• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bebekler icin ne dediler canim. Cikma tarihleri belli mi? Sen nasil yaptin dogumu? Ben de 25 haftayi bitiriyorum ama daha tek bir sey bile almadim. Tek yumurta ikiziyiz doktor hala riskli diyor
Henüz görüşme yapamadık günde iki kere internetten kamera ile bağlantı yaptırıyorlar yarın nasipse görüşüp Bilgi alabileceğiZ.ben epidural sezaryen oldum çok güzel geçti şükürler olsun..sizleri telaşlandırmak istemem ama en azından valizini hazırlayın ne olur ne olmaz ben risksizdim sözde

Canım ben 18. Haftadayım ve inanilmaz bir baskı var kasiklarimda bel ağrısı ve Kusma larda cabasi
Çok şükür bulantılar geçti bel ağrısı arada uğruyor ama kasiklarimdaki baskı kotu ediyor erken doğum korkusuda surekls yatamıyorum 4 yaşında kızım var ben yattikca çocuğumun morali bozuluyor allAl yardımcımız olsun

Çok tşk ederim ben izmir Çınarlı hastanesinde doğum yaptım burada da küvöz var fakat tam teşekküllü olmadığı için Egepole götürdüler Ambulansla devlet bu gibi durumda küvöz masrafını karşılıyor bize para falan demediler...ben evime geldim artık bundan sonrası bebeklerime biran önce kavuşmak inşallah tez zamanda sizde bence hazırlayın herşeyinizi benim sizin haftanızda valizim hazırdı ne olur ne olmaz ki bu topiğin en şikayetimiz gebelerinden biriyken suyum geldi Allah’a emanet artık
İnşallah en yakın zamanda kavuşursun. Bende izmirde’yim doğum için egepol, kent ve ege üni. Arasında gidp geliyorum hala karar veremedim.

Kızlar dünden beri çift meme 2 Saatte bir sağım yapıyorum sadece kolostrum geliyor siz ne yaptınız sütüm nasıl gelecek

Çok şükür bulantılar geçti bel ağrısı arada uğruyor ama kasiklarimdaki baskı kotu ediyor erken doğum korkusuda surekls yatamıyorum 4 yaşında kızım var ben yattikca çocuğumun morali bozuluyor allAl yardımcımız olsun
Aynı sorun bendede var benim de 3 yasinda kizim var ve çalışıyorum dinlenmeye fırsatım yok

Kızlar dünden beri çift meme 2 Saatte bir sağım yapıyorum sadece kolostrum geliyor siz ne yaptınız sütüm nasıl gelecek
Göğüslerini ılık suyla yıkadınmi yada duş aldinmi canim.stiltea oğlumda ise yaramışti. Senin suyun gelerek doğum başladığı için bence sütun gelir vücut işareti aldı. Birde dereotu bol su dene.

Göğüslerini ılık suyla yıkadınmi yada duş aldinmi canim.stiltea oğlumda ise yaramışti. Senin suyun gelerek doğum başladığı için bence sütun gelir vücut işareti aldı. Birde dereotu bol su dene.
Salıya kadar duş yasak ama akşam göğüs banyosu yapacağım bakalım inş işe yarar çok tşk ederimm

Henüz görüşme yapamadık günde iki kere internetten kamera ile bağlantı yaptırıyorlar yarın nasipse görüşüp Bilgi alabileceğiZ.ben epidural sezaryen oldum çok güzel geçti şükürler olsun..sizleri telaşlandırmak istemem ama en azından valizini hazırlayın ne olur ne olmaz ben risksizdim sözde
Insaallah tez zamanda bebekler yaniniza gelir. Ben dogumdan da korkuyorum biraz ama bakalim iki uc hafta daha iyi gecerse kendimi alistiririm

E Emotionn35 canım arkadaşım benim aklım hep sende, genelde duştan sonra diyorlar süt için, bol bol gelir inşallah kuzum. Ben de küvöze girerler diye korkuyordum ama bir yandan hastane kontrolünde olmaları da iyi diye düşünmeye başladım, sen nasılsın ağrın sızın var mı? Sen en dirayetlimizdin yine öylesindir. Kanama durumun nasıl? Bende çok ağırlaştım gerim gerim karnım belim sırtım.

Canım duş almadıysan duş al.günde 2.3 kere humana emziren anneler çayı,rezene,patlamış mısır,bulgur pilavı, hoşaf hastanede uzun kalmıştım bunları yemiştim.benim böyle

Salıya kadar duş yasak ama akşam göğüs banyosu yapacağım bakalım inş işe yarar çok tşk ederimm
Canım kaçıncı gündesinki yasak ben sırf sütüm gelsin diye hastanede 3. Gece yaptım ne zaman çıkacagım belli değildi.hatta eczaneden yapıştırma bant aldırmıştım gittim hemşirelere sordum onu yapıştırmana gerek yok dedi duşunu alabilirsin dedi.yani boşyere almıştım bandı sadece ameliyat yerini kuru tutman lazım

Duş niye yasakmış ya olurmu öle şey ben Doğumla 3 ameliyat oldum ertesi gün duş aldırıp bide fön çektirdiler sıkma canını illa gelicek sütün kolostrumda yeter onlara zaten şimdilik rahat ol

Canım kaçıncı gündesinki yasak ben sırf sütüm gelsin diye hastanede 3. Gece yaptım ne zaman çıkacagım belli değildi.hatta eczaneden yapıştırma bant aldırmıştım gittim hemşirelere sordum onu yapıştırmana gerek yok dedi duşunu alabilirsin dedi.yani boşyere almıştım bandı sadece ameliyat yerini kuru tutman lazım
Cnm dün doğum oldu işte bugün 2.gün ben evdeyim benimde özel bant yapıştırdılar salı banyo perşembe çıkarabilirsin dedi

E Emotionn35 canım arkadaşım benim aklım hep sende, genelde duştan sonra diyorlar süt için, bol bol gelir inşallah kuzum. Ben de küvöze girerler diye korkuyordum ama bir yandan hastane kontrolünde olmaları da iyi diye düşünmeye başladım, sen nasılsın ağrın sızın var mı? Sen en dirayetlimizdin yine öylesindir. Kanama durumun nasıl? Bende çok ağırlaştım gerim gerim karnım belim sırtım.
Cnm çok sağol eksik olmayın ben iyiyim evimdeyim süt gelmesi için uğraşıyorum her yolu deniyorum çok erken çok plansız bir doğum oldu..dün moralmen çok düşük iken bugün çocuklarım için çok daha iyiyim..iki gündür belirli saatlerde kamera ile izletiyorlar..nasipse yarın görmeye gidip Bilgi alacağız...kanamam olağan normal durumda çok şükür...doğumdan hiç korkmayın sadece erken doğurmamakta bakın herşey sizin için çok güzel olsunnn bana da bol bol dua edin

Canım duş almadıysan duş al.günde 2.3 kere humana emziren anneler çayı,rezene,patlamış mısır,bulgur pilavı, hoşaf hastanede uzun kalmıştım bunları yemiştim.benim böyle
Sanırım çok erken doğum olduğu için zorlanıyorum biraz herşeyi deniyorum inşallah başaracağım

Duş niye yasakmış ya olurmu öle şey ben Doğumla 3 ameliyat oldum ertesi gün duş aldırıp bide fön çektirdiler sıkma canını illa gelicek sütün kolostrumda yeter onlara zaten şimdilik rahat ol
Kolostrum çok sıvı değil bilirsin ağda tarzı boşa gitti hepsi onları biriktiremedik bundan sonra akışkan olursa inşallah faydalanmak süper olur çünkü çok değerli

E Emotionn35 canım birde uyuyabildiğin kadar uyu onun etkisininde çok olduğunu düşünüyorum.ben 4 gün boyunca sadece 6 saat uyuyabildim biri kuvezdeydi geldi diğerinde üfürüm çıktı tekrar kuveze girdi benim durumum çok vahimdi ilaç verdiler sonrada sütünü sağ dök dediler sakın çocuklara verme dediler o kadar psikolojim bozulmuştuki.şükür şimdi iyiyim iyiler.sende inşallah kavuşacaksın kendine enerji depola bu bekleyişte yavrucukların kucagına gelince sana çok ihtiyaçları olacak.

Back