• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Amin :dua:
Bugün sağlık ocağına gittim,hemşire emzirmeyi anlattı şimdiden korktum yapabilir miyim ikizleri aynı anda emzirmek falan değil ben birine bile yetemem diye korkuyorum.
Seninde benim gibi ilk değil mi? bu endişeler korkular bu işin fıtratında varmış onu da öğrendik, bazen gözüm kararıyor kütür kütür bakarım evelallah diyorum bazen de kedi gibi pısıp napıcam ben diyorum. Onlar en iyi öğretmen olacaklar bize canım öğreneceğiz mucizelerimizden herşeyi.

Amin :dua:
Bugün sağlık ocağına gittim,hemşire emzirmeyi anlattı şimdiden korktum yapabilir miyim ikizleri aynı anda emzirmek falan değil ben birine bile yetemem diye korkuyorum.
İlk zamanlardan itibaren ayni anda emzirilmesi gerektiginimi soyledi.daha minicik olacaklar,nasil tutup ayni anda emziricez:KK17:

Amin çok teşekkürler, uzun çok güzel ve zor günler var ilerleyen zamanlarda daha önünüzde, hiçbirşeye değişilmeyecek duygular. Allah size de yardımcı olsun.
Aminn evet bizim önünüzde daha uzunn n günler var ben oğlumda da gün saydım erken doğum tehditinden hep yattım çok iyi bilirim 33.hafta vb stresini allahım yardımcımız olsun

Seninde benim gibi ilk değil mi? bu endişeler korkular bu işin fıtratında varmış onu da öğrendik, bazen gözüm kararıyor kütür kütür bakarım evelallah diyorum bazen de kedi gibi pısıp napıcam ben diyorum. Onlar en iyi öğretmen olacaklar bize canım öğreneceğiz mucizelerimizden herşeyi.
Yok ya dta82 ilk ikinci hepbi gelgit yaşıyorsun unutuyosun be yaşadığını ne aşı vurrulduğunu ne hastalığı olduğunu ne ilacı içtiğini hangi vitamini unutmasan ikinciyi bu kadar isteyemezsiniz zaten bende çok korkuyorum nasıl bakıcaz napıcaz diye ondanda uyku tutmuyo şu 13 Mayıs’ı bi atlatsam korkmıycam

İlk zamanlardan itibaren ayni anda emzirilmesi gerektiginimi soyledi.daha minicik olacaklar,nasil tutup ayni anda emziricez:KK17:
Yok aslında öyle demedi ama arada ikisi aynı emzirilmesi iyi olur falan dedi. Buraya gelirsin ben sana gösteririm dedi ama ben iki bebekle bakalım evden çıkabilecek miyim.

Benimde ilk ve bu yaşa kadar hiç bebek bakmadım bir kere bile bez değiştirmedim. Yani herşeyi internetten öğrenmeye çalışıyorum. Bana o cesaret hiç gelmiyor mesela transfer öncesi dondurulmuslardan iki embriyo çözdürmüştük ama tek transfer yapalım diyecek oldum, doktorum pişman olursun dedi öyle 2 transfer ettik. o kadar çekincelerle başladım zaten bu işe. Allah utandırmasın diyorum hep dua ediyorum bakalım başarırız inşallah.

Benimde ilk ve bu yaşa kadar hiç bebek bakmadım bir kere bile bez değiştirmedim. Yani herşeyi internetten öğrenmeye çalışıyorum. Bana o cesaret hiç gelmiyor mesela transfer öncesi dondurulmuslardan iki embriyo çözdürmüştük ama tek transfer yapalım diyecek oldum, doktorum pişman olursun dedi öyle 2 transfer ettik. o kadar çekincelerle başladım zaten bu işe. Allah utandırmasın diyorum hep dua ediyorum bakalım başarırız inşallah.
Ah aynen bu yaşıma geldim kucağıma bile aldım mı hiç bebek hatırlamıyorum öyle alakam yoktur. Sen tek mi bakacaksın? Ben haftaya görüşücem bir kaç kişiyle en azından 1 sene yatılı bakıcı almayı planlıyorum. Çünkü bana yardım edecek kimse yok. Kv yok, annem 2 sene kemoterapi gördü yeni iyileşiyor. Tek başıma bakabilecekmişim gibi gelmiyor. Yani belki bakarım ama kafayı yerim diye korkuyorum. Evde bir yabancı fikri eşimide beni de çok geriyor ama başta bir deneyeceğim bakalım.

Yok ya dta82 ilk ikinci hepbi gelgit yaşıyorsun unutuyosun be yaşadığını ne aşı vurrulduğunu ne hastalığı olduğunu ne ilacı içtiğini hangi vitamini unutmasan ikinciyi bu kadar isteyemezsiniz zaten bende çok korkuyorum nasıl bakıcaz napıcaz diye ondanda uyku tutmuyo şu 13 Mayıs’ı bi atlatsam korkmıycam
Doğrudur arkadaşım, demek bu güdü hepimizde var demek olması da gerekiyor öyle çıkarımlıyorum. Dayanırız inşallah kör topal fazla fazla bile dururuz benimde en büyük temennim bu.

Burada olanların çoğu ileri haftalarda yazanların yani sizler vakti gelip doğrunca burda pek kimse olmiycak gibi benim haftalarda vb pek kimse yok sanırım üzücü neyse

Amin inşallah benim içime mi doğdu bilmiyorum ama tedaviye başladığım andan beri hocaya hep Hocam ikiz olur mu diye sordum ve çok istedim şükür tuttu. Bakalım yaşıyacaz göreceğiz bu kaygı da anneliğe dair Allah yardım edecek yoksa nasip etmezdi diyorum hep.

Burada olanların çoğu ileri haftalarda yazanların yani sizler vakti gelip doğrunca burda pek kimse olmiycak gibi benim haftalarda vb pek kimse yok sanırım üzücü neyse
Yeni yeni Kişiler geliyor merak etme bizde sizin haftanızda öyle idik şimdi başka topikte çoluk çocuk muhabbetine geçildi sırayla

Yok cnm nerde daha çıkartmazlar dr bir aydan bahsediyor:KK43:ama iyiler çok şükür orada büyüyecekler inşallah
Canım bakmıştım ben o hafta doğum yapıldığında 6 hafta küvöz yazıyor, dedim ya büyüyecekler büyüdüklerini göreceksin diye ve yine söylüyorum emin ellerdeler şu durumda hastane kontrolünde kalmaları çok daha iyi, sana çok zor biliyorum ama bak bir arkadaşda yazmıştı hastane çok iyi diye beslenmeye de başlamış hafta hafta geçecek kıymetlilerin yanına gelecek o haberine bizde sevinecez burdan inşallah.

Daha katılım olacaktır merak etme, ben de 13 haftalıkken keşfetmiştim o zaman da şimdilerde Doğum yapanları okuyorduk daha çok, kıdemliler bizim sorularımıza cevap veriyordu bizde onlara iyi temennilerde bulunup acaba onların haftalarına gelebilecek miyiz diyorduk askerlik hesabı:))

Ah aynen bu yaşıma geldim kucağıma bile aldım mı hiç bebek hatırlamıyorum öyle alakam yoktur. Sen tek mi bakacaksın? Ben haftaya görüşücem bir kaç kişiyle en azından 1 sene yatılı bakıcı almayı planlıyorum. Çünkü bana yardım edecek kimse yok. Kv yok, annem 2 sene kemoterapi gördü yeni iyileşiyor. Tek başıma bakabilecekmişim gibi gelmiyor. Yani belki bakarım ama kafayı yerim diye korkuyorum. Evde bir yabancı fikri eşimide beni de çok geriyor ama başta bir deneyeceğim bakalım.
Yalnız olmaz tabi ama sen ne zaman işe başlamayı düşünüyorsun tabi o da önemli, ben doğum raporu bitince 5 ay ücretsiz alacağım inşallah patronum delirmezse tabi. Ocak başında iş başı düşünüyorum. Benimde kayinvalidem haftaiçi bende kalacak ama onun yanına bir yardımcı bakacağız şimdi erken diye o işe bakmadım hele bir sağlıklı doğsunlarda biri sabah gelip akşamüstü gitse bile yardımcı olur k.v.ye.
Benimde annem çalışıyor ve bana uzak oturuyor o yüzden olmadı.. evde yatılı için yerin varsa her açıdan daha rahat, benim ev küçük. Istanbulda fiyatlar 9/6 için bile 2.500 civarı duyuyorum yatılı nasıldır bilemiyorum.

Back