- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
- Konu Sahibi marbling817
Canım valla o komşuya bende öyle bı baktım yani Allah ona akıl fikir versin:)@sedasu komsunuz bayagi tuhafmış valla sesli guldum ne dmek senin işin kolay manyak mi ne...
Ikiz kizi olacaklar sizi cok kıskanıyorum hep kizim olsun istedim ikiside erkek cikti ama.kizimla hala kabullenemedik o bile biri kiz biri erkek diyor
Ikizlerini doguran mukemmel anneler gerçekten konusmaniz guc verdi. Korkmuyorum desem yalan olur. Bizimkilerde tutturmuş ikizler erken dogar,kuveze girer filan demeye. Biliyorum bi aksilik olurasa uzulmemem icin diyorlar asla kotu niyetli değiller ama kendimi vok kotu hissediyirum. Riskleri bende biliyorum ama 37 dogacaklar kendimi oyle şartlamak istiyorum. Annem gecen gun bez alinca neden aldin daha erken ya bisey olursa demesin mi. sen uzulme bak ben daha cok uzuluyorum dedi. Gulsemmi aglasam mi bilemedim...
Rabbim hepimize 36. Haftayi göstersin saglikli dogsunlar ve dogumdam sonra akil ve ruh sagligimizi korusun insallah.
Benimkiler 34 haftada doğdular pıhtılaşma oldu bende o yüzden mecbur alındılar 1 ay küvözde kaldılar o günleri hatırlamak bile istemiyorum ama benim gebeliğim pek takip edilemedi ben 4.ayda öğrendim hamile olduğumu sürpriz oldular çünkü:)
Kalan 3 ayda da zaten aç yaşadım bakamadım yani kendime
Bide çok stres vardı
O yüzden hiç stres yapma beslenmene kendine dikkat et Allah'ın izniyle herşey güzel olur
Bez al tabi ilk zamanlar saçını taramaya vaktin olmuyor sen iyi ol bebeklerin iyi olsun inşallah gerisi herşey hallolur inşallah