2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

@sedasu komsunuz bayagi tuhafmış valla sesli guldum :duduk: ne dmek senin işin kolay manyak mi ne...
Ikiz kizi olacaklar sizi cok kıskanıyorum hep kizim olsun istedim ikiside erkek cikti ama.kizimla hala kabullenemedik o bile biri kiz biri erkek diyor:deli:
Ikizlerini doguran mukemmel anneler gerçekten konusmaniz guc verdi. Korkmuyorum desem yalan olur. Bizimkilerde tutturmuş ikizler erken dogar,kuveze girer filan demeye. Biliyorum bi aksilik olurasa uzulmemem icin diyorlar asla kotu niyetli değiller ama kendimi vok kotu hissediyirum. Riskleri bende biliyorum ama 37 dogacaklar kendimi oyle şartlamak istiyorum. Annem gecen gun bez alinca neden aldin daha erken ya bisey olursa demesin mi. :bicak::bicak::bicak: sen uzulme bak ben daha cok uzuluyorum dedi. Gulsemmi aglasam mi bilemedim...
Rabbim hepimize 36. Haftayi göstersin saglikli dogsunlar ve dogumdam sonra akil ve ruh sagligimizi korusun insallah.
Canım valla o komşuya bende öyle bı baktım yani Allah ona akıl fikir versin:)
Benimkiler 34 haftada doğdular pıhtılaşma oldu bende o yüzden mecbur alındılar 1 ay küvözde kaldılar o günleri hatırlamak bile istemiyorum:KK43: ama benim gebeliğim pek takip edilemedi ben 4.ayda öğrendim hamile olduğumu sürpriz oldular çünkü:)
Kalan 3 ayda da zaten aç yaşadım bakamadım yani kendime:KK43:
Bide çok stres vardı
O yüzden hiç stres yapma beslenmene kendine dikkat et Allah'ın izniyle herşey güzel olur
Bez al tabi ilk zamanlar saçını taramaya vaktin olmuyor sen iyi ol bebeklerin iyi olsun inşallah gerisi herşey hallolur inşallah

E Ebruemir KaPrisLiPazen KaPrisLiPazen
Yazilariniz icin cok tsk ederim kizlar umut oldunuz.. benimde evde 1.5 yasinda bi kizim var kara kara düsünüyorum nasil yaparim diye ama cok sükür var... bir bebek acisi yasadigim icin hicte cok görmüyorjm.. rabbim gücünü verir diyorum.. her ne kadar herkes nasil yapicaksin nasil ediceksin daha kizin cok kücük desede...

E Ebruemir KaPrisLiPazen KaPrisLiPazen
Yazilariniz icin cok tsk ederim kizlar umut oldunuz.. benimde evde 1.5 yasinda bi kizim var kara kara düsünüyorum nasil yaparim diye ama cok sükür var... bir bebek acisi yasadigim icin hicte cok görmüyorjm.. rabbim gücünü verir diyorum.. her ne kadar herkes nasil yapicaksin nasil ediceksin daha kizin cok kücük desede...
Canım benim beraber büyüyecekler ne güzel
Rabbim hepsine sağlık hayırlı ömür versin inşallah
Hiç bir zorluk evlattan ayrı kalmaya benzemiyor:KK43: bende ikizlerimden 1 ay ayrı kaldım küvozde kaldılar senida olsa anlayabiliyorum:KK43:
Herkes konuşur sen yaparsın merak etme:KK200::KK200::KK200:

Tombulum daha da güçlü olacaksın hayatında herşey çok daha güzel olacak sevgiye doyacaksın bak diyim
ilk aylar birazcık Ör oluyor ama o da çabuk geçiyor ve gerçekten çok güçlü oluyorsun
Hiçbir kötü düşüncen olmasın sen en iyisini yapabilecek güçte olduğun için Rabbim ikiz vermiş
Öyle diyenlere de he he de geç
Tek çocuğunu kucağına almayan anneler biliyorum ben ama kendim ikizleri kucağıma oğlumu sırtımda taşıyorum yorulmak neymiş bilmiyorum eşin de yardımcı olur duramaz ki iki bebişiniz de o kadar tatlı olacak ki
Merak ettiğin ne varsa sor bak benimkiler şimdi uyandılar ikisi birbirlerine ceee yapıyorlar ❤️❤️ bu görüntüyü görüp de yapamamamak olurmu

kuzum arkadaslarında yorumlarından anladıgım kadarıyla bı bende yok budurum:) bızlerde aslında olabılecek anı durumların rısklerın farkındayız. bırısı bıze aaa kuveze gırebılırler veya aaa sutun ıkısıne yetmez dedıgınde aydınlanmıyoruz:) zaten o ıhtımallerı bılıyoruz. suan susuyorum ama bebeler dogunca valla kım kuserse küssün yapıstırırım cevabımı:KK53: cok haklısın bızde bu guc olmasa Allah hıc nasıp edermıydi hıc :)

Tombuldut Tombuldut benim evde bi pitircigim
Var canim :-)
yerım onuuu :) kardeslerı gelıyo he:) sana daha cok masallahh hem ıkızler hem de ayrı bı pıtırcık:) valla süpermenız sankı :KK70:

kuzum arkadaslarında yorumlarından anladıgım kadarıyla bı bende yok budurum:) bızlerde aslında olabılecek anı durumların rısklerın farkındayız. bırısı bıze aaa kuveze gırebılırler veya aaa sutun ıkısıne yetmez dedıgınde aydınlanmıyoruz:) zaten o ıhtımallerı bılıyoruz. suan susuyorum ama bebeler dogunca valla kım kuserse küssün yapıstırırım cevabımı:KK53: cok haklısın bızde bu guc olmasa Allah hıc nasıp edermıydi hıc :)

yerım onuuu :) kardeslerı gelıyo he:) sana daha cok masallahh hem ıkızler hem de ayrı bı pıtırcık:) valla süpermenız sankı :KK70:
Sütün ikisine de yeter canım
Kızlarım küvözdeyken süt götürdüğüm görevli bana sizin çocuklarınıza mama pek vermiyoruz
Sadece sizin geciktiğinizde veriyoruz çünkü tek çocuk annelerinin getirdiği sütten bile çok oluyor sizin sütünüz demişti
Benim sütüm lohusalığı atlatamadım bı de birisi öbüründen bı hafta önce geldi o beni çok üzmüştü diğer kızımı hiç göremiycem sanmıştım ondan sonra da 7 ay yetti
Ek gıdaya başladıklarında red dönemi oldu bende zorlamadım attık
Küvozdede kalabilir tek çocuklar hiç kalmıyor mu???
Normal doğum bile yapabilirsin yapanlar epeyce çok
Ben sağlık sorunlarım pıhtılaşma olduğu için hamileliğimde doğru düzgün takip adilemedi için sezeryanla oldum
Hiç emmeyedebilirler tek çocuklar da anne sütü almayan cokkk
Bunlar problem değil ki onlar senin bebeklerin ve sen olduğun sürece yanlarında onlar için herşey çok güzel
Benim kızlarımı çok seven arkadaşlarım var hatta minnaklarım şımarırlar onları görünce ama bende daha bı başkalar:)
Bakamazsin diyenlere de bakamayacak olsaydım Allah vermezdi de geç he çok böyle ay nasıl yapcan vay söyle olur böyle olur diyenlere de aaaaa sen varsın ya ben zaten sana güvenerek doğurcam de bak susarlar:)

Kızlarım küvözdeyken süt götürdüğüm görevli bana sizin çocuklarınıza mama pek vermiyoruz
Sadece sizin geciktiğinizde veriyoruz çünkü tek çocuk annelerinin getirdiği sütten bile çok oluyor sizin sütünüz demişti
Benim sütüm lohusalığı atlatamadım bı de birisi öbüründen bı hafta önce geldi o beni çok üzmüştü diğer kızımı hiç göremiycem sanmıştım ondan sonra da 7 ay yetti
Ben sağlık sorunlarım pıhtılaşma olduğu için hamileliğimde doğru düzgün takip adilemedi için sezeryanla oldum
Bunlar problem değil ki onlar senin bebeklerin ve sen olduğun sürece yanlarında onlar için herşey çok güzel
Benim kızlarımı çok seven arkadaşlarım var hatta minnaklarım şımarırlar onları görünce ama bende daha bı başkalar:)
Bakamazsin diyenlere de bakamayacak olsaydım Allah vermezdi de geç he çok böyle ay nasıl yapcan vay söyle olur böyle olur diyenlere de aaaaa sen varsın ya ben zaten sana güvenerek doğurcam de bak susarlar:)

Ah canim sen ne kadar güclü bi annesin :KK200:
Onca zorluklarda bu kadar pozitif olmak ne kadar
Güzel canim... cok güzel yazilarin sen bizi doguma kadar böyle motive etsen olur mu.. valla iyi geldin he :halay:
Bide millete doguruyoz sanki cocuklari.. Allah dagina göre kar yagdirirmis... tabiki kolay olmucak bunu biliyoruz.. ama Allah saglik versin.. gücü veren yine rabbim... ne kadar uykusuz kalsakta yinede sabirla bakiyoruz bebislerimize.. sanki bu gücü milletten aliyoz, dimi? Simdi senin pitirciklarin ne güzel yasina gircekler.. kiz ve oglanmiydi? Yada?
Bende normal dogumu cok isterim ama yinede hayirlisini dilerim Allahtan.. bebekler ve benim icin en hayirlisi en saglikli dogum nasil olucaksa öyle olsun diyorum ... kendimi sartlandirmiyorum yani normal doguma... hayirlisi..

güzel geçti canım doktorum baya ilgilendi detaylı kötü geçti diye :) kızlarım bol bol bacak tekme gösterisi yaptı :) kafa kafaya vermişlerdi ama arkaları dönüktü yüzünü bi kere gösterdi biri diğeri hiç dönmedi 500 gr biride 450 gr olmuş :nazar:

Güzel gecmesine sevindim canim.. oyyy masallah yarim kilo Ask olmuslar bile :KK200::KK200: yerim onlari beeeeennnn.. foto verdimi canim 4boyutlu? Kime benzettin :-)

Insallah saglikla gelir yavrumun kardisleri... umarim anasinada yardim eder kizim :KK70:ikizlerden birini ablasina digeri babasina.. bende yan gelip kahvemi icerim diyorum ama? KaPrisLiPazen KaPrisLiPazen E Ebruemir olur mu sizce?:KK70:

Merhaba kızlar. Henüz çok yeni ikiz anne adayıyım. Bugün kalp atışlarını duydum. Ama ultrasonda ben de farkettim ve doktorda söyledi zaten bi tane diğerinin 2 katı nerdeyse. İlerleyen süreçte toparlar mı sizce

Bugün bebişlerin kalp atışlarını duymaya gideceğiz. Dua edin lütfen. ikisinin de kalbini duyalım. :dua:

inşallah guzel haberlerle gelırsın:)))

cok haklısın ama mılletın agzı işte dedıgın gbi en guzelı duymamak. kaaleye almamak. ben ıkı katı dua ıstıyorum herkesten cunku yasadıgım sehırde sadece bır devlet hastanesı var doktor yok kuvez yok ınsanlık yok. eger haftamızı az cok tamamlarsak 37lerı gorursek baska sehre sevkımız olmazmıs. ama erken dogarlarsa baska sehre sevkedeceklermıs:KK43: ve kuvez de kalmalarını gectım bidaha ugras dur baska sehıre gt hastenelerde helak ol vs vs inşallah gunumuzu doldururuz azda olsa

Merhaba kızlar. Henüz çok yeni ikiz anne adayıyım. Bugün kalp atışlarını duydum. Ama ultrasonda ben de farkettim ve doktorda söyledi zaten bi tane diğerinin 2 katı nerdeyse. İlerleyen süreçte toparlar mı sizce
kac gun varkı aralarında ? ıkızlerde bu cok normal bırı hep onden gıdıyor. benımkılerın bazen arasında bır hafta oluyo bazende bırbırlerını yakalamıs oluyorlar :) cok cok uzun süre fark olmadıgı surece normal sayılıyo bu durum

cok haklısın ama mılletın agzı işte dedıgın gbi en guzelı duymamak. kaaleye almamak. ben ıkı katı dua ıstıyorum herkesten cunku yasadıgım sehırde sadece bır devlet hastanesı var doktor yok kuvez yok ınsanlık yok. eger haftamızı az cok tamamlarsak 37lerı gorursek baska sehre sevkımız olmazmıs. ama erken dogarlarsa baska sehre sevkedeceklermıs:KK43: ve kuvez de kalmalarını gectım bidaha ugras dur baska sehıre gt hastenelerde helak ol vs vs inşallah gunumuzu doldururuz azda olsa

Canim ya merakimi mazur gör ailen nerde yaşıyor dogumu onlarin yaninda yapsan. Hepiniz ayni yerde misiniz yoksa gorev icabi filan mi

Insallah saglikla gelir yavrumun kardisleri... umarim anasinada yardim eder kizim :KK70:ikizlerden birini ablasina digeri babasina.. bende yan gelip kahvemi icerim diyorum ama? KaPrisLiPazen KaPrisLiPazen E Ebruemir olur mu sizce?:KK70:
Etmezmi canım mesela bak şimdi benim kızlarım abileriyle oynuyorlar ben çayımı içiyorum, ardından Çamaşır sereceğim sonra da dolaşmaya çıkacağız üçümüz:)

Sana en yakın ilde üniversite hastanesi varsa bı oraya da git derim canım
Benim doğumum da bulunduğum ilde olmadı çünkü ikiz için yeterli ekipman doktor yokmuş:) hergun süt götürmek görmek için gittim geldim ama iyiki de gitmişim o hastane sayesinde çok iyiyiz olduğum yerde özel hastane de var oraya gitseydim böyle iyi sonuçlar alamayakmışım

Canım zaten bu normal bişey
Benimde ikizlerim arasında 3 hafta vardı hep böyle devam etti
Şimdi aralarında kilo farkı da 1 kiloya indi
Merak etme önemli olan sağlıklı olmaları

Canim onlar baksada sen dayanamayip gidersin yinede yanlarina cocugunla zaman gecirirkende icersin kahveni keyif yapmak icinde zamanin kalir esler sabirsiz oluyorlar dun temizlik yaparken esime biraktim onlar bagirdikca esimde bagiriyor ne yapacagini sasirmis gibiydi cok guldum :ukala::ukala:

X