2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim ben 5 haftalik diger kese bos gorunuyordu doktor kaybolacak gozuyle bakti sonradan gorundu diger bebek buyudukce yetisiyorlar birbirlerine sen dusunup moralini bozma

Güzel gecmesine sevindim canim.. oyyy masallah yarim kilo Ask olmuslar bile yerim onlari beeeeennnn.. foto verdimi canim 4boyutlu? Kime benzettin
kızlarım nazlı çıktı dr baya uğraştı ama arkaları dönüktü bi kere baktı bi tanesi oda yandan geri döndü sonra :)

Cok heyecanliiii.. kacta randevun? Bizede yaz canim.. i sallah saglikla duyarsin pitpitlariii..

İkisini de duydum çok şükür. Ama birinin gelişimi gerideymiş 1 hafta kadar. Onu kaybedebilirsin öyle olursa üzülme, ikizlerde bu sık görülür, ama devam ederse de endişelenme, sağlıklı olduğu için seninle kalır dedi.

Ben de bugün kalp atışlarını duydum canım. Daha az gelişmiş olanın kalp atışları da daha yavaştı. Biri diğerinin iki katı gibiydi benimkinde de. Ama burada çok okudum. Küçük olan da sağlıkla tutunuyor annesine. Doktorlar bizi hep kötüye mi hazırlamak istiyorlar ne?

Bence de öyle.kaybedebiliriz onu dedi. Ama bilmiyorum benim umudum var yaşamasına dair. İnşallah beni ve kardeşini bırakmaz

kızlar bu hamilelik takvimini neye göre yaptınız? ikiz olacağı için daha erken bir tarih mi yazdınız muhtemel doğum tarihine? yoksa tekil gebelik gibi mi hesaplama yaptı doktorunuz? forumda birkaç yerde rastladım. ikizler dünyaya gelmiş ama gebelik takvimleri hala duruyor.

Ben normal tekil gebelik gibi hesapladım

Biz bu ikizlere ne isim koycaz kızlar yaaa? Birbiriyle uyumlu olsun diye ısrar etmiyorum ama aklıma geşen hiçbir isme de kalbim ısınmıyor.. Sizde durumlar nasıl?

Ayrıca PembeHelvam bu topiğe kaçtın demek ne zamandır yoktun yine ortada

Bence de öyle.kaybedebiliriz onu dedi. Ama bilmiyorum benim umudum var yaşamasına dair. İnşallah beni ve kardeşini bırakmaz
Hic korkmayin allahin izniyle hicbirsey olmaz. İkizlerin arasinda gun hafta farki olmasi onu kaybedeceginiz anlamina gelmez. Gebe kalirken iki yumurta ayni anda catlamadigindan , aralarinda gun farki oldugundan bebisler arasinda da gelisim farki oluyor. Bende 13 haftalik ikiz annesiyim benim bebeklerimin arasinda da 4 gun fark var. İkisinin arasinda gelisim acisindan kucucuk farklar ama ikisi de cok sagliklilar maasallah Korkmayin stres yapmayin hicbisey olmaz

Günaydın ben hep oğlum olacağını düşündüğüm için hazırdı ismi ikiz olduğunu öğrenincede çifte çıkarmıştım ama kız olduğuklarını öğrenince kalakaldım öyle bir türlü bulamıyoruz kız ismi daha doğrusu eşim beğenmiyor hep erkek olsalardı Demirhan ile Metehan koymak istiyordum al bacım senin olsun belki damadım olurlar

AHahhahha damatlarıma isimlerini ben koydum diye övünür gezersin ortada

Valla benim eşim de metehan dedi ama ben ciddiye almadım

Aklımda hiç isim yok.. Bi isim kitabı mı almak lazım ne.. internette pek bişey bulamadım.
Benim de kız olsalarda isimleri hazırdı
Deniz ve Deren koyacaktım ama kısmet değilmiş
Al sen kullan gelinlerimin isimleri olsun

Ay bende duru ve derin düşünüyordum şimdi tv de gördüm defne samyelinin ikiz kızlarının adı Deren’le derin imiş onlarıda beğendim ama senin denizle deren de güzelmiş sende gelinlerimin adını ben koydum dersin

Hahahaha bacim sende mart annelerine kactin benden ne istiyon ben bu topikteyim canisi.. ikizlerle eglenceli oluyoondan senide buraya etiketlemistim ama görmedin sanirim...

Erkek isimlerinden hosuma gidenler..

Ömer Yusuf Yakub Semih ... klasik olanlar yani

Eyvah.. tasinma isi.. aman yorma kendini.. ben tasinmayi dogumdan sonrasina biraktim nasip olursa... zaten ailecek bi odada yaticaz nasip olursa ins. O yüzden ev isini biraz askiya aldik simdilik... sakin yorma kendini ... sirket falan tutun hatta onlar yapsin herseyi..

Hsyirli olsun bu arada..

Kiz isimlerinde hosuma giden

Leyla Elif klasik isim yine ama illa uysun demiyorum yani..

Bendeki nasipse biri kizda digeri mechul... ama ikiside kizsa ikisininde uymasi cabasina düsmem yani.. Leyla ile Elif olur

Ayyy Görmedim canım yeni keşfettim bu topiği.. ikiz analarıyız artık yerimiz burası. Zaten bana doğum tarihi olarak şubat veriliyor en iyi ihtimal olarak. Sizde durumlar nasıl? Seninkilern cinsiyetleri ne bakiiim daha haberm yok :)

Ahhahahha valla eşime dedim böyle böyle bi arkadaş var nette eğer aynı şehirde olsaydık kesin buluşurduk bebeklerle dedim o da kalkar sakaryaya gideriz dedi eee damat evi olmak zor

Allahtan annemle babam var canım ben yük destekçim olacaklar ama benim huyum pis kendim yapacam illa diye paralamam kendimi inşallah şirket tutucaz zaten ama yine kıyafetleri ve mutfağı kendimiz toplarız yapmıyor buradaki şirketler anca büyük eşyaları sök kur taşı yapıyorlar

Hahhaaha bekleriz tabikide başımızın üzerinde yeriniz var bende eşim eve gelsinde anlatayım diye sabırsızlanıyorum gerçi bizimki kız babası hemen kaşlarını kaldırır muhtemelen muhabbeti dinlerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…