2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benimkileride baglamamislardi dun bugun napiyorlar haber alamadim daha hepimizinki sag salim tez vakit ciksinlar
En yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Umarım sağlıkla çıkarlar. Sen hastanede misin hala yoksa çıktın mı?

Merhaba arkdaslar ben disardan takipciniz olarak hepinizi taniyorum bu sabah benimde aniden hic bisey yokken suyum geldi ve ikizlerim 30 haftalik dodular su an kovezdeler
en kısa zamanda insallah sağlıkla yavrularına kavuşursun. Diken üstünde oluyor insan ikizlerde benimde 26 olacak 30 lara ulaşabilsem hala riskli haftalardayız.

Merhaba arkdaslar ben disardan takipciniz olarak hepinizi taniyorum bu sabah benimde aniden hic bisey yokken suyum geldi ve ikizlerim 30 haftalik dodular su an kovezdeler
Allah bebeklerinize şifa versin, hepinizin yardımcısı olsun inşallah.

Çok sevindim oğluşuna ,hep iyi günlerini gör ,bende iyiyim doğururum bu yakınlarda

Bebelerinizin cinsiyeti kesin nezaman belli oldu ben 16. Haftadayım kiz gibi gozukuyo ikiside dedi Sonra Keisn kiz dedi tek yumurtamı çift yumurtamı anlayamadı doğumda belli olur dedi. Detaylı Ultrasona gircem 19. Haftada sizdede bole kesinlik varmıydı yoksa detaylı ultrasonda degistimi

Once çift yumurta ikizi dedi bu hafta ikisi kiz olunca tek yumurta olma ihtimali var dedi resmen kafam karisti cinsiyetlerde güvenemiyorum doktoruma

Once çift yumurta ikizi dedi bu hafta ikisi kiz olunca tek yumurta olma ihtimali var dedi resmen kafam karisti cinsiyetlerde güvenemiyorum doktoruma
Nasil anlayamadi ki cok garip. Kese sayisi görünüyor zaten ultrasonda. Benimkileri devlet hastanesinde 6 haftalikken anlamisti doktor. Ondan sonra hep perinetologa gittim. Tek yumurta ise detayli incelenmesi gerekiyor. Daha saglam bir doktora gitmenizi oneririm

Kızlarrr ikili test sonucum geldi anlayan varmı aranızd
Benim bildiğim kadarıyla 2 ayrı kese varsa çift yumurta ikizidir tek kes eiçinde iki beebek vvar o tek yumurta ikizidir. Mesela benimki iki ayrı kesedeler doktorum çift dedi. 12+2de yani dünki kontrolümde de biri kesin erkek ama diğeri kendini göstermedi dedi

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var bugun saglikocagi ebe cagirmisti gittim tansiyon yuksek cikti ve dr ma gitmemi soyledi gittim dr tansiyon hapi verdi dr um özel hastane ve bana en yakin devlet hastanesine gidip dosya actirmami soyledi onlarin gozetiminde olucakmisim ve ben seker hapida kullaniyorum sizlerde bu tur sorunlar oldumu cok korkuyorum

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
naçizane sana tavsiyem 16. haftada daha çift mi tek mi anlayamayan doktoru acil değiştir. 7. haftada anlaşılmıştı benim tek yumurta olduğu. sadece 9. haftada tek yumurtanın içinde zar olduğu anlaşıldı.

Urfada yaşıyorum en iyisi şuan benim gittiğim cinsiyeti bile anlamadılar ki bizim.icin kese ayrımı önemli olan o çift tek anlayamayız diyo bende bişey anlamadim devlet hastanesindeki perinotolog 5. Aysa bakarim öncesinde gelmeyin dedi

Urfanın en iyisi şuan gittiğim doktor siz düşünün artik ben detaylı ultrasonu bekleyeyim ozaman belki ozaman belli olur cinsiyetlerde net anlaşılır insallah

S serapguney Nasilsin? Benim doktorum seker yüklemesi yaptirmani öneriyorum dedi bu hafta. 26. Haftanin icindeyim. Sen bu haftalarda Recep hocaya giddiyordun degil mi? Yaptirdin mi sen?

evet canım biz hala her hafta gidiyoruz recep hocaya. durum aynı gibi biraz iyi oluyor biraz kötü.
ben yaptırmadım şeker yüklemesi. 20. haftada genel kan testi yaptırmıştım. onun dışında istemedi bir şey. zaten açıkcası istese de yaptırayı düşünüyordum.
risk mi görmüş sende de istiyor yoksa genel uygulaması mı acaba.

Urfanın en iyisi şuan gittiğim doktor siz düşünün artik ben detaylı ultrasonu bekleyeyim ozaman belki ozaman belli olur cinsiyetlerde net anlaşılır insallah
Gülnur çiftçiye gidin o anlar nasıl anlamio çok ilginç sizde iki kese mi vardı tek kese mi.siz hangi dr a gidiosunuz

Hmm iyi canim az kaldi insaallah bebisler saglikla gelirler :) Acikcasi ben de önerecegini dusunmuyordum. Sekerim falan da ölçülmedi ama ikizlerde tavsiye ediyorum ama karar sizin dedi. Normal kan degerlerimi ara ara aliyor problem yok ama bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…