşallah.Bir kızımız bir oglumuz oldu.Asya Aras.34+5 te açılmam olduğu için acil doğuma alındim,oğlum beş gün kızım on gün kuvozde kaldı, normal kontrole gitmiştim sancim falan yoktu muayenede çıktı ortaya bir daha eve gelemedim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?