- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi marbling817
- #8.441
İş konusunda rahatım aile işi bizim patron babam. 1 sene sonra yarım gün başlarım diye düşünüyorum işleri iyice oturtana kadar. Evim normal 3 oda apartman katı. Büyük değil ama küçükte denmez. Nasıl olcak bilmiyorum evde hep biri olması hiç alışkın değilim. İzmirde yatılı için 2200-2500 gibi değişiyor istanbula göre biraz daha uygun. Annem gelip yardım edemeyeceği için sponsor oldu sağ olsun yoksa kolay kolay verilmez.Yalnız olmaz tabi ama sen ne zaman işe başlamayı düşünüyorsun tabi o da önemli, ben doğum raporu bitince 5 ay ücretsiz alacağım inşallah patronum delirmezse tabi. Ocak başında iş başı düşünüyorum. Benimde kayinvalidem haftaiçi bende kalacak ama onun yanına bir yardımcı bakacağız şimdi erken diye o işe bakmadım hele bir sağlıklı doğsunlarda biri sabah gelip akşamüstü gitse bile yardımcı olur k.v.ye.
Benimde annem çalışıyor ve bana uzak oturuyor o yüzden olmadı.. evde yatılı için yerin varsa her açıdan daha rahat, benim ev küçük. Istanbulda fiyatlar 9/6 için bile 2.500 civarı duyuyorum yatılı nasıldır bilemiyorum.
Ama en güzel seninki güvendiğin biri yardım edecek sana. Gözün arkada kalmaz. Ben başlarda evde olmama rağmen eve kamera sistemi yaptırdım.