- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
- #7.601
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla doğsunlar inşallahKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla doğsunlar inşallahKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla doğurursun dilerimBobrek genişlemesinden dolayi 22.haftada stent takildi. 1 ay once stente ragmen tekrar genislemeye basladi. Artik agrisina dayanamiyorum. Serum bile fayda etmiyor. Bobregim zarar gormeye basladi. Mecburen erken alinacak
Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin[/QUOTE
sağlıkla kavuşursun inşallah evlatlarına @kardelen384 Allah yardımcın olsun
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Biraz yer kaplıyor tabi ama iskeleti ve üst kısımları ayrıldığı için bagaja koyabiliyoruz canım :)ben chıcco echo yada prego monart baston alacaktım. tavsıye edermısın bunu bagaja falan sıgıyormu kullanıslımı cok kararsız kaldım ya sankı kendıme araba alıom
Bobrek genişlemesinden dolayi 22.haftada stent takildi. 1 ay once stente ragmen tekrar genislemeye basladi. Artik agrisina dayanamiyorum. Serum bile fayda etmiyor. Bobregim zarar gormeye basladi. Mecburen erken alinacak
Kızlar 14+2 günlük ikiz hamileyim kabızlık çekiyorum duphalac işe yaramıyor siz nasıl çözüm buldunuz
Suyu bol ic birde bana doktorum magnorm adinda magnezyum verdi,onun bagirsaklari rahatlatici bir etkiside var.bir aydir iciyorum sorunum baya çözüldüKızlar 14+2 günlük ikiz hamileyim kabızlık çekiyorum duphalac işe yaramıyor siz nasıl çözüm buldunuz
Sürekli çağla kayısı yediğim için sürekli isal oluyorum bende en azından zorlanmıyorum diye içim rahat :)Kızlar 14+2 günlük ikiz hamileyim kabızlık çekiyorum duphalac işe yaramıyor siz nasıl çözüm buldunuz
Slm anneler anne adayları biz bugün kontrole gittik 29+6 kilolarimuzda 1234gr diğeride 1236 grm olmuslar kiloları nasıl bide doktor suları sınırda dedi başka birşey demedi bu ne demek oluyor ben o anda sormak aklıma gelmedi ne yapabilirim sularının düzelmesi için stres yaptim
Slm protein 1+ çıktı anlayan arkadaşlar yada benim gibi olan varmi
Tansiyonum dün akşam 15.9 oldu şuan hastahanede yatistayimTaze sklms Havuc suyunu dene her sabah ac karnina... birdahaki doktoe kontrolüne kadar düzelir insaAllah
Benim cikmisti doktorum fazla sknti görMedi anlik bi durum olabilir dedi.. tansionunda yüksek degilse ve su toplamiosan bununla birlikte Sorun yok canim..
Bidahaki idrar testimde cikmadi cünkü protein..
tekrar ver idrar birdahaki kontrolde canim,, bide tansiona sIk sIk baktir..
İstanbuldaysan Rıza madazlı acil dersen randevu alabilirsin hemen telaşlanma sakin olmaya çalış evelallah bişey çıkmazArkadaşlar LÜTFEN acil dr. Down sendromu riski var dedi . Amniyosentez yada . Genetik kan testi YARDIM 1.28 yüksek risk çıktı
Evet bizede verildi d vitamini.Gunde üç damla.Dun baslamam gerekiyordu.Twinss6380 burda kan ilaci verilmiyo bebeklere canim.. sadece D vitamini veriliyo.. cünkü almanyada pek günesli hava yok :)
Canim ikizlerde kan testi yapilmiyor normalde yanlis cikma olasiligi cok yuksekmis sadece 2 teste utrosyonla bakiyorlar telas etme baska bir doktorada gorun mutlakaArkadaşlar LÜTFEN acil dr. Down sendromu riski var dedi . Amniyosentez yada . Genetik kan testi YARDIM 1.28 yüksek risk çıktı