2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba arkadaşlar, 8 haftalık ikiz hamilesiyim, 5 gün önce kahverengi akıntı oldu, hemen dr a gittim kalp atışlarını dinletti ama iki kese ortasında kanama alanı var dedi bir de her iki kesenin de üstünde kanama kanalı var dedi, progestan verdi, iki gün sınra tekrar kahverengi lekelenme oldu ve bugün tekrar koyu kahve lekelenme oldu, çok endişeliyim, dr aktif kanama olması lazım diyor, benim aklıma takılan o kanama alanı dediği şey nedir, soramadım da üzüntüden, başınıza böyle bir şey geldi mi?

Hahhaaha bekleriz tabikide başımızın üzerinde yeriniz var :KK3: bende eşim eve gelsinde anlatayım diye sabırsızlanıyorum :KK70: gerçi bizimki kız babası hemen kaşlarını kaldırır muhtemelen muhabbeti dinlerken :KK70:
:KK70: olsun bak bizden iyi kısmet bulamazsınız söyliyim :KK70: Şaka bi yana valla çok eğlenceli olurdu ikiz erkek ikiz kız ailesi arkadaşlığı :)
Merhaba arkadaşlar, 8 haftalık ikiz hamilesiyim, 5 gün önce kahverengi akıntı oldu, hemen dr a gittim kalp atışlarını dinletti ama iki kese ortasında kanama alanı var dedi bir de her iki kesenin de üstünde kanama kanalı var dedi, progestan verdi, iki gün sınra tekrar kahverengi lekelenme oldu ve bugün tekrar koyu kahve lekelenme oldu, çok endişeliyim, dr aktif kanama olması lazım diyor, benim aklıma takılan o kanama alanı dediği şey nedir, soramadım da üzüntüden, başınıza böyle bir şey geldi mi?
Hiç üzülme aktif kırmızı kan gelmediği sürece sıkıntı yok. Burada bir çok arkadaşın başına geldi lekelenme, genelde olabilen bi durum yani. Umarım en kısa zamanda kanama alanı yok olur. Progestan iğne mi verdi doktor fitil mi?

Teşekkürler jeliboni, hap şeklinde verdi , crinone jeli zaten yzun zamandur kullanıyorum ona da devam dedi, kanama alanları canımı sıkıyor, umarım yokolur
Sıkma canını bişeycik olmaz inşallah.. Şu hamilelik süreci baştan sona telaş endişe zaten :) senin de ilk gebeliğin mi?
jeliboni jeliboni evet gerçekten güzel olurdu ama olsun burdan da yaşamak güzel deneyimlerimizi dertlerimizi konuşabilmek güzel bellimi olur bi gün biraraya geliriz tanışırız neden olmasın :KK66:
Olamaz mıııı olabiliiiirrrr:KK75::KK75:

Benim internetten tanışıp yıllardır görştüğüm oturup kahve içtğim çok arkadaşım var:KK23: tabi şimdi konsept değişti. İşin içine iki yavruş daha katıldı :KK68:

Ya birşey soracağım deneyimli hamilelere bebek hareketleri sadece karındanmı hissediliyor o_O yani benim bu sabahtan beri ara ara sırt kısmımda iki yanlarda kıpırtı oluyor bi gıdıklanıyor gibi oluyorum :KK45: kafayımı yiyorum acaba saçmalıyormuyum :olamaz::KK53:

Ayyy Görmedim canım yeni keşfettim bu topiği.. ikiz analarıyız artık yerimiz burası. Zaten bana doğum tarihi olarak şubat veriliyor en iyi ihtimal olarak. Sizde durumlar nasıl? Seninkilern cinsiyetleri ne bakiiim daha haberm yok

Bacim biri kiz :-) digerinin önüne kordon geldi :KK70: doktor napti etti cekmedi kordonunu önünden.. dediki suanda erkek desem riskli.. kiz desem riskli.. ikisinden biri iste dedi :KK70:
Persembe nasipse detaylim var.. insallah saglikli haberler aliriz hepimiz.. dualariniza talibim...

Allahtan annemle babam var canım ben yük destekçim olacaklar ama benim huyum pis kendim yapacam illa diye paralamam kendimi inşallah :kızgın: şirket tutucaz zaten ama yine kıyafetleri ve mutfağı kendimiz toplarız yapmıyor buradaki şirketler anca büyük eşyaları sök kur taşı yapıyorlar

O zaman iyi canim.. yalniz cok zor olur.. sende benim gibisin.. hic canimin kiymetini bilmem illa kendim yaparim.. yinede fazla yormamaya gayret göster... bebisler daha önemli..

jeliboni jeliboni evet gerçekten güzel olurdu ama olsun burdan da yaşamak güzel deneyimlerimizi dertlerimizi konuşabilmek güzel bellimi olur bi gün biraraya geliriz tanışırız neden olmasın :KK66:

Bende gelirim almanyadan :KK22::KK33:

Ya birşey soracağım deneyimli hamilelere bebek hareketleri sadece karındanmı hissediliyor o_O yani benim bu sabahtan beri ara ara sırt kısmımda iki yanlarda kıpırtı oluyor bi gıdıklanıyor gibi oluyorum :KK45: kafayımı yiyorum acaba saçmalıyormuyum :olamaz::KK53:

Yan sirt sag sol üst karin alt karin sirt kemik kürekleri mide.... daha sayim mi?:KK70:
Icerde süper mario ve luigi var :KK70:oyun oynuyorlar:KK70:

Evet ilk gebelik, tüp bebek, tutmaz derken tuttuŞimdi de başka telaşeler

Hsyirli olsun canim.. insallah sIki sIki tutunur bebislerin.. maalesefki kanama ikiz gebeliklerde cok daha fazla görülüyor.. benim de 12. haftaya kadar kanamam oldu.. keselerin etrafinda degildi.. hemotom oldu bende... doktor bol istirhat önerdi 12. haftaya kadar... sen tedbirini al.. uzan dinlen.. en azindan su önündekin4
Haftayi hayirlisiyla atlat.. kanama insani cok üzüyo.. ama Allaha sigin.. en güzel yardimcin o.. rizki varsa.. ikiside pitircik olarak gelir kucagina hiiic üzülme.. teslim ol rabbine..

İyi dilekleriniz için teşekkürler, çift yumurta, şöyle anlatayım, transferden sonraki 10. Gün betahcg değerim 281 çıktı o zaman bi şüphelendim, on gün sınra dr a gittim tek kese gördü, amenna dedim, on gün sonra da kalp atışı dinlemeye gittik, bi de baktık keseler iki olmuş, sonra iki üç gün geçtikten sonra kahverengi akıntılarım başladı iş o günden beri canım çok sıkkın üstelik keselerin etrafında da kanama alanları oluşmuş bakalım sonum ne olacak

PembeHelvam PembeHelvam oyy yerim ben onları :) desene kızına oyun arkadaşı geliyor :) hadi bakalım diğeri de bi an önce göstersin kendini de başlasın alışverişler..
benim ayrıntılım da haftaya pazartesi canım, merakla bekliyoruz bakalım..:emir_bebek::emir_bebek:

Taaaa alamanyalardan kalkıp gel valla çok mutlu oluruz :KK68::KK200:

Kızlar bu arada bugün dayanamayıp kadın doğumcu arkadaşımın yanına gittik, beni görür görmez anladı zaten kendisinden çok bebeklerimi özlediğim için geldiğimi :KK70:
Hemen baktı inceledi, yavruşlardan biri 265 gr olmuş diğeri de 339 gr olmuş. Son kontrolde biri 200 gr diğeri 205 gramdı. Aralarındaki fark biraz açılmış.. ama önemli değil dedi, bi tanesi 1 hafta önden gidiyor, 4 haftaya kadar fark olabilir dedi. Bizimkiler tek plasentadan beslendiği için aralarındaki farkın açılmaması lazım.. Oğluşlarımla bizden gelişmeler böyle :)

PembeHelvam PembeHelvam oyy yerim ben onları :) desene kızına oyun arkadaşı geliyor :) hadi bakalım diğeri de bi an önce göstersin kendini de başlasın alışverişler..
benim ayrıntılım da haftaya pazartesi canım, merakla bekliyoruz bakalım..:emir_bebek::emir_bebek:

Taaaa alamanyalardan kalkıp gel valla çok mutlu oluruz :KK68::KK200:

Eveeeet en cok ona sevindim.. kizimin insallah bi bacisi olucak.. simdilik bir.. belki iki :KK200::KK200: hayirlisi olsun... saglikli olsunlarda cinsiyetin hicte bi önemi yok... hepimiz vakitlice kavusalim insallah.. doktorum banada kendini 4 hafta öncesine hazir tut dedi ama yinede Allah bilir dedi.. belki 38'leri görürüz demisti... ayyyy insallah Allahimmmmm sagliklica görelim.. daha öyle detayli dogum hakkinda konusmadik ama cok isterim normal dogum olsun.... insallah nasip olur... tabiiki kendimi sartlandirmiyorum sonucta bebekler ve anne icin en hayirlisi ve sagliklisi neyse o olsun diyorum...

Kızlar bu arada bugün dayanamayıp kadın doğumcu arkadaşımın yanına gittik, beni görür görmez anladı zaten kendisinden çok bebeklerimi özlediğim için geldiğimi :KK70:
Hemen baktı inceledi, yavruşlardan biri 265 gr olmuş diğeri de 339 gr olmuş. Son kontrolde biri 200 gr diğeri 205 gramdı. Aralarındaki fark biraz açılmış.. ama önemli değil dedi, bi tanesi 1 hafta önden gidiyor, 4 haftaya kadar fark olabilir dedi. Bizimkiler tek plasentadan beslendiği için aralarındaki farkın açılmaması lazım.. Oğluşlarımla bizden gelişmeler böyle :)

Canim o daha coook degisir aralarindaki fark.. biri digerini sollar.. sonra öbürü digerini.. zaten sen sIki takip altindasin..insallah hic bi zaman büyük problemle karsilasmazsin.. e masallah bi de ultrasoncu arkadasin var :KK70: ballisin :KK70:
Ben 2-3 hafta arasinda kontrollere raziyim yani... iyi olsunlar yeterki... :cool:
bende detaylida kilo boy ölcümü daha iyi ögrenirim herhalde... cok heyecanliyim..:KK68:

Eveeeet en cok ona sevindim.. kizimin insallah bi bacisi olucak.. simdilik bir.. belki iki :KK200::KK200: hayirlisi olsun... saglikli olsunlarda cinsiyetin hicte bi önemi yok... hepimiz vakitlice kavusalim insallah.. doktorum banada kendini 4 hafta öncesine hazir tut dedi ama yinede Allah bilir dedi.. belki 38'leri görürüz demisti... ayyyy insallah Allahimmmmm sagliklica görelim.. daha öyle detayli dogum hakkinda konusmadik ama cok isterim normal dogum olsun.... insallah nasip olur... tabiiki kendimi sartlandirmiyorum sonucta bebekler ve anne icin en hayirlisi ve sagliklisi neyse o olsun diyorum...
Ay normal doğumu göze alabiliyomusun :KK57: helal olsun sana valla.. Tek olsa ben de normal isterdim ama çift olunca hayal bile edemiyorum:confused:

Benimkiler tek yumurta ikizi olduğu için 31. Haftada doğum olacakmış gibi hazırlanın dedi doktorum. 34.haftayı görürsek burada halay çekeriz dedi..

Hayırlısıyla en az 34-36.haftaları görelim inşallah, sağlıkla sıhhatle doğuralım yavrularımızı..

İyi dilekleriniz için teşekkürler, çift yumurta, şöyle anlatayım, transferden sonraki 10. Gün betahcg değerim 281 çıktı o zaman bi şüphelendim, on gün sınra dr a gittim tek kese gördü, amenna dedim, on gün sonra da kalp atışı dinlemeye gittik, bi de baktık keseler iki olmuş, sonra iki üç gün geçtikten sonra kahverengi akıntılarım başladı iş o günden beri canım çok sıkkın üstelik keselerin etrafında da kanama alanları oluşmuş bakalım sonum ne olacak
Tedirgin olman cooook normal.. hele tedaviyle olduysa.. benimde tüp bebekti canim anliyorum seni.. ama cok stres yapma olur mu? Bebeklerine hep moral ol.. konus sev onlari.. iki tane atan kalbin var göbisinde.. ne büyük sükür... dinlen bol bol.. ilaclarini hep vaktinde al... bide boooool su 3 litre sart...

Ay normal doğumu göze alabiliyomusun :KK57: helal olsun sana valla.. Tek olsa ben de normal isterdim ama çift olunca hayal bile edemiyorum:confused:

Benimkiler tek yumurta ikizi olduğu için 31. Haftada doğum olacakmış gibi hazırlanın dedi doktorum. 34.haftayı görürsek burada halay çekeriz dedi..

Hayırlısıyla en az 34-36.haftaları görelim inşallah, sağlıkla sıhhatle doğuralım yavrularımızı..

Bacim citayi daima yüksek tutalim
Biz Allahin izniyle :KK200: doktor 31 desin sen 36.. bol dua.. sonrasi Allahu alem...
En hayirlisi olsun..

Evet normal isterim:KK22: insaAllah hersey iyi gider saglikli... Allahda hayirlisini nasip etsin.. hamisler dua edin :KK22:

Canim o daha coook degisir aralarindaki fark.. biri digerini sollar.. sonra öbürü digerini.. zaten sen sIki takip altindasin..insallah hic bi zaman büyük problemle karsilasmazsin.. e masallah bi de ultrasoncu arkadasin var :KK70: ballisin :KK70:
Ben 2-3 hafta arasinda kontrollere raziyim yani... iyi olsunlar yeterki... :cool:
bende detaylida kilo boy ölcümü daha iyi ögrenirim herhalde... cok heyecanliyim..:KK68:
Evet sen gurbet ellerde daha zorlanıyorsundur canım.. ilk doğumunu da mı almanyada yapmıştın?
İnşallah dediğin gibi fark kapanır da ikisi de yeterince beslenir büyür gelişir..

Detaylıda bol bol bakarlar tamamen görürsün yavrularını.. :KK22:saç derisinden ayak tırnağına kadar bakıcam demişti benim doktorum, ben de heyecanlıyım o yüzden :KK68:

Hadi inşallah 36’dan önce doğurmak yasak bu topiğin mottosu bu olsun:cool:

X