• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Besiklerin sallanir besikmi canim.birde park yatagin icine ve besiklerin icine olacak sekilde 3 tane yatakmi aldin.park yatagin icine yatak almasam iki tane babynest le yatabilirlermi acaba
Besikler sallanmiyor bende 3 tane yatak var 2 tane beşik için birde park yatak için.

phuket79 phuket79 hadess hadess nevesta81 nevesta81 hanimlar hepinize gecmis olsun sagsalim yavrularimizi kucagimiza alinca agrilariniz diner insallah.ben 28.haftanin icindeyim uykuya gecene kadar sirt agrilarim oluyor ama suanda geceleri uyuyabiliyorum.kacinci haftada baya agirlasma oluyor.birde toplam kac kilo aldiniz,oda etkilermi acaba

phuket79 phuket79 hadess hadess nevesta81 nevesta81 hanimlar hepinize gecmis olsun sagsalim yavrularimizi kucagimiza alinca agrilariniz diner insallah.ben 28.haftanin icindeyim uykuya gecene kadar sirt agrilarim oluyor ama suanda geceleri uyuyabiliyorum.kacinci haftada baya agirlasma oluyor.birde toplam kac kilo aldiniz,oda etkilermi acaba
Bende çok ağırlaşma gibi olmadı 13 kilo aldım ama halen beni pek zorlamıyor. Ayaklarım çok şiş ve sürekli ayaklarım yanıyor bu ödem tuzdan mı bilemiyorum cuma doktora soracağım.

Bende çok ağırlaşma gibi olmadı 13 kilo aldım ama halen beni pek zorlamıyor. Ayaklarım çok şiş ve sürekli ayaklarım yanıyor bu ödem tuzdan mı bilemiyorum cuma doktora soracağım.
Canim tuz cok etkiliyor ben de sisme yoktu iki gun ustuste bol tuzlu patlamis misir yedim ertesi gun yuzuklerim parmagima girmedi.suanda tuza dikkat ediyorum,salatana yumurtana hic tuz atma yemekleride az tuzlu yap,gunde 2,5 litrede su ic cok rahatlarsin

5 kg aldım ben, ödemimde yok. İlk deda dün ağrım oldu. İdrar yolları kaynaklı sanırım gene. Ama ayakta durmakta zorlanıyorum bir kaç haftadır ve kilodan ziyade ağırlık noktam değiştiği için daha çok bence.

Aynı durumdayız demek bende dün gece kasık ağrısı olunca korktum doktoru aramayı düşündüm ama olacağın önüne geçilmez birşey olmadan aramayayım dedim. Gündüz daha iyiyim. Sola yatmaktan vücut artık yoruldu yani düz yatmak istiyorum indan da korkuyorum.
Ben gündüz tv falan izlerken yada kitap okurken sırt üstü yatıyorum valla. gecede sola yatıyorum ama arada dayanamayıp sırt üstü yada sağa doğru yattığımda oluyor.

Kilo hiç almadım dr ödemin hiç YÖK dedi ama 34 te bittim bu hafta bitiş diyorum yatamıyorsun oturtamıyorsun ayakta duramıyosun hep eğimli oturmak istiyorum oda belim ağrıyo şu bari anneler gününe doğurmasam diyorum

Ya bugün doktora gittim 7 haftalık ikizlere hamileyim tüp bebekle hamile kaldım. İkizlerden birinin kalbi fok yavaş atıyormuş ve iki yerde kanamam olmuş digerine göre de daha az gelişmiş. Çok moralim bozuldu çok korkuyorum bişey olacak diye. Benim durumumu yaşayıp ikizleri saglıkla doğuran var mı ?

Kilo hiç almadım dr ödemin hiç YÖK dedi ama 34 te bittim bu hafta bitiş diyorum yatamıyorsun oturtamıyorsun ayakta duramıyosun hep eğimli oturmak istiyorum oda belim ağrıyo şu bari anneler gününe doğurmasam diyorum
Ya o kilo almamayı nasıl başardın model alalım seni de bende istemiyorum kilo almak çünkü erken doğum sebebi oluyor oğlumda yattığım için hep 21 kilo aldım tek bebek.şimdi dikkatli olmam lazım. Ben 1 kilo verdim şimdiye dek başında veriliyor zaten.valla bilgilerin çok değerli

Aynen park yatağı 60x120 aldım. 3-4 ay aynı yatsalar keşke.
canım bende http://bambidoo.com/tutku-gupurlu-ceviz bu modelin boyasızını aldım kurşumsuzda olsa bebekler belli bi sürede dişleri kaşınınca agızları sürüyorlar
bizde 60*120 olçülerinde uyku seti+yatak+ cibinlik+ beşik 600tlden 2 adet aldık üzerinede kayınvalidem ince yün yatak yapacak 2 adet 2 adette ince yün yorgan yapacak biz imalatcısından aldık satan adam kendi kızı 3,5 yaşındaymış hala kullanıyormuş bi arkadaşımda aldı oda memnunmuş bizde aldık tavsiye ederim canım

Ya o kilo almamayı nasıl başardın model alalım seni de bende istemiyorum kilo almak çünkü erken doğum sebebi oluyor oğlumda yattığım için hep 21 kilo aldım tek bebek.şimdi dikkatli olmam lazım. Ben 1 kilo verdim şimdiye dek başında veriliyor zaten.valla bilgilerin çok değerli
Emotioon var oda hiç almadı çok aktif hareketliydi benim midem çok yandı ben ondan kilo almadım bide protein ağırlıklı beslendim sabahları 3 yumurta gibi:)) öğlen et salata akşam sebze yemeği şeklinde gerçi midem yanar korkusundan aç yatıyodum

Emotioon var oda hiç almadı çok aktif hareketliydi benim midem çok yandı ben ondan kilo almadım bide protein ağırlıklı beslendim sabahları 3 yumurta gibi:)) öğlen et salata akşam sebze yemeği şeklinde gerçi midem yanar korkusundan aç yatıyodum
Masallah canim yaa ben simdiden 9 kilo aldim,son haftalarda dahada hizlaniyormus kilo alimi:işsiz:

Sen nasılsın emotion ya oğlanlar nasıl aklımdasın hep sütlerin gelmeye başladımı tez vakitte çıkın gelin evinize inşallah
İyiyim ben toparlardım insan bir yerden sonra kabulleniyor..süt idare ediyor işte yavaş yavaş...verdik beslemeye başladılar bakalım herşey çok güzel olacak inşallah..

İyiyim ben toparlardım insan bir yerden sonra kabulleniyor..süt idare ediyor işte yavaş yavaş...verdik beslemeye başladılar bakalım herşey çok güzel olacak inşallah..
Inşallah herşey güzel olsun miniklerin sağlıkla çıksın hastaneden. Son durumları nasıldı bugün gördün mü?

Inşallah herşey güzel olsun miniklerin sağlıkla çıksın hastaneden. Son durumları nasıldı bugün gördün mü?

İnşallah emotion topaç gibi olsunlar,sağlıkla sıhhatle gelsinler İyi günlerini gör evlatlarının

Amin kızlar sağolunnnn...her gün göremiyoruz maalesef netten ancak valla beslenmeye başladılar bakalım inş daha iyi olacaklar

Back