• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar 14+2 günlük ikiz hamileyim kabızlık çekiyorum duphalac işe yaramıyor siz nasıl çözüm buldunuz

Bobrek genişlemesinden dolayi 22.haftada stent takildi. 1 ay once stente ragmen tekrar genislemeye basladi. Artik agrisina dayanamiyorum. Serum bile fayda etmiyor. Bobregim zarar gormeye basladi. Mecburen erken alinacak

Allah yardimciniz olsun senin ve bebeklerinin . 8. Ayı tamamlayabilmissiniz buna da şükür . Kolaylık diliyorum arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Kızlar 14+2 günlük ikiz hamileyim kabızlık çekiyorum duphalac işe yaramıyor siz nasıl çözüm buldunuz

Ceviz yiyorum iyi geliyor sanki . Birde su içmeyi artırdım . Çorbayı ekmeksiz 2 tabak içiyorum . Ayran tüketmeye çalışıyorum arada . Ekmeği de azalttim ayrıca

Suyu bol ic birde bana doktorum magnorm adinda magnezyum verdi,onun bagirsaklari rahatlatici bir etkiside var.bir aydir iciyorum sorunum baya çözüldü

Sürekli çağla kayısı yediğim için sürekli isal oluyorum bende :KK70: en azından zorlanmıyorum diye içim rahat :)

Slm anneler anne adayları biz bugün kontrole gittik 29+6 kilolarimuzda 1234gr diğeride 1236 grm olmuslar kiloları nasıl bide doktor suları sınırda dedi başka birşey demedi bu ne demek oluyor ben o anda sormak aklıma gelmedi ne yapabilirim sularının düzelmesi için stres yaptim

Taze sklms Havuc suyunu dene her sabah ac karnina... birdahaki doktoe kontrolüne kadar düzelir insaAllah

Slm protein 1+ çıktı anlayan arkadaşlar yada benim gibi olan varmi

Benim cikmisti doktorum fazla sknti görMedi anlik bi durum olabilir dedi.. tansionunda yüksek degilse ve su toplamiosan bununla birlikte Sorun yok canim..
Bidahaki idrar testimde cikmadi cünkü protein..
tekrar ver idrar birdahaki kontrolde canim,, bide tansiona sIk sIk baktir..

@erva_erva kizinin tepkisi nasil suanda canim? Bizde cok sükür kiskanclik olmadi ama ..bazen bebeler durmayinca oda bisey isteyince bölünemiyorum üzülüyo bazen hemen aninda istedigi olmayinca o zamanda icim parcalaniyo.. :(

Taze sklms Havuc suyunu dene her sabah ac karnina... birdahaki doktoe kontrolüne kadar düzelir insaAllah

Benim cikmisti doktorum fazla sknti görMedi anlik bi durum olabilir dedi.. tansionunda yüksek degilse ve su toplamiosan bununla birlikte Sorun yok canim..
Bidahaki idrar testimde cikmadi cünkü protein..
tekrar ver idrar birdahaki kontrolde canim,, bide tansiona sIk sIk baktir..
Tansiyonum dün akşam 15.9 oldu şuan hastahanede yatistayim

Arkadaşlar LÜTFEN acil dr. Down sendromu riski var dedi . Amniyosentez yada . Genetik kan testi YARDIM 1.28 yüksek risk çıktı

Arkadaşlar LÜTFEN acil dr. Down sendromu riski var dedi . Amniyosentez yada . Genetik kan testi YARDIM 1.28 yüksek risk çıktı
Canim ikizlerde kan testi yapilmiyor normalde yanlis cikma olasiligi cok yuksekmis sadece 2 teste utrosyonla bakiyorlar telas etme baska bir doktorada gorun mutlaka

Back