• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

20 den sonra basladi ufak tekmecikler.. ani yakalamak onzamanlar zordu esimde hissetmesinicin ama söyle 25 den sonra bariz bi sekilde basladi canim :) 30 dannsonra yine yavas yavas azaliyo yer daraliyo cünkü,,.
Canım çok teşekkür ediyorum, tam da bu mesajını görmeden yarım saat önce hissetti eşim de hareketini soldakinin... korktu ama :) ah o ne güzel his, rabbim herkese tattırsın... bu arada bir sorum daha olacak ikiz anneleri bilirsiniz, soldaki kızın hareketleri daha yoğun ve daha güçlü... sağdaki ise çok hafif ve bazen hareketli... sizde de olmuş muydu böyle arkadaşlar?

Canım ben önlü arkalı aldım,bebeklerim 2 aylık oldu ben sürekli çıkıyorum dışarı ve inanılmaz rahat ediyorum yanyana olsa asla kullanamazmışım ne apartmandan çıkabilirdim nede yolda yürüyebilirdim oyüzden çok memnunum
hangi marka ve model aldın canım? Ben de arayış içindeyim, acaba iki ayrı mı alsanız diyor etraftakiler, kafamız karıştı

Canım çok teşekkür ediyorum, tam da bu mesajını görmeden yarım saat önce hissetti eşim de hareketini soldakinin... korktu ama :) ah o ne güzel his, rabbim herkese tattırsın... bu arada bir sorum daha olacak ikiz anneleri bilirsiniz, soldaki kızın hareketleri daha yoğun ve daha güçlü... sağdaki ise çok hafif ve bazen hareketli... sizde de olmuş muydu böyle arkadaşlar?
Canim bende sabah ayni soruyu sordum,gelen cevaplarla icim rahatladi:KK24: benimde soldaki oglum heran kipir kipir,sagdaki ise cok az hareket ediyor hatta bazen korkup kenardan dürtüklüyorumda zar zor rahatini bozuyor beyefendi:KK70: doktoruma sordum ikisininde gelisimi iyi fıtratları farklidir dedi.buradaki arkadaslarda ayni seyi yasamis

Kızlar bende yeni gürebiliyorum maalesef bende birtakım sıkıntıkar yaşdım henüz sebep bulunamamakla birlikte oğlum küvezde ve belli bir süre daha kalacak kız 2800 oğlan 2700 doğdu gayet iilerdi ama oğlumu hiç göremedim uyutuluyor solumum desteği alıyor akviğerleri gelişmiş ama her nasılsa enfeksiyon olmuş daha yeni yeni araştırma boyutundayız özel oldukça ünlü bir hastanede doğum yapmama rağmen galiba doğum esnası bir sıkkntı yaşadık hastane şimdilik anne karnında pnömoni olduğunu savunsada bir kaç uzman anne karnında akviğer çalışmadığı şçin bunun imkansız olduğunu doğum esnasında sıvı yuttasa ve bh aspire edilmezse olabileceğini söledi çok şaşkın üzgün bir okadar güçlü durmaya çalışıyorum ama olmuyor duygulafım karman çorman ne kaar süre küvezde kalıcaz belli diil inşallah sağ salim yavrumu alır eve gelirim lütfen dua edin bende eşşmde yeni yeni kendimize geliyoruz ve bu meseleyi araştırıp neticeye ulaşıncada sizle detayları paylaşıcam hepinize sağlkklı doğumlar hamilelik kadar doğum anıda çok ama çooook önemliymiş
Canım Allah yardımcınız olsun, moralini yüksek tut ve olumlu düşün lütfen, yer gök dua ile... sonunda güzel güzel sağlıkla inşallah bebeklerini alıp evinize gideceksiniz... bunlar da kötü bir rüya gibi kalacak aklında...

Canim bende sabah ayni soruyu sordum,gelen cevaplarla icim rahatladi:KK24: benimde soldaki oglum heran kipir kipir,sagdaki ise cok az hareket ediyor hatta bazen korkup kenardan dürtüklüyorumda zar zor rahatini bozuyor beyefendi:KK70: doktoruma sordum ikisininde gelisimi iyi fıtratları farklidir dedi.buradaki arkadaslarda ayni seyi yasamis
İçin rahatladı şimdi canım çok sağol... demek karakterleri birbirinden farklı olacak, biri sakin biri kıpır kıpır olacak benimkilerin de... sağlıklı olsunlar da önemli olan o... ben de soracağım bu hafta kontrolüm var

Insaallah cnm bende ogunleri gorurum yavrularini hayirla guzellikle buyut cnm
Görüsün inşallah,yatağından wc harici kalkma,yemeğini bile yatağında ye,bir d iğneni ilacını hercümerc aynı saatte al,mümkünse birisi sana yardımcı olsun sen hiç ayak kalkma canım,malum bebeklerimiz kıymetli,çok geçmiş olsun

Mama takviyesi niye yapıyorsun canım?Nasıl anlıyorsun doymadigini?Sağ olasın canim ayrıca Allah tez zamanda diğer ogluna da kavuşmayı nasip etsin.
Benimde 3 saate bir mama takviyesi yapmam gerekiyor. Emzirmeyi pek beceremiyorum oğlan tutuyorda kızın ağzı minicik gögüs ucumda büyük olmuyor. Hastane dede sütüm azdı alıştılar biboranla emmeye. bugün sütünm çoğaldı. Sagıp veriyorum.kaşıkla vermeye başlayacagım gögsüme alışıncaya kadar.

Benimde 3 saate bir mama takviyesi yapmam gerekiyor. Emzirmeyi pek beceremiyorum oğlan tutuyorda kızın ağzı minicik gögüs ucumda büyük olmuyor. Hastane dede sütüm azdı alıştılar biboranla emmeye. bugün sütünm çoğaldı. Sagıp veriyorum.kaşıkla vermeye başlayacagım gögsüme alışıncaya kadar.
O kaşık yöntemi bende pek etkili olmadı.Zaten birini doyurana kadar öteki ağlamaya başlıyor olmuyor bir turlu.Biberonla verince gazını çıkarıp yatırıp ötekini alıyorum hemen zamandan tasarruf oluyor benim için.Humana iç mutlaka süt için bir de aktarda satılan lohusa şerbeti var ondan iç çok artırıyor sutu.

O kaşık yöntemi bende pek etkili olmadı.Zaten birini doyurana kadar öteki ağlamaya başlıyor olmuyor bir turlu.Biberonla verince gazını çıkarıp yatırıp ötekini alıyorum hemen zamandan tasarruf oluyor benim için.Humana iç mutlaka süt için bir de aktarda satılan lohusa şerbeti var ondan iç çok artırıyor sutu.
Benimde zaman sıkıntım oluyor kardeşimde gidecek o en azından yemeğe temizliğe bakıyordu. Humana kullanıyorum canım gerçekten faydasını gördüm.rezenede kullanıyorum. Tabi birde sağmak yerime emseler benden mutlusu yok

Tecrübeli anneler bu mama. Anne sütü ayarını tam yapamıyorum. Kızımın ağzı küçük çok az ten temasımız olduğu için onunla süt mama karışık veriyorum.oğluş biraz emiyor yine sağıyorum.yetiyormu bilemiyorum

Tecrübeli anneler bu mama. Anne sütü ayarını tam yapamıyorum. Kızımın ağzı küçük çok az ten temasımız olduğu için onunla süt mama karışık veriyorum.oğluş biraz emiyor yine sağıyorum.yetiyormu bilemiyorum
Allah kolaylık versin. Aslında doğumdan sonra beslenme hususunda da paylaşım sıkça yapılsa doğum yapan arkadaşlar tarafından tecrübe ediniriz. Ne güzel olur.

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. gününe göre geri olan bebekler erken doğduklarında gebelik haftasına göre mi yoksa bebeğin gelişimine göre olan haftasına göre mi sayılıyor?

hangi marka ve model aldın canım? Ben de arayış içindeyim, acaba iki ayrı mı alsanız diyor etraftakiler, kafamız karıştı
Canım ben wei-b markanın ikiz bebek arabasını aldım önlü arkalı daha doğrusu birisi biraz daha aşağıda duruyor.tabi bu seçim kişinin yaşantısınada bağlı ben yanyana yada tek tercih etmedim çünkü bebeklerime tek başına bakıyorum ve birşey olduğunda onlarıda alıp çıkıyorum yanyana olsa apartmandan çıkamam ve sokakta yürümek benim için çok zor olur tek tek alsam hiç kullanamam o yüzden böyle bir araba tercih ettim hem apartmandan çıkışım çok rahat oluyor hemde nereye gidersem arabayı kullanmak konforlu marketlerde mağazalarda dolaşabiliyorum istediğim gibi

Canım işk başlarda benim bebeklerimde zor emiyordu yoruluyordu bende şırıngayla beslemeye çalışıyordum daha sonra emmeye başladılar şu an 2 aylık oldular ama biberonla mamaya başladığımız için artık kesinlikle emdiremiyorum öğürüyorlar ne yazıkki ne yaptıysam emdirmeye döndüremedim sanırım biberondan mama yemek işlerine geliyor

Back